İnşallahhhhh tatlım kat kat olmuşturMerhaba kizlar bugun tekrar kan testi yaptircam Bakalim pzar gunu hcg 113,47 cikmisti katlandimi diye :)) meraktan oluyom
Hadi gecmis olsunKızlar selam opu bitti 7 adet folikül ama 2 adet yumurta doktorum çok olumluydu ama benim biraz moralim bozuk sanki
Rica ederim her zaman sorabiirsin.18mm di vurdugumda .igneleri birakmistim artikÇok teşekkür ederim Menescim gerçekten. Bende güveniyorum druma. Senin yumoşlar kaç mm olduğunda vurmuştun çatlatma iğneni? Ve o gün diğer iğneler vurulmuyor dimi?
Menescim çok soru soruyosam kusura bakma arkadaşım çok heyecanlıyım ben
Canım inşallah sonucun iyi gelirHadi gecmis olsun
İnsallah en iyi kalitede olur embriyolarin hic moralini bozma onlari almaya hazirla kendini
Benim de yarin opu.ayni civarda folikul var bakalim benim kac tane cikcak
Ne yaptin canimÇok teşekkür ederim Menescim gerçekten. Bende güveniyorum druma. Senin yumoşlar kaç mm olduğunda vurmuştun çatlatma iğneni? Ve o gün diğer iğneler vurulmuyor dimi?
Menescim çok soru soruyosam kusura bakma arkadaşım çok heyecanlıyım ben
Senin adina uzuldum hayirlisi olur ileriki tedavilerin insallahHepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...
Geçmiş olsun@halide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye obaşlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
Geçmiş olsun allahım ikincide nasip eder insallah.bende ses aapgeçmiş olsun@halide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye başlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
geçmiş olsunrabbimiz ikinci denememde nasip eder inşallah@halide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye başlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
Geçmiş olsun Rabbim ikinci denemeddenemede nasip eder inşallah.bende ocak sonu adettimle basliycam ikinci denememi dondurulmuş karla inşallah bu sefer allah nasip eder.@halide25 canım eğer Ocak sonu adetimle başlarsam sana geriden gelsem de yoldaş olurum... Gerçi tedaviye başlamasam da ben her zaman yoldaş olurum sizlere :)
Canım hiç bozma moralini.her folikülde yumurta çıkacak diye birşey yok.bak benim ilkinde 6 taneden 1 inde çıktı ve tuttu fakat kimyasal oldu daha sonra.şimdikinde de 5 folükülden 2 dinde yumurta çıktı seninki gibi.ikisi de transfer edildi ve şu an beklemedeyim.ya hiç çıkmasaydı değil mi?buna da şükür ve lütfen moralini bozma.Kızlar selam opu bitti 7 adet folikül ama 2 adet yumurta doktorum çok olumluydu ama benim biraz moralim bozuk sanki
Ne güzel canım inşallah kaliteli embiryoların olurMerhaba kızlar benimde dun opu yapildi 10 yumurta toplandı bugün aradım öğlen yedisi döllenmiş
masallah :)Merhaba kızlar benimde dun opu yapildi 10 yumurta toplandı bugün aradım öğlen yedisi döllenmiş
hayırlı olsun tedavin rabbim 2015 de doldursun kucaklarımızı inşallahhhselam bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum geçen hafta çarşamba başladım cumartesi yumurta toplanacak rabbim hepimize gönlümüzdekini verir inşallah
Teşekkür ederim canım Rabbim gönlümüze göre versinmasallah :)
gozun aydın inşallah çok kaliteli sve aglıklı devam ederler :)
Ikıncı gun oluyo benım tahmınımce, cunku benım cmartesı toplanmıstı salı gunu transfer olmustu doktor bana ucuncu gun embrıyosu demıstı...yahuu bilen yokmuu transfer olan arkadaşlaaarrrr
mesela bu sabah opu.yarın değil oburgun transfer olunca 2. gun embriyosu olmuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?