hayırlı olsun bide ben o aşamaya gelsemm çok heycanlıyım bendeKizlar merhaba
Bugun kontrolum vardii son ignemi yaptirdi dr gece 23.30 catlatma ignesi vee carsamba opu
İlkkez heyecanlandim işte
Hayirlisi olsun hakkinda insallah birdan guzel haberler yazarsinidrar testi yapıyorum günde 1 adetcik ama negatiffff(( çarşamba günü 12 tl olan test varmış 4gün öncesinden belli oluyormuş ondan yaparım en fazla:)çok korkuyorum kan kesin yaaa:)
Buralara kadar cok hizli geliniyo canimhayırlı olsun bide ben o aşamaya gelsemm çok heycanlıyım bende
canım benim 3 olsun 13 olsun önemli değil 1 i senin olsun inşallah. hem öyle duyuyorum ben 3 tane diyorlar opudan bi çıkıyo 7 tane:)Günaydın kızlar, bu sabah randevum vardı, perşembe günki randevumda 6 yumurta vardı, bugün 3 tane dediler, 3'ü gelişmemiş yani
İğnelerimin son iki günü, sanırım cumartesi opu olur, bakalım hakkımda hayırlısı olsun
olsun canım belli olmuyor asıl opu günü belli olur... benimde ilk tüp bebek denemem de 17 yumurta var dendi opu günü 12 tane toplandı 7 tanesi iyi durumda dediler ama bir tane bile 1. Kalite embiryo olmadıGünaydın kızlar, bu sabah randevum vardı, perşembe günki randevumda 6 yumurta vardı, bugün 3 tane dediler, 3'ü gelişmemiş yani
İğnelerimin son iki günü, sanırım cumartesi opu olur, bakalım hakkımda hayırlısı olsun
Emin ol 3 tanesinden her birinin kalitesi 6 tanesinin toplam kalitesi kadar olurGünaydın kızlar, bu sabah randevum vardı, perşembe günki randevumda 6 yumurta vardı, bugün 3 tane dediler, 3'ü gelişmemiş yani
Canim hayirlisi buymus ama sukret anneligi tattin..ins bzlerde senn gbi tadarz bu duyguyu
amanda29 cım, kantesti sonucun çıktı mı naptın??
Hakkinda hayirlisi olsun canimHepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...
1 adet 2. kalite ile hamile kalanları okuduk. rabbim ol dicek olacak moral bozmak yok arkadaşım iyi düşün iyi olsunKızlar selam opu bitti 7 adet folikül ama 2 adet yumurta doktorum çok olumluydu ama benim biraz moralim bozuk sanki
Canım kısmet değilmiş demek olsun ama donmuş embiryoların varmış ne güzelhalide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye başlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
Merserayım canım inşallah Rabbim ol derDesteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar, elimden birşey gelmez kendi vücuduma bile hükmüm geçmiyor işte Allah ne dilerse o olur,, biraz üzülsemde ümitsiz değilim çok şükür az da olsa yumurtam var, hiç yumurtası olmayanlar da var.
Denizcim hayırlı olsun opun, moralini bozma arkadaşım 1 tane altın yumurtamız olsun yeter inşallah
Amandacım, hakkında hayırlısı olsun. Biz seni 1 ay geriden takip ediyoduk bu seferlik tam tersi olcak ve inşallah son tedavilerimiz olur.
Allahım ne olur bize katından sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et yaRabbim
İnşallah canım çok sağol1 adet 2. kalite ile hamile kalanları okuduk. rabbim ol dicek olacak moral bozmak yok arkadaşım iyi düşün iyi olsun
Tedavin hayırlı olsun canım... inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlımselam bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum geçen hafta çarşamba başladım cumartesi yumurta toplanacak rabbim hepimize gönlümüzdekini verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?