ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Halidem dört gözle bekliyorum senin tedaviye başlamanı, ben transfer sonrası beklemedeyken senin iğne dozsjlarını yumurta mmlerini konuşuyo olcaz

ayyy sormaaa ben de cok heyecanliyim. az kaldi 10ocaga :) 9unda uciyoruz istanbula :) senden guzel haber alicaz sobra benden sonra jonguilumden sonra amandadan sonra da burada ismini zikredemedigim tuuuummm bebek isteyen arkadaslardan :) 2015 bizim yilimiz olsunnn kiiiiizzz :)

Kızlar Günaydın inşallah yeni senede hepimiz hayirlisiyla anne oluruz. Bugün 6. Günüm benim ne zaman test yapsam diye aklımda deli sorular salı günü test günüm aslında :)

ben olsaydim yarindan itibaren test yaptirmaya baslardim :) ama benim serde biraz manyaklik var o yuzden :)

hemen o totonu kaldirip gidip kan testi yaptiriyosun :) 9.gun cikiyo kanda gebelik :) boylece kafan da rahatlamis oluyo . ayrica regl olana a kadar tum agrilari hamilelik belirtisi say ve oyle davran ki beyin stres salgilayip da tutunmayi zorlastirmasin seker nacizane fikrim bu tabi :)

oyy ben senin guzel dileklerini yerim :) ama yok vazgectim senin once kizceni sonra da ikizlerini yerimmm bennn
sana da hayirli dogumlar versin insallah Rabbim seker

kızlar bende coraspin kullanıyorum corapsin bebe aspirinin bagırsakta çözümleneli bu durumda bebe aspirini kullanmak değil bunu kullanmak gerek sen doktoruna ar amutlaka sor...

Calısıyorum canımya, hem beklıyım dıyorum sabredebılırsem tabı, ne lekelenme var nede baska bısey hıc hamılelık belırtım yokk cok uzgunum

Kızlar Günaydın inşallah yeni senede hepimiz hayirlisiyla anne oluruz. Bugün 6. Günüm benim ne zaman test yapsam diye aklımda deli sorular salı günü test günüm aslında :)

Ay ne güzel, benimde transferim olsa artık

Canım pek çok arkadaş bu ağrılardan bahsediyor, ne tuttuğuna ne de tutmadığına işaret bunlar, inşallah güzel sonuçlanır

Haftaya salı da benim transferim olcak

Kızlar liv hospital da tedavi gören varmı aranizda

Canım Ankara Liv Hospitaldan mı bahsediyosun?

oyy ben senin guzel dileklerini yerim :) ama yok vazgectim senin once kizceni sonra da ikizlerini yerimmm bennn
sana da hayirli dogumlar versin insallah Rabbim seker
fistigim bebislerimin guzel teyzesi,allah razi olsun bitanem dualarim sizinle insallah hamis olacaksiniz ve bebislerinize kavusacaksiniz yeni yilda.

KızlaR bugun transferımın 3 gunu .... Henüz öylee uzunca yatmadım ama bugun agrılarım var belımde sol kasıgımda ama arrkadasların anlattıgı gıbı batma değil adet agrısı gıbı galıba tutunmadı bebegım
Diyorumkı yatayım kalkmayayım ozamanda aklıma annem benı ogrendıgınde 2 aylıkmısım ve ozaman camasır bulasık hep elde olmasaydım ben olmadım dıyorum Rabbıme sıgındık ne olur bu agrılarım negatıfle sonuclanmasın

canım o ağrılar herkeste var keşke tuttuğuna ya da tutmadığına dair bi işarett olsaydı ama değil benim de ilk transferim de adet sancım hiç geçmedi ama tutmuştu dua et bol bol ve kendini yormadan normal hayatına devam et

Yumurtaların toplanacağı gün belliyse transfer günü de belli olur canım, 3. Gün veya 5. Gün transfer oluyor ya genelde, benim 3.gün olcak büyük ihtimalle
inşallah hayırlı olur canım benimde yarın toplanacak
bende sanıyordum ki yumurta toplandıktan sonra hengi güne kadar gidebilirse o gün transfer oluyo
şimdiye kadar bana bişi sölemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…