ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlarr bugun transferım gerceklestı... 3 gün yatmayı dusunuyordum ama doktorum kesınlıkle önermedı kendını yorma ama yatmada dedı ılk yarım saat yatman yeterlı dedı yatınca tutuyor dıye bırsey yok dedı.. hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum dua edın bana pzotıfıf sonuc alayım

Canım hayırlı olsun inşallah tutunur sımsıkı

haycanlıyım nasıl hareket edıcegımı bilmiyorum bildiğim tek sey ben elimden gelenı yaptım gerisi herşeye kadir olan Rabbimin Ol demesi... Önerileriniz varsa dinlerim tabi
Umarım bebeğin sana sımsıkı tutunur canım doktorunun dediği gibi rahmede kan akışının olması için arada küçük adımlarla yürü jel falanda kullanıyosan mecbur yürüceksin zaten
Unutma ki aksi ispatlanana kadar hamilesin kaçıncı denemen kaç tane transfer edildi yaşın kaç canım

İlk deneememde yumurta olusmadıgı ıcın ıptal edıldı bundada 36 toplandı 27sı olgundu 21 döllendı 7 adet 5.gün embriyosu donduruludu 1tanesı transfer edıldı 27 yaş sebebıyle ... Jel vermedı ama 2adet progestan atıyorum vajınadan estorfem kullanıyorum vıtamın bırde caspirin yazdı ..

Maşallah güzel başlamış tedavin ölede devam eder inş canım hangi merkezde yaptırmıştın

Inşallah canım dualarımız seninle... rabbim tedavilerimizi tamamına erdirsin

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25

ay hadi inşallah duamalarimiz tüm anne olmayı dileyenlerle

Ne demek canim yardimci olabilsem keske
ecrennnn canim bisey sorucaktim senin degerin kac cikmisti ve bidaha test taptirdin mi yukseldigini gormek icin benim degerim iyi dimi ta 113,47 transferin 9.gunuydu bidaha 13.gunu yaptir kan insallah yukseliyodur
Canim 10. Gun 601 12. Gun 1421 tekrar yapmami istediler o yuzden yaptim.katlanmasi onemli insallah seninki de katlanacak
hayirli olsun bebisin sana simsiki tutunsun hep pozitif ol dusunmemeye calis hamile gibi yasa.

Kızlar bende başladım bun tedaviye ama sadece menapur başladık cumartesi kontrol dört beş tane yumurta görünüyor bakalım acaba bu yumurtaların gelişmesi için bizim yapabilme egimiz bişey varmı ki yemek içmek gibi

Saol canim ins.hepimizin olumlu sonuclanir 3.gun embriyosu 2 tane konuldu..kasik agrim cok artti bugun ama bakalim sen ne durumdasin..
olsun canım kasık ağrısı iyi bir işaret... bende ocak 22 gibi tedaviye başlayacağım canım ikinci denemem olacak rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Valla korkuyorum canim adet agrisi gibi oluyo..benimde 3.denemem ins.son olur..tum kalbimle amin diyorum allahim herkeze annelim duygusunu yasatsin.. cok bekletmeden ins.bizde o duyguyu yasariz
Yaa canım demek 3. denemen inşallah bu son tedavilerimiz olur tatlım rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…