ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar merhaba
Bugun kontrolum vardii son ignemi yaptirdi dr gece 23.30 catlatma ignesi vee carsamba opu
İlkkez heyecanlandim işte
maşallah yolu yariliosun canim opudan sonra da transfer derken bi de bakmissin bebish in the gobisins canim rabbim yardimcimiz olsun cumleten

Merserayy ne zaman 8 gun oldu kiz maşallah su gibi gecio zaman

Geçsin bacım geçsin zaman. Senden naber EsEscim?

Canım korkma neden korkuyosun elini koy karnına bol bol dua et annesi yavruların seninle şimdi en güzel aşamadasın, aksi ispatlanana kadar hamilesin. Allah nasip etsin inşallah

haycanlıyım nasıl hareket edıcegımı bilmiyorum bildiğim tek sey ben elimden gelenı yaptım gerisi herşeye kadir olan Rabbimin Ol demesi... Önerileriniz varsa dinlerim tabi

Benim önerim sakin ve huzurlu olman, stresten uzak durman (sanki ben becerebiliyorum da ) birde kabız olmamaya çalış canım, hergün sabahları 3-4 kuru kaysı seni rahatlatır

Hayyy Maaaşaaallllaahhhh, sen bu çocuğa booolll boooll kardeş yapcan demekki

Hayırlı olsun tedavin canımcım, benim yumurta rezervim düşük olduğu için arı sütü bal polen karışımı aldım adetimden birkaç gün önce sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum, yumurta sayım az, bari olanlar kaliteli olsun dedim, bir de herhün ceviz fındık fıstık badem dut kurusu kuru incir falan yiyorum, ne kadar etkisi olur bilmiyorum, Allah kaliteli yumurtalar kaliteli embriyolar pozitif sonuçlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Valla korkuyorum canim adet agrisi gibi oluyo..benimde 3.denemem ins.son olur..tum kalbimle amin diyorum allahim herkeze annelik duygusunu yasatsin.. cok bekletmeden ins.bizde o duyguyu yasariz

Canım inşallah son tedavin olur, inşallah hepimizin son tedavisi olur, ağrılar belirtiler ilaçlardan da olabilir her bünye farklı tepkiler veriyor kesin birşey söylemek zor, inşallah pozitif sonuçlanır

Merserayy canim bende kanamadan sonra merkeze gittim kan tahlili yaptık 26 sni beklemedik haber geldi negatif ,direk adetten sonra tekrar dondurulmuş denicem Allah im nasip kismet ederse iste carsamba randevum var alttan muayene için bakacaklar sonragun verecekler ole hayirlisi olsun ins bebelerimize kavuşuruz bian once cok güzel bisi annelik yaaaaa

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, çarşamba randevundan sobra durumunu bildir canım merak ederim, hadi inşallah güzel bir süreç yaşa, dondurulmuşlarda adetin 15-20.günleri arasında transfer oluyor diye biliyorum, sen şu anda adetmisin canım?

amin canim cümlemizin insallahhhhhhh,dondurulmuşlarda adettin 19.,20.,21.,gunleri transfer oluo canim adetim yeni bitti bi de bu sefer baya cok kanamam oldu

Kizlar benide ekleyin listeye 3 ocak test gunum..bugun 6.gunum zaman gecmiyo desem yeridir safak 4 en zoru bu beklemek olsa gerek
Evet cnn ya beklemek çok zor hele çalışmayan bayanlar için allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben örgüte başladım geçen tedavimde ki hiç sevmezdim ama acayip zaman geçiriyor evdeysen tavsiye ederim

maşallah yolu yariliosun canim opudan sonra da transfer derken bi de bakmissin bebish in the gobisins canim rabbim yardimcimiz olsun cumleten
İnsallah canim yaa Allah hepimize hayirlisini versin yuzumuzu guldursun insallah
Oohhh ne güzel, canım toplamda iğnelerini kaç gün vurdun? Kaç yumurtan var ve bıgün kaç mm olduğunu söyledilermi?
Canim bugun son ignemi erken yaptirdilar oglen.Bugun 11. son igneyi olmus oldum yani.
Benim yumlar biraz gec gelisti biri onden gitti onu gozden cikardik cumartesi 20 mm idi cunku
Suanda 8-9 adet en buyukleri 18 en kucukleri 10 olmak uzere...
Yani 5 i gececegini sanmiyorum opuda alinan olgun yumurtanin

İnsallah canimm
Gun aşırı git gel zaman ne cabuk gecti 15 gun toplamda gitmisim yani
Ama transferden sonra nasil gececek oni Allah bilir :)
Evet o bekleme süreci yokmuben geçen tedavimde örgü ordum puzzle ve kitap okudum yine de cok zor geçti on iki gün uyutsalar bizi keske

Uyutsalar miii
Valla puzzle var örgü var kitaptan bol bisey yok ama kafa baska yerde olunca nekadar ise yararlar bilmiyorum :)
valla okadar zorki deli gibi örgü örüyorum tv seyrediyorum elimde tlfon formda dolaşıyorum veee sürekliii yiyorummmmmmmmmmm bu gün 9. günüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…