ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım benim ya inşallah bu kez sağlıklı ilerler benimde henüz ne olacağı belli değil gecen hafta ogrendim tutundugunu Rabbim tamamına erdirsin inş. Senin ilerlememe sebebi neydi ki doktor bisey dedimi ?

Canim bende pihtilasma varmis bilemedik ilk deneme kimyasal oldu sonra dr genetik test isteyince orda cikti 2.denememde ignede kullandim keseyi gordum kalp atisini duyamadim malesef kurtaj oldum 2 sene ara verdim bu sefer baska merkezde denedim transferden sonra serum verdiler bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.eger gebelik olursa 3 ay belli araliklarla kullanicksin dedi dr

Rabbim gönlüne gore versin ins valla bende hic bakmadilar pıhtılaşma varmı yokmu bu ikinci denemem ilki tutmadı hayırlısı olsun artik sen oyle diyince korktum simdi ben çok erken sevinmeye baslamisim

Canim moralin bozulsun diye soylemedim..sen icini ferah tut gerisini rabbime birak bak ne guzel tutunmus kuzucuk sevinmek hakkin tabi keseyi ne zmn grceksin

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve 9 ay sonra kucağına alırsın yavrunu

Cnm neden cumartesiyi bekliceksin tahlil için bence git yaptır hemen idrarda çıkan kanda haydi haydi çıkar.sen nerde yaptırdın tedavini o serum nedir acaba merak ettim

Hic uzme kendini olacagina inan insallah uc degil bir yumurta ile bile Allah sana saglikli bir evlat nasip edecektir ben buna sonuna kadar inaniyorum.Seni igneler konusunda anliyorum ama maalesef hala ben devam edyorum ignelere.Ama emin ol oldugunu duyduktan sonra ignelerin acisini hissetmiyorsun bile.Yarin bende sabahtan hastanede olucam 3. test icin.Guzel seyler olacak bu zorluklarin sonu mükaffat olacak inanbuna

insallah canim :) bak bugun 2015te tup bebek yaptiracaklar topiginde 0hatu0 nickli arkadasin tedavisiz hamile kaldigini okudum :) pek sevindim.onun da 2 negatif tup denemesi varmis. pcosu varmis.hastaligi gecikince doktora tarlusal almaya gidiyo.doktor kan testi istiyo veee sonuc 6haftalik hamis :)) ya ne guzel bir mutluluk de miiii :) ben deee ve isteyen herkes de insallah yasar bu sevinciii :) aminnn

Canim bu sefer stres olucam deger yukselcekmi diye onun icin yaptirmiyorum..valla adini tam hatirlamiyorum serumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…