ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar selam opu bitti 7 adet folikül ama 2 adet yumurta doktorum çok olumluydu ama benim biraz moralim bozuk sanki
Hadi gecmis olsun
İnsallah en iyi kalitede olur embriyolarin hic moralini bozma onlari almaya hazirla kendini
Benim de yarin opu.ayni civarda folikul var bakalim benim kac tane cikcak

Rica ederim her zaman sorabiirsin.18mm di vurdugumda .igneleri birakmistim artik

Senin adina uzuldum hayirlisi olur ileriki tedavilerin insallah

@halide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye başlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
Geçmiş olsun allahım ikincide nasip eder insallah.bende ses aapgeçmiş olsun
@halide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye başlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
geçmiş olsunrabbimiz ikinci denememde nasip eder inşallah
Geçmiş olsun Rabbim ikinci denemeddenemede nasip eder inşallah.bende ocak sonu adettimle basliycam ikinci denememi dondurulmuş karla inşallah bu sefer allah nasip eder.

Kızlar selam opu bitti 7 adet folikül ama 2 adet yumurta doktorum çok olumluydu ama benim biraz moralim bozuk sanki
Canım hiç bozma moralini.her folikülde yumurta çıkacak diye birşey yok.bak benim ilkinde 6 taneden 1 inde çıktı ve tuttu fakat kimyasal oldu daha sonra.şimdikinde de 5 folükülden 2 dinde yumurta çıktı seninki gibi.ikisi de transfer edildi ve şu an beklemedeyim.ya hiç çıkmasaydı değil mi?buna da şükür ve lütfen moralini bozma.

ya kızlar yine birşey sorucam
şimdi benle aynı gün başlayan bi arkadaş vardı dun sabah yumlar toplandı 5 yumdan 4u dollenmiş ve yarın sabah transfer için cagırmışlar
peki şimdi bu 2. gun mu oluyor 3. gun embriyosumu ben anlamadım yaa kız da anlamamış

yahuu bilen yokmuu transfer olan arkadaşlaaarrrr
mesela bu sabah opu.yarın değil oburgun transfer olunca 2. gun embriyosu olmuyo mu?

yahuu bilen yokmuu transfer olan arkadaşlaaarrrr
mesela bu sabah opu.yarın değil oburgun transfer olunca 2. gun embriyosu olmuyo mu?
Ikıncı gun oluyo benım tahmınımce, cunku benım cmartesı toplanmıstı salı gunu transfer olmustu doktor bana ucuncu gun embrıyosu demıstı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…