- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Merhaba korkmana gerek yok bende bugün tedirgin oldum giderken ama çok şükür bittiAyyyyyy yarın opukorkuyom mu ben gııııı
Aaaa geçmiş olsun canım nasıl sonuçMerhaba korkmana gerek yok bende bugün tedirgin oldum giderken ama çok şükür bitti
Canım hayırlı olsun inşallah tutunur sımsıkıKızlarr bugun transferım gerceklestı... 3 gün yatmayı dusunuyordum ama doktorum kesınlıkle önermedı kendını yorma ama yatmada dedı ılk yarım saat yatman yeterlı dedı yatınca tutuyor dıye bırsey yok dedı.. hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum dua edın bana pzotıfıf sonuc alayım
Umarım bebeğin sana sımsıkı tutunur canım doktorunun dediği gibi rahmede kan akışının olması için arada küçük adımlarla yürü jel falanda kullanıyosan mecbur yürüceksin zatenhaycanlıyım nasıl hareket edıcegımı bilmiyorum bildiğim tek sey ben elimden gelenı yaptım gerisi herşeye kadir olan Rabbimin Ol demesi... Önerileriniz varsa dinlerim tabi
Maşallah güzel başlamış tedavin ölede devam eder inş canım hangi merkezde yaptırmıştınİlk deneememde yumurta olusmadıgı ıcın ıptal edıldı bundada 36 toplandı 27sı olgundu 21 döllendı 7 adet 5.gün embriyosu donduruludu 1tanesı transfer edıldı 27 yaş sebebıyle ... Jel vermedı ama 2adet progestan atıyorum vajınadan estorfem kullanıyorum vıtamın bırde caspirin yazdı ..
Inşallah canım dualarımız seninle... rabbim tedavilerimizi tamamına erdirsinKızlarr bugun transferım gerceklestı... 3 gün yatmayı dusunuyordum ama doktorum kesınlıkle önermedı kendını yorma ama yatmada dedı ılk yarım saat yatman yeterlı dedı yatınca tutuyor dıye bırsey yok dedı.. hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum dua edın bana pzotıfıf sonuc alayım
Kızlarr bugun transferım gerceklestı... 3 gün yatmayı dusunuyordum ama doktorum kesınlıkle önermedı kendını yorma ama yatmada dedı ılk yarım saat yatman yeterlı dedı yatınca tutuyor dıye bırsey yok dedı.. hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum dua edın bana pzotıfıf sonuc alayım
Canim 10. Gun 601 12. Gun 1421 tekrar yapmami istediler o yuzden yaptim.katlanmasi onemli insallah seninki de katlanacakecrennnn canim bisey sorucaktim senin degerin kac cikmisti ve bidaha test taptirdin mi yukseldigini gormek icin benim degerim iyi dimi ta 113,47 transferin 9.gunuydu bidaha 13.gunu yaptir kan insallah yukseliyodur
hayirli olsun bebisin sana simsiki tutunsun hep pozitif ol dusunmemeye calis hamile gibi yasa.Kızlarr bugun transferım gerceklestı... 3 gün yatmayı dusunuyordum ama doktorum kesınlıkle önermedı kendını yorma ama yatmada dedı ılk yarım saat yatman yeterlı dedı yatınca tutuyor dıye bırsey yok dedı.. hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum dua edın bana pzotıfıf sonuc alayım
Canım topik sahibine özelden msj at öyle takip ediyor... inşallah canım güzel haberlerini alırız canım..kaçıncı gün embiryosu transfer oldu canımKizlar benide ekleyin listeye 3 ocak test gunum..bugun 6.gunum zaman gecmiyo desem yeridir safak 4 en zoru bu beklemek olsa gerek
olsun canım kasık ağrısı iyi bir işaret... bende ocak 22 gibi tedaviye başlayacağım canım ikinci denemem olacak rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahSaol canim ins.hepimizin olumlu sonuclanir 3.gun embriyosu 2 tane konuldu..kasik agrim cok artti bugun ama bakalim sen ne durumdasin..
Yaa canım demek 3. denemen inşallah bu son tedavilerimiz olur tatlım rabbim sabır versinValla korkuyorum canim adet agrisi gibi oluyo..benimde 3.denemem ins.son olur..tum kalbimle amin diyorum allahim herkeze annelim duygusunu yasatsin.. cok bekletmeden ins.bizde o duyguyu yasariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?