ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

inşallah hayırlı olur canım benimde yarın toplanacak
bende sanıyordum ki yumurta toplandıktan sonra hengi güne kadar gidebilirse o gün transfer oluyo
şimdiye kadar bana bişi sölemediler

5.günden daha fazla bekletme duymadım ben. Yarın opu olcaksa pazar transferin olur senin de, tabi 3.gün embriyosu transfer edilecekse. 5. Gün embriyosunun daha iyi olduğunu söylüyorlar, bende yarın bunu sorcam druma, benim yumurtma rezervim düşük ve çok kaliteli drğil benim, o yüzden bana dr direk salı günü transferini yaparız dedi.
Hayırlı olsun canımcım yolu yarıladık sayılır.
Arkadaşlar önümüzdeki 1 hafta içinde transferi olacak olanlar baya çok, hep beraber çok heyecanlı bir sürece giriyoruz inşallah.

amin canım inşallah hepimiz bu süreçte mutlu oluruz ama ben 6. gün olanıda duydum 2. günde duydum

evet canım cuma günü benimde kontrolum var opu günüm belli olur sanırım

Merhaba Merserayy ne yaptin canim merak ettim.Catlatma ignesini ne zaman vuracaksin.Yumurtalarin durumu nasil
Menescim senin 3.gün embriyosuydu dimi? Sen 5.gün embriyosu olması hakkında konultunmu Hulusi beyle? Bunun bi öneminin olmadığının farkındayım aslında, Allah dilerse olur zaten. Senin bhcg kaç çıkmıştı? Kese görmeye henüz gitmedin galiba

Kız yeme tırnaklarını dur, bu ne stres bacım, ben mutluyum valla biran önce toplansın da transferimiz olsun inşallah
Senin transfer pazartesi mi o zaman? Hemen peşinden geliyorum arkadaşım

evet canım cuma günü benimde kontrolum var opu günüm belli olur sanırım

Ay canım cuma günü opu belli olur demişsin bende cuma opu olcsk gibi anladım, pardon ya.
Hadi inşallah senin de az kaldı

Kızlar bugun yazmıstımya 9.gunum diye az once test yaptim ama ikinci cizgi cok cok coook silik hayalet gibi sizce kendimimi kandiriyorum ne dersiniz.... ;(

Kızlar bugun yazmıstımya 9.gunum diye az once test yaptim ama ikinci cizgi cok cok coook silik hayalet gibi sizce kendimimi kandiriyorum ne dersiniz.... ;(
İiiişşşşttteee bbuuuuuuuu

Canım mutlaka sabah ilk idrarınka tekrar yap ve bize bildir.canım pozitif sonuç alan herkes o hayalet çizgiden bahsediyo, innşşşaaallllaah seninde pozitif.
Hatta idrara çıkan kesin kanda net çıkar, sabah git kan ver kafan daha rahat olsun

Son düzenleme:
Y
yaaa ama yani nerdeyse yok... ilk cizgi kipkirmizi.... ikincisi cok ama cok silik dedigim gibi bence yok hamilelik oyle hissediyorum.. Sanki kendim oyle gormek istedigim icin o hayali gordum heralde

Kızlar, benim bu akşam iğnelerimin son günüydü, ama gonal f bittiği için yeni almak zorunda kaldım, sizde biliyorsunuz ki bu ilaçlar çok pahalı, o yüzden şu anda aynı iğneyi kullanan varsa, eğer isterse uygun bir fiyata satabilirim. Gonal f-450 (içinden 187,5 doz kullandım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…