ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kızlar iyi akşamlar bu iğneydi falan derken zaman nasıl geçti anlamadım bile
bu gece çatlatma iğnemi olcam 1 ocak opu ilk tedavim çok heyecanlıyım
canım hayırlısı olsun yavaş yavaş şekilleniyor tedavilerimiz peki iğneleri kaç gün kullandın dozu nasıldı bende kullanıyorum 4. gün bitti

canım hayırlısı olsun yavaş yavaş şekilleniyor tedavilerimiz peki iğneleri kaç gün kullandın dozu nasıldı bende kullanıyorum 4. gün bitti
geçen salı ilk iğnemi gonal f 137.5 kullandım canım bu salıya kadar kullandımson 3 gündürde cetrodite (çatlatmama iğnesi) kullandım oda bugün sondu

Ayy NE Güzel birşey rabbim bizede nasip eder inşallah canım... yeni yıl yeni umutlar hepimiz için hayırlı olsun inşallah

puregon 300 doz kullanıyorum canım bende aynı ilaçsa senden fikir alacaktım:) hakkında hayırlısı olsun rabbim kolaylıkla bu süreci atlatmamızı ve iyiki diyeceğimiz bebeklerimizi nasip etsin amin

12 Ocak Test günümmm

Transfer öncesi erken test yapanlara cok kızıyordum özellikle idrar testı yapanlara ama bu süreç nasıl gecer bılmıyorum. Doktorum eşim bu forumlara gırıp kendımı dinlememem ıcın yasakladı ama yınede sızınle bu heycnaı paylaşmak ıstıyorum inşallah pozıtıf haberlerle... Sımdı 10. gün idrar yapsammı dıe düşünüyorum sora kızdıklarım aklıma gelıo yapma dıyorum eşime test gününü sölemedım umarım poztıf haberı verırım dua edın banada lutfen

canım az kalmış sabret yapma test bence inşallah mutlu haberini yazarsın hayırlısıyla tutunur duamız hepimize Allah kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım benım Rabbim herkese nasip etsın isteyen... Çok boşluktayım hiç birşey hissetmiyorum doktorum günlük halıne don dedı evdeyım gerçi ama oyle yatmıyorum yemektı bulasıktı o işleri yapıyorum normalde nıyetım 3 gun yatmaktı ama doktorum onermedı.. Şimdi ogün gelsin ve dırek kan testı yapmak ıstıyorum aslında

Arkadaşlar doktor reçeteye bebe.aspirini yazmisti bugün eczaneye gittim almaya coraspin mi diye sordu bnde bebe aspirini yazıyo ondan verin dedim doğru yapmis miyim ya kafama takıldı

Canım aksi ispatlanmadığı sürece hamilesin tadını çıkar

canım uzulme bendede beş tane var şu an çok üzüldüm bende ama araştırdım gerçekten kızlarında söylediği gibi sayıları değil sağlıklı olmaları önemliymiş inşallah bizimkilerde sağlıklı olacak ve annelerine sımsıkı tutunacak

Arkadaşlar doktor reçeteye bebe.aspirini yazmisti bugün eczaneye gittim almaya coraspin mi diye sordu bnde bebe aspirini yazıyo ondan verin dedim doğru yapmis miyim ya kafama takıldı

bende coraspın kullanıyorum cnm bebe aspirini aynı sey değil diye bılıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…