- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Bende senın gıbı beklemedeyım canımselam kızlar, çok yorgunum :) bugün tam anlamıyla korkunçtu çok yoğundu ama böyle olmasını sevdim. çünkü bi gün daha geçti. ayrıca 10günüm kaldı benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ohhh ne güzel keşke benim de yarın opu olsaydı, benim yarın sabah randevum var, iğnelerimin 8.günü bitti bugün, heralde ne zaman opu olacağım yarın belli olur diye umuyorumAyyyyyy yarın opukorkuyom mu ben gııııı
Ohhh ne güzel keşke benim de yarın opu olsaydı, benim yarın sabah randevum var, iğnelerimin 8.günü bitti bugün, heralde ne zaman opu olacağım yarın belli olur diye umuyorum
maşallah yolu yariliosun canim opudan sonra da transfer derken bi de bakmissin bebish in the gobisKizlar merhaba
Bugun kontrolum vardii son ignemi yaptirdi dr gece 23.30 catlatma ignesi vee carsamba opu
İlkkez heyecanlandim işte
Merserayy ne zaman 8 gun oldu kiz maşallah su gibi gecio zaman
Kızlarr bugun transferım gerceklestı... 3 gün yatmayı dusunuyordum ama doktorum kesınlıkle önermedı kendını yorma ama yatmada dedı ılk yarım saat yatman yeterlı dedı yatınca tutuyor dıye bırsey yok dedı.. hakkımızda hayırlısı cok korkuyorum dua edın bana pzotıfıf sonuc alayım
haycanlıyım nasıl hareket edıcegımı bilmiyorum bildiğim tek sey ben elimden gelenı yaptım gerisi herşeye kadir olan Rabbimin Ol demesi... Önerileriniz varsa dinlerim tabi
İlk deneememde yumurta olusmadıgı ıcın ıptal edıldı bundada 36 toplandı 27sı olgundu 21 döllendı 7 adet 5.gün embriyosu donduruludu 1tanesı transfer edıldı 27 yaş sebebıyle ... Jel vermedı ama 2adet progestan atıyorum vajınadan estorfem kullanıyorum vıtamın bırde caspirin yazdı ..
Kızlar bende başladım bun tedaviye ama sadece menapur başladık cumartesi kontrol dört beş tane yumurta görünüyor bakalımacaba bu yumurtaların gelişmesi için bizim yapabilme egimiz bişey varmı ki yemek içmek gibi
Valla korkuyorum canim adet agrisi gibi oluyo..benimde 3.denemem ins.son olur..tum kalbimle amin diyorum allahim herkeze annelik duygusunu yasatsin.. cok bekletmeden ins.bizde o duyguyu yasariz
Oohhh ne güzel, canım toplamda iğnelerini kaç gün vurdun? Kaç yumurtan var ve bıgün kaç mm olduğunu söyledilermi?Kizlar merhaba
Bugun kontrolum vardii son ignemi yaptirdi dr gece 23.30 catlatma ignesi vee carsamba opu
Merserayy canim bende kanamadan sonra merkeze gittim kan tahlili yaptık 26 sni beklemedik haber geldi negatif ,direk adetten sonra tekrar dondurulmuş denicem Allah im nasip kismet ederse iste carsamba randevum var alttan muayene için bakacaklar sonragun verecekler ole hayirlisi olsun ins bebelerimize kavuşuruz bian once cok güzel bisi annelik yaaaaa
amin canim cümlemizin insallahhhhhhh,dondurulmuşlarda adettin 19.,20.,21.,gunleri transfer oluo canim adetim yeni bitti bi de bu sefer baya cok kanamam olduAllah gönlüne göre versin arkadaşım, çarşamba randevundan sobra durumunu bildir canım merak ederim, hadi inşallah güzel bir süreç yaşa, dondurulmuşlarda adetin 15-20.günleri arasında transfer oluyor diye biliyorum, sen şu anda adetmisin canım?
Evet cnn ya beklemek çok zor hele çalışmayan bayanlar için allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben örgüte başladım geçen tedavimde ki hiç sevmezdim ama acayip zaman geçiriyor evdeysen tavsiye ederimKizlar benide ekleyin listeye 3 ocak test gunum..bugun 6.gunum zaman gecmiyo desem yeridir safak 4 en zoru bu beklemek olsa gerek
İnsallah canim yaa Allah hepimize hayirlisini versin yuzumuzu guldursun insallahmaşallah yolu yariliosun canim opudan sonra da transfer derken bi de bakmissin bebish in the gobisins canim rabbim yardimcimiz olsun cumleten
Canim bugun son ignemi erken yaptirdilar oglen.Bugun 11. son igneyi olmus oldum yani.Oohhh ne güzel, canım toplamda iğnelerini kaç gün vurdun? Kaç yumurtan var ve bıgün kaç mm olduğunu söyledilermi?
Ay hadi hayırlısı hepimize pozitif sonuçlar inşallahKizlar merhaba
İnsallah canimmAy hadi hayırlısı hepimize pozitif sonuçlar inşallah
Evet o bekleme süreci yokmuİnsallah canimm
Gun aşırı git gel zaman ne cabuk gecti 15 gun toplamda gitmisim yani
Ama transferden sonra nasil gececek oni Allah bilir :)
Uyutsalar miiiEvet o bekleme süreci yokmuben geçen tedavimde örgü ordum puzzle ve kitap okudum yine de cok zor geçti on iki gün uyutsalar bizi keske
valla okadar zorki deli gibi örgü örüyorum tv seyrediyorum elimde tlfon formda dolaşıyorum veee sürekliii yiyorummmmmmmmmmm bu gün 9. günüm:)Uyutsalar miii
Valla puzzle var örgü var kitaptan bol bisey yok ama kafa baska yerde olunca nekadar ise yararlar bilmiyorum :)
idrar testi yapıyorum günde 1 adetcik ama negatiffff(( çarşamba günü 12 tl olan test varmış 4gün öncesinden belli oluyormuş ondan yaparım en fazla:)çok korkuyorum kan kesin yaaa:)Ayyy az kalmisss
Bekleyecek misin test gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?