ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merhaba kızlar benimde dun opu yapildi 10 yumurta toplandı bugün aradım öğlen yedisi döllenmiş
no panic ne güzel ilerliyor işte inşallah een kalitelisinden embriyoların olacak güzel şeyler düşünelim 2015 hepimize güzellikler getirsin 2016 ya kuzucuklarımızla gireriz inşallahhh

hahh tamam kızlar çok teşekkurler
ama ben bunu arkadaşa soylemeyeyim morali bozulur belki cunku ben sordum yok 3. gun oluyo dedi merkeze sormamış

hahh tamam kızlar çok teşekkurler
ama ben bunu arkadaşa soylemeyeyim morali bozulur belki cunku ben sordum yok 3. gun oluyo dedi merkeze sormamış
Moral bozacak birşey yok canım benim 3. Gün tutmadı diğer arkadaşın 2. Gün embiryosu tutmuştu canım ama etkilenecekse söyleme

kızlar bende ara ara yazıyorum 4. iğnemi vurdum bugün yarın kontrolüm var e2 28 çıkmıştı hem ona hem yumurta boyutuna bakılacak hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Vakti zamanı geldiyse Rabbim ol dediyse 2. 3. 5. Gün fark etmiyo benim ilk tedavim 3. Gün embriyosuydu tutmadı ikinci tedavi yine 3. Gün tuttu çok uzulmustum 5. Gün transferi neden degil olmadı tutmicak yine diye ama nasip tuttu ve yuksek değerle allahın izniyle herkese nasip olsun inşallah

Rica ederim her zaman sorabiirsin.18mm di vurdugumda .igneleri birakmistim artik

Teşekkür ederim canım sağol, önceki sayfada yazmıştım, perşwmbe günü 6 yumurtam vardı bugünkü randevumda 3 yumurta göründü, 3'ü gelişmemiş biraz üzüldüm inşallah bu 3 yumurtam kaliteli döllenir. Yarın sabah tekrar çağırdılar, inşallah yarın çatlatma iğnemi olurum, iğne vurmakta zorlanıyorum artık, günde 3 tane iğne vuruyorum göbeğim delik deşik bazı yerleride morardı.

Merserayy canimcim 3 olsun uzulme. 1 bile olsa bize saglikli hayirli evlat olarak dondukten sonra sıkıntı yok demektir.
amanda29 cim ocak ayinda tedaviye baslicak olman guzel :) ocakbasi ben ocak sonu sen ve S Sky_sun ummm :):):) pespese guzel haberler vermek nasip olur insallah :)

Canım umarım Rabbim ol der ve olur senin ne zaman oldu opu

Teşekkür ederim, inşallah Allah gönlüne göre verir...

yahuu bilen yokmuu transfer olan arkadaşlaaarrrr
mesela bu sabah opu.yarın değil oburgun transfer olunca 2. gun embriyosu olmuyo mu?

2.gün oluyor canım. transfer günü sayılmıyor... can sıkacak birşey yok hiç belli olmuyor bu işler benim 5. gün aa kalite iki adet transfer edildi ama tutmadı... Rabbim kısmet edecek...

Evet eğer eski düzen devam edersem 29 Ocak gibi adet olurum 1 Şubat ilk kontrol ve ilaca başlama gibi olur sanırsam...

benim 9 gunum kaldii huuuuuuu komsulaaaarrrr

Teşekkür ederim canım, inşallah olan yumoşlarım kalittli embriyoya dönüşür ve inşallah tutunur.
Kız ben o gün saymaları çok iyi bilirim, hatırlıyosun dimi nasıl heyecanla sayıyodum günleri. İnşallah sende çok güzel bir süreç geçirirsin boncuğum

Iyi aksamlar kizlar bugun 7.gunum 2.cizgi net bi sekilde cikti yanilma payi olurmu acaba evde 2 tane daha var persm.cuma yapicam onlarida..
Hayırlı olsun bende 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı idrar testlerinin pozitif çıkması gibi bir yanlışlık yaptigi ni hic duymadım yalandan negatif çıkarıp moral bozuyo ama pozitif te yanlışlık olmaz inşallah hamlesi dır.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…