Benim 3. Gun embriyosuydu.konusmadim cunku benim diger yapilan iki tanesi 5.gundu sansimi 3.gunden yana kullanmak istiyirdum onun icin ustunde durmadim.ilk testim 301 2. 640 bugun 3. Yaptirdim 1178 di.Kese icin 12nde cagirdi.Sen neler yaptin canim.Dilerim hersey yolunda gidiyordur.Menescim senin 3.gün embriyosuydu dimi? Sen 5.gün embriyosu olması hakkında konultunmu Hulusi beyle? Bunun bi öneminin olmadığının farkındayım aslında, Allah dilerse olur zaten. Senin bhcg kaç çıkmıştı? Kese görmeye henüz gitmedin galiba
Benim 3. Gun embriyosuydu.konusmadim cunku benim diger yapilan iki tanesi 5.gundu sansimi 3.gunden yana kullanmak istiyirdum onun icin ustunde durmadim.ilk testim 301 2. 640 bugun 3. Yaptirdim 1178 di.Kese icin 12nde cagirdi.Sen neler yaptin canim.Dilerim hersey yolunda gidiyordur.
Canım nasıl içine siniyosa öyle davran, ama ben pozitif olduğunu düşünüyorum açıkçasıE
evet yarın onuncu gunum ama test gunum cmrtesı ogunu beklıyım dıyorum doktorum oyle demıstı
Canım hayırlı olsun, ağrıların geçer inşallah, sende bu hafta transferi olanlardansın, valla transfer sonrası gün sayacaklar gittikçe artıyor çok heyecanlı geçecek önümüzdeki 2-3 hafta, Allah ellerimizi boş çevirmesin inşallahMerhaba kizlarrr
Oncelikle yeni seneyi Allah hepimize bebekli gecirmeyi nasip etsin insallah
Benim bugun opu vardi.6 yum toplanmis bakalim nasil olacak kac dollenecek meraktayim
Opudan sonra cok agrim oldu hala da var.Butun aksam uyudum ama simdi ayni agri devam ediyor gecer insallah transfere kadar
Ayyy agzından bal damlıyoo sagol, keske bende ınansam bıraz daha koyu olaydı su cızgı ahhh ahhhCanım nasıl içine siniyosa öyle davran, ama ben pozitif olduğunu düşünüyorum açıkçası
Sabah ilk idrarınla tekrar dene istersenAyyy agzından bal damlıyoo sagol, keske bende ınansam bıraz daha koyu olaydı su cızgı ahhh ahhh
Kızlar Günaydın bugün 7. Günüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsiz 2. Çizgi çıktı kardeşime de gösterdim o da var dedi çok heyecan yaptım :)inşallah bebeğim bizimledir :)
Canım trsnsfer,yumurta toplama işleminden 3. ve 5.gün Arası oluyor...bazı istisnai durumlarda 2. Gün de olabiliyor.Merhaba arkadaşlar yeni senede rabbim heoimize sağlıklı bebişler versin inşAllahbenimde cumartesi gunu yumurta toplama islemim gerceklesicek acaba transfer bu islemden kac gun sonra oluyor bana yardimci olur musunuz ?
Benim amh degerim 0.93 tü cumartesi gunu yumurtalar toplanicak buyuyen 3 yumurtam varha post: 38 .!.:kızlaaar, bişe sorucam , sizler amh testi yaptırdınız mı. amh testinize göre kaç yumurtanız oldu. bu bilgileri de yazar mısınız lütfenn
Ayy Canım benim yaaa hemen kan testi yaptır inşallah pozitif çıkar tatlım bu kadar erken çıkmış 5. Gün embiryosu muKızlar Günaydın bugün 7. Günüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsiz 2. Çizgi çıktı kardeşime de gösterdim o da var dedi çok heyecan yaptım :)inşallah bebeğim bizimledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?