- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Sonu iyi olsun canım vardır bir bildiğiCnm benim geçen hafta Salı oldu opu.perşembe 1. Yumoş cuma da2. Yumoş transfer edildi.benim drun Tarzı da böyle
canım hayırlısı olsun yavaş yavaş şekilleniyor tedavilerimiz peki iğneleri kaç gün kullandın dozu nasıldı bende kullanıyorum 4. gün bittikızlar iyi akşamlar bu iğneydi falan derken zaman nasıl geçti anlamadım bile
bu gece çatlatma iğnemi olcam 1 ocak opu ilk tedavim çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun canımmmmkızlar iyi akşamlar bu iğneydi falan derken zaman nasıl geçti anlamadım bile
bu gece çatlatma iğnemi olcam 1 ocak opu ilk tedavim çok heyecanlıyım
geçen salı ilk iğnemi gonal f 137.5 kullandım canım bu salıya kadar kullandımson 3 gündürde cetrodite (çatlatmama iğnesi) kullandım oda bugün sonducanım hayırlısı olsun yavaş yavaş şekilleniyor tedavilerimiz peki iğneleri kaç gün kullandın dozu nasıldı bende kullanıyorum 4. gün bitti
teşekkürler canım sonu hayırlı olur inşHayırlı olsun canımmmm
Ayy NE Güzel birşey rabbim bizede nasip eder inşallah canım... yeni yıl yeni umutlar hepimiz için hayırlı olsun inşallahinsallah canim :) bak bugun 2015te tup bebek yaptiracaklar topiginde @0hatu0 nickli arkadasin tedavisiz hamile kaldigini okudum :) pek sevindim.onun da 2 negatif tup denemesi varmis. pcosu varmis.hastaligi gecikince doktora tarlusal almaya gidiyo.doktor kan testi istiyo veee sonuc 6haftalik hamis :)) ya ne guzel bir mutluluk de miiii :) ben deee ve isteyen herkes de insallah yasar bu sevinciii :) aminnn
canım az kalmış sabret yapma test bence inşallah mutlu haberini yazarsın hayırlısıyla tutunur duamız hepimize Allah kucağına almayı nasip etsin12 Ocak Test günümmm
Transfer öncesi erken test yapanlara cok kızıyordum özellikle idrar testı yapanlara ama bu süreç nasıl gecer bılmıyorum. Doktorum eşim bu forumlara gırıp kendımı dinlememem ıcın yasakladı ama yınede sızınle bu heycnaı paylaşmak ıstıyorum inşallah pozıtıf haberlerle... Sımdı 10. gün idrar yapsammı dıe düşünüyorum sora kızdıklarım aklıma gelıoyapma dıyorum eşime test gününü sölemedım umarım poztıf haberı verırım dua edın banada lutfen
Canım ben coraspirin kullanıyorum ama aynı şey değil mi kiArkadaşlar doktor reçeteye bebe.aspirini yazmisti bugün eczaneye gittim almaya coraspin mi diye sordu bnde bebe aspirini yazıyo ondan verin dedim doğru yapmis miyim ya kafama takıldı
Canım aksi ispatlanmadığı sürece hamilesin tadını çıkar12 Ocak Test günümmm
Transfer öncesi erken test yapanlara cok kızıyordum özellikle idrar testı yapanlara ama bu süreç nasıl gecer bılmıyorum. Doktorum eşim bu forumlara gırıp kendımı dinlememem ıcın yasakladı ama yınede sızınle bu heycnaı paylaşmak ıstıyorum inşallah pozıtıf haberlerle... Sımdı 10. gün idrar yapsammı dıe düşünüyorum sora kızdıklarım aklıma gelıoyapma dıyorum eşime test gününü sölemedım umarım poztıf haberı verırım dua edın banada lutfen
canım uzulme bendede beş tane var şu an çok üzüldüm bende ama araştırdım gerçekten kızlarında söylediği gibi sayıları değil sağlıklı olmaları önemliymiş inşallah bizimkilerde sağlıklı olacak ve annelerine sımsıkı tutunacakGünaydın kızlar, bu sabah randevum vardı, perşembe günki randevumda 6 yumurta vardı, bugün 3 tane dediler, 3'ü gelişmemiş yani
İğnelerimin son iki günü, sanırım cumartesi opu olur, bakalım hakkımda hayırlısı olsun
Canim 3.gun embriyosu 2 tane transfer edildi..
Arkadaşlar doktor reçeteye bebe.aspirini yazmisti bugün eczaneye gittim almaya coraspin mi diye sordu bnde bebe aspirini yazıyo ondan verin dedim doğru yapmis miyim ya kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?