ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Benim 3. Gun embriyosuydu.konusmadim cunku benim diger yapilan iki tanesi 5.gundu sansimi 3.gunden yana kullanmak istiyirdum onun icin ustunde durmadim.ilk testim 301 2. 640 bugun 3. Yaptirdim 1178 di.Kese icin 12nde cagirdi.Sen neler yaptin canim.Dilerim hersey yolunda gidiyordur.

Haklısın canım, hangisi hakkımda hayırlıysa Allah onu nasip etsin. Canım maaşallah değerlerin çok güzel Allah hayırlısıyla 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben bugün son iğnelerimi vurdum, yarın öğlen tekrar çağırdılar yarın akşam da çatlatma iğnelerimi vurcam, cumartesi opu, salı hünü de transferim olcak inşallah.
Canım transferden sonrasını nasıl geçirdim? Ne tavsiye edersin bize? Bşr de opudan ve transferden sonra hangi iğne veya ilaçları kullandığını öğrenebilirmiyim? Cevapların için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Merhaba kizlarrr
Oncelikle yeni seneyi Allah hepimize bebekli gecirmeyi nasip etsin insallah
Benim bugun opu vardi.6 yum toplanmis bakalim nasil olacak kac dollenecek meraktayim
Opudan sonra cok agrim oldu hala da var.Butun aksam uyudum ama simdi ayni agri devam ediyor gecer insallah transfere kadar

Canım hayırlı olsun, ağrıların geçer inşallah, sende bu hafta transferi olanlardansın, valla transfer sonrası gün sayacaklar gittikçe artıyor çok heyecanlı geçecek önümüzdeki 2-3 hafta, Allah ellerimizi boş çevirmesin inşallah

kızlaaar, bişe sorucam , sizler amh testi yaptırdınız mı. amh testinize göre kaç yumurtanız oldu. bu bilgileri de yazar mısınız lütfenn

Merseray amin canim insallah
Bugun transfer icin gelenlerin hep 2. Gun embriyosuydu bakalim benim dollenme nasil olacak cok heyecanli
Halide bana yapmadilar valla neden yapmadiklarini sormadim bizim merkezde yapilmiyor o test

Kızlar Günaydın bugün 7. Günüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsiz 2. Çizgi çıktı kardeşime de gösterdim o da var dedi çok heyecan yaptım :)inşallah bebeğim bizimledir :)

kiz ne rahatsin. kalk anam git bi kan testi yaptir. ben olsam catlardim yaaa gozun aydin olsun insallah ama kan testiiiii yapppppptiiirr
bi de kacinci gun embriyosu idi bebis .bi de tek embroyo nu cift mi

Merhaba arkadaşlar yeni senede rabbim heoimize sağlıklı bebişler versin inşAllah benimde cumartesi gunu yumurta toplama islemim gerceklesicek acaba transfer bu islemden kac gun sonra oluyor bana yardimci olur musunuz ?
Canım trsnsfer,yumurta toplama işleminden 3. ve 5.gün Arası oluyor...bazı istisnai durumlarda 2. Gün de olabiliyor.

ha post: 38 .!.:
kızlaaar, bişe sorucam , sizler amh testi yaptırdınız mı. amh testinize göre kaç yumurtanız oldu. bu bilgileri de yazar mısınız lütfenn
Benim amh degerim 0.93 tü cumartesi gunu yumurtalar toplanicak buyuyen 3 yumurtam var

TE="jonguil, post: 38624822, member: 343409"]Canım trsnsfer,yumurta toplama işleminden 3. ve 5.gün Arası oluyor...bazı istisnai durumlarda 2. Gün de olabiliyor.[/QUOTE]
Oyle mi bende daha erken diye dusunmustum..

Kızlar Günaydın bugün 7. Günüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsiz 2. Çizgi çıktı kardeşime de gösterdim o da var dedi çok heyecan yaptım :)inşallah bebeğim bizimledir :)
Ayy Canım benim yaaa hemen kan testi yaptır inşallah pozitif çıkar tatlım bu kadar erken çıkmış 5. Gün embiryosu mu

Oyle mi bende daha erken diye dusunmustum..[/QUOTE]
Evet canım daha erken olmaz yumurta toplandığı gün sayılmıyor. Embiryonun durumuna göre bölündüğü hücre sayısına gidişata göre transfer oluyor genelde 3. Ya da 5. Gün olur[/QUOTE]

Peki yumurta kalitesi nasil anlasiliyor doktor yumurtalari toplarken anlayabiliyor mu ?

Gunaydin kizlar Y ysmn1096 gozun aydin hemen kan testi yaptir ki gonul rahatligiyla sevin bence
Kizlar yazmistim dun opu oldu diye
Dünde agrim vardi ama bu sabaha karsi iyice siddetlendi yatamadim agridan ayaga kalkip yuruyunce bi nebze rahatliyorum ama uzandimmi duramiyorum sizlerde oldu mu hic agri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…