Kız demeIyi aksamlar kizlar bugun 7.gunum 2.cizgi net bi sekilde cikti yanilma payi olurmu acaba evde 2 tane daha var persm.cuma yapicam onlarida..
İnsallah saglikli sihhatli olsunlar daSeninde hayirli olsun canim ins.sorunsuz su gibi gecer hamilelegin...cumartesi kan tahlili yaptrcam ins.ondada cikar
Canım diğer denemelerinde tuttumu?Valla canim bu 3.deneme ..diger 2sindede 8.gun yaptgimda cikmisti:)
Canim bende pihtilasma varmis bilemedik ilk deneme kimyasal oldu sonra dr genetik test isteyince orda cikti 2.denememde ignede kullandim keseyi gordum kalp atisini duyamadim malesef kurtaj oldum 2 sene ara verdim bu sefer baska merkezde denedim transferden sonra serum verdiler bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.eger gebelik olursa 3 ay belli araliklarla kullanicksin dedi dr
Testte cift cizginin pek yanilma payi oldugu sanmiuorum tabi testin hassasiyeti cok dusuk olup da catlatma igmesimden dolayi olur mu diye dusundum ama sanmiyorumCanim 3.gun embriyosu 2 tane transfer edildi..
Cnm benim geçen hafta Salı oldu opu.perşembe 1. Yumoş cuma da2. Yumoş transfer edildi.benim drun Tarzı da böyleCanım umarım Rabbim ol der ve olur senin ne zaman oldu opu
Cnm neden cumartesiyi bekliceksin tahlil için bence git yaptır hemen idrarda çıkan kanda haydi haydi çıkar.sen nerde yaptırdın tedavini o serum nedir acaba merak ettimCanim bende pihtilasma varmis bilemedik ilk deneme kimyasal oldu sonra dr genetik test isteyince orda cikti 2.denememde ignede kullandim keseyi gordum kalp atisini duyamadim malesef kurtaj oldum 2 sene ara verdim bu sefer baska merkezde denedim transferden sonra serum verdiler bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.eger gebelik olursa 3 ay belli araliklarla kullanicksin dedi dr
Hic uzme kendini olacagina inan insallah uc degil bir yumurta ile bile Allah sana saglikli bir evlat nasip edecektir ben buna sonuna kadar inaniyorum.Seni igneler konusunda anliyorum ama maalesef hala ben devam edyorum ignelere.Ama emin ol oldugunu duyduktan sonra ignelerin acisini hissetmiyorsun bile.Yarin bende sabahtan hastanede olucam 3. test icin.Guzel seyler olacak bu zorluklarin sonu mükaffat olacak inanbunaTeşekkür ederim canım sağol, önceki sayfada yazmıştım, perşwmbe günü 6 yumurtam vardı bugünkü randevumda 3 yumurta göründü, 3'ü gelişmemiş biraz üzüldüm inşallah bu 3 yumurtam kaliteli döllenir. Yarın sabah tekrar çağırdılar, inşallah yarın çatlatma iğnemi olurum, iğne vurmakta zorlanıyorum artık, günde 3 tane iğne vuruyorum göbeğim delik deşik bazı yerleride morardı.
Teşekkür ederim canım, inşallah olan yumoşlarım kalittli embriyoya dönüşür ve inşallah tutunur.
Kız ben o gün saymaları çok iyi bilirim, hatırlıyosun dimi nasıl heyecanla sayıyodum günleri. İnşallah sende çok güzel bir süreç geçirirsin boncuğum
inşallah yükselir inşallah inşallah Rabbim dileyen uğraşan herkese nasip etsin mucizesiniCanim bu sefer stres olucam deger yukselcekmi diye onun icin yaptirmiyorum..valla adini tam hatirlamiyorum serumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?