- 21 Aralık 2014
- 68
- 34
- 23
- 35
günaydınnngünaydın kızçelerrr
inşallahhhinşallah bugün güzel haberler alırız canlar
aminnnnnnn canikomherkese gunaydin. insallah Rabbim , Peygamber efendimizin hurmetine bizlere saglikli, ahlaklı ve vatanina, milletine ve tabiki bizlere hayirli olacak evlatlar verip; bizi de evlatlarimiza karsi hayirli anne babalar olmamizi saglar.
aminn amiiinnn amiiiinnnn
hakında hayırlısı olsun cnm inşallah hayırlı haerler alırsın senınde kucağın dolaryatcam kalkcam yatcam kalkcam hoooop tranfer. ALlahım bu sefer sonucu beklemekten çok heyecan yaptım bu transferi. Hayırla sonuçlansın inşallahhhhh
bilmiyorum kiCanım ben coraspirin kullanıyorum ama aynı şey değil mi ki
benim aldığım bildiğimz bebeklerin kullandğı aspirin inşlh sorun olmazbende coraspın kullanıyorum cnm bebe aspirini aynı sey değil diye bılıyorum ama
herkese gunaydin. insallah Rabbim , Peygamber efendimizin hurmetine bizlere saglikli, ahlaklı ve vatanina, milletine ve tabiki bizlere hayirli olacak evlatlar verip; bizi de evlatlarimiza karsi hayirli anne babalar olmamizi saglar.
aminn amiiinnn amiiiinnnn
Canım benim de 6 günüm salı test günüm benim kasiklarim ağrıyor arada dün bel agrım ve baş dönmesi vardı benimde ayaklarım hiç isinmiyor inşallah önce senden guzel haber bekliyoruz. Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar gunaydın, bugun transferımın 9.gunu pzrtesı gununden berı karnım reglı olucakmısım gıbı agrıyo, ayaklarım cok usuyo, ısım garıbıde test yapıcagım gun tamda reglı olucagım gun cmrtesı test gunum.... Yanı oyuzden heralde bu agrılar reglı agrısı
Insallah canım, benım ucuncu gun embıroyosu sekız hucrelıydı ıkı adet ama tutmadı heralde bu agrılar sısler reglı olucagıma ısaret sanırımCanım benim de 6 günüm salı test günüm benim kasiklarim ağrıyor arada dün bel agrım ve baş dönmesi vardı benimde ayaklarım hiç isinmiyor inşallah önce senden guzel haber bekliyoruz. Kaçıncı gün embriyosuydu?
benim aldığım bildiğimz bebeklerin kullandğı aspirin inşlh sorun olmaz
yatcam kalkcam yatcam kalkcam hoooop tranfer. ALlahım bu sefer sonucu beklemekten çok heyecan yaptım bu transferi. Hayırla sonuçlansın inşallahhhhh
canım o hastanaye giden bşka bi arkadaşa sordum aldığın doğru dedi oda kullanmıs olmadı cuma gtcem sorarım artık sağolasınbence ara sor yada baska bı eczaneye sor cunku coraspirin kan sulandırıcı o yuzden verıyolar
inşallah hayırlı haberler alalım da hamişler topiğinde buluşalım canım yaahayırlı olsun cnm senden bir hafta sonra yanı haftaya cumada benım olcak transferım sen yolu yarılamış olcaksın inş güzel sonuclar olsun rabbım çektıgın sıkıntının mukafatını versın inş tabi bizlerinde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?