ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

herkese gunaydin. insallah Rabbim , Peygamber efendimizin hurmetine bizlere saglikli, ahlaklı ve vatanina, milletine ve tabiki bizlere hayirli olacak evlatlar verip; bizi de evlatlarimiza karsi hayirli anne babalar olmamizi saglar.
aminn amiiinnn amiiiinnnn

Halidem dört gözle bekliyorum senin tedaviye başlamanı, ben transfer sonrası beklemedeyken senin iğne dozsjlarını yumurta mmlerini konuşuyo olcaz

Kızlar Günaydın inşallah yeni senede hepimiz hayirlisiyla anne oluruz. Bugün 6. Günüm benim ne zaman test yapsam diye aklımda deli sorular salı günü test günüm aslında :)

cuma günü kontrolüm var sağolsun başbakan izin vermiş kamu çalışanlarına devlete giden varsa duyurayım kızlar çalışmıyolar sabah aradım zeynep kamili sabah çok erken gel sadece tedavide olanlara bakcaz dedi

Kızlar gunaydın, bugun transferımın 9.gunu pzrtesı gununden berı karnım reglı olucakmısım gıbı agrıyo, ayaklarım cok usuyo, ısım garıbıde test yapıcagım gun tamda reglı olucagım gun cmrtesı test gunum.... Yanı oyuzden heralde bu agrılar reglı agrısı

Canım benim de 6 günüm salı test günüm benim kasiklarim ağrıyor arada dün bel agrım ve baş dönmesi vardı benimde ayaklarım hiç isinmiyor inşallah önce senden guzel haber bekliyoruz. Kaçıncı gün embriyosuydu?

Insallah canım, benım ucuncu gun embıroyosu sekız hucrelıydı ıkı adet ama tutmadı heralde bu agrılar sısler reglı olucagıma ısaret sanırım

yatcam kalkcam yatcam kalkcam hoooop tranfer. ALlahım bu sefer sonucu beklemekten çok heyecan yaptım bu transferi. Hayırla sonuçlansın inşallahhhhh

hayırlı olsun cnm senden bir hafta sonra yanı haftaya cumada benım olcak transferım sen yolu yarılamış olcaksın inş güzel sonuclar olsun rabbım çektıgın sıkıntının mukafatını versın inş tabi bizlerinde ...

inşallah hayırlı haberler alalım da hamişler topiğinde buluşalım canım yaa

Canlariiim yeni yiliniz hayirli ve ugurlu olsun aileniz ve sevdiklerinizle birlikte saglikli mutlu huzurlu gecirmenizi,yeni yilda hamis olmamizi bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi diliyorum ve hepinizi opuyor tedavi ve bekleme surecinde olanlara kolayliklar ve sabir diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…