Evet canım ikinci gün embiryosu olur... opu olduğun gün sayılımiyor tatlım. Ertesi gün birinci Gün oluryahuu bilen yokmuu transfer olan arkadaşlaaarrrr
mesela bu sabah opu.yarın değil oburgun transfer olunca 2. gun embriyosu olmuyo mu?
no panicMerhaba kızlar benimde dun opu yapildi 10 yumurta toplandı bugün aradım öğlen yedisi döllenmiş
Moral bozacak birşey yok canım benim 3. Gün tutmadı diğer arkadaşın 2. Gün embiryosu tutmuştu canım ama etkilenecekse söylemehahh tamam kızlar çok teşekkurler
ama ben bunu arkadaşa soylemeyeyim morali bozulur belki cunku ben sordum yok 3. gun oluyo dedi merkeze sormamış
Ne yaptin canim
Rica ederim her zaman sorabiirsin.18mm di vurdugumda .igneleri birakmistim artik
Süper canım maaşallah, transferin ne zaman?Merhaba kızlar benimde dun opu yapildi 10 yumurta toplandı bugün aradım öğlen yedisi döllenmiş
Canım umarım Rabbim ol der ve olur senin ne zaman oldu opuCanım hiç bozma moralini.her folikülde yumurta çıkacak diye birşey yok.bak benim ilkinde 6 taneden 1 inde çıktı ve tuttu fakat kimyasal oldu daha sonra.şimdikinde de 5 folükülden 2 dinde yumurta çıktı seninki gibi.ikisi de transfer edildi ve şu an beklemedeyim.ya hiç çıkmasaydı değil mi?buna da şükür ve lütfen moralini bozma.
Geçmiş olsun allahım ikincide nasip eder insallah.bende ses aapgeçmiş olsun
geçmiş olsunrabbimiz ikinci denememde nasip eder inşallah
Geçmiş olsun Rabbim ikinci denemeddenemede nasip eder inşallah.bende ocak sonu adettimle basliycam ikinci denememi dondurulmuş karla inşallah bu sefer allah nasip eder.
yahuu bilen yokmuu transfer olan arkadaşlaaarrrr
mesela bu sabah opu.yarın değil oburgun transfer olunca 2. gun embriyosu olmuyo mu?
Maaşallah canım büyüsün kuzucuklarMerhaba kızlar benimde dun opu yapildi 10 yumurta toplandı bugün aradım öğlen yedisi döllenmiş
Kacinci gun embriyosu ve kac adet transfer edilmisti?Iyi aksamlar kizlar bugun 7.gunum 2.cizgi net bi sekilde cikti yanilma payi olurmu acaba evde 2 tane daha var persm.cuma yapicam onlarida..
benim 9 gunum kaldii huuuuuuu komsulaaaarrrr
Hayırlı olsun bende 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı idrar testlerinin pozitif çıkması gibi bir yanlışlık yaptigi ni hic duymadım yalandan negatif çıkarıp moral bozuyo ama pozitif te yanlışlık olmaz inşallah hamlesi dır.:)Iyi aksamlar kizlar bugun 7.gunum 2.cizgi net bi sekilde cikti yanilma payi olurmu acaba evde 2 tane daha var persm.cuma yapicam onlarida..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?