ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Oyle mi bende daha erken diye dusunmustum..
Evet canım daha erken olmaz yumurta toplandığı gün sayılmıyor. Embiryonun durumuna göre bölündüğü hücre sayısına gidişata göre transfer oluyor genelde 3. Ya da 5. Gün olur[/QUOTE]

Peki yumurta kalitesi nasil anlasiliyor doktor yumurtalari toplarken anlayabiliyor mu ?[/QUOTE]
Sanirim kalite dollenme durumuna gore belli oluyor canim

="yeloyelo, post: 38624908, member: 140290"]Evet canım daha erken olmaz yumurta toplandığı gün sayılmıyor. Embiryonun durumuna göre bölündüğü hücre sayısına gidişata göre transfer oluyor genelde 3. Ya da 5. Gün olur[/QUOTE]

Peki yumurta kalitesi nasil anlasiliyor doktor yumurtalari toplarken anlayabiliyor mu ?[/QUOTE]
Sanirim kalite dollenme durumuna gore belli oluyor canim[/QUOTE]
Bilgilerin icin teseekur ederim canim aydinlattin beni rabbim inşAllah emeklerimiz bosa cikarmaz

kiz ne rahatsin. kalk anam git bi kan testi yaptir. ben olsam catlardim yaaa gozun aydin olsun insallah ama kan testiiiii yapppppptiiirr
bi de kacinci gun embriyosu idi bebis .bi de tek embroyo nu cift mi
Canım 5. Gün embriyosu iki embriyo konuldu dün agrım olmayınca acaba yapsam çıkar mı dedim sabah yaptım kan için erken canim iki güne bir idrar yapıp salı günü kana gideceğim :) insan korkudan yaptiramiyor ki :)

Canım tam sevinmiyorum ama içim rahatladı biraz hakkımızda hayırlısı artık dün hiç agrım olmayınca korktum o yüzden yaptım :) salı günü kan da baktiracagim canim :) benim 14 yumurta toplanmisti ama çok agrım yoktu canim dayanilmayacak gibi değildi.

M matmazel -G Canım kalite olarak Yumurta toplandığı zaman yumurtanın kalitesine bakılır, anlaşılır fakat embiryo kalitesi belli olmaz o gün döllenme olur ertesi gün 2 4 6 8 şeklinde embiryoların gün geçtikçe bölünmesi gerekiyor,ilk gün 4 hücreli olması beklenir mesela bu şekilde 3. Ve .5 Güne kadar embiryo kalitesine göre doktor karar verir hangi gün transfer olacağına...

Canim insallah kan testindede pozitif sonuc alirsin.valla okurken birden aaaaa demisim esim ne oldu diyo.hemen soyledim.sevindi o da.aslinda 5.gun emb. Genelde 10.gun yapiliyor kan testi.beklicekmisin taa saliya kadar.bende cok merak ettim.

Canim insallah kan testindede pozitif sonuc alirsin.valla okurken birden aaaaa demisim esim ne oldu diyo.hemen soyledim.sevindi o da.aslinda 5.gun emb. Genelde 10.gun yapiliyor kan testi.beklicekmisin taa saliya kadar.bende cok merak ettim.
Inşallah canım bende sordum doktora kesin olsun diye 12. Gün istiyoruz dedi cumartesi pazar tekrar idrar yapıp pazartesi 11. Gün kanda baktiririm belki. Korkuyorum ya ne bileyim agrım olmayınca acaba tutunmadi mi diyorum. :)

Cok tesekkur ederim yani o zamab doktora sorabikirim yumurtalar nasil diye degil mi

Birsey daha sormak istiyorum 2 embriyo trasfer ediliyor mu ? Iki embriyo transfer edilirse cogul gebelik mi oluyor ?

kızlaaar, bişe sorucam , sizler amh testi yaptırdınız mı. amh testinize göre kaç yumurtanız oldu. bu bilgileri de yazar mısınız lütfenn
Canım bana amh testi yapıldı, sonucun 1.05'ten büyük çıkması gerekiyor, bu sayıdan büyükse normal, benim 0,49 çıktı bu sonuca göre yumurtalık rezervim baya düşük az yumurta üretiyorum şu anda 4-5 tane yumurtam görünüyor bugün tekrar randevum var, zaten kaç yumurtam olduğu opu olduğunda net belli olcak

Günaydın canım benimde pazartesi yapıldı evet bütün gün ağrı vardı ama ilaç antibiyotik verdiler sabaha hic biseyim kalmadi

Kızlar Günaydın bugün 7. Günüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsiz 2. Çizgi çıktı kardeşime de gösterdim o da var dedi çok heyecan yaptım :)inşallah bebeğim bizimledir :)
Allahım çok şükür,
Kızlar ilk başlarda üstüste negatif sonuçlar alındı, ama farkındaysanız şimdi tam tersi sürekli pozitif sonuçlar geliyor, Allahım hepimize tattırsın bunu inşallah

Merhaba arkadaşlar yeni senede rabbim heoimize sağlıklı bebişler versin inşAllah benimde cumartesi gunu yumurta toplama islemim gerceklesicek acaba transfer bu islemden kac gun sonra oluyor bana yardimci olur musunuz ?
Hoşgeldin canım, benimde cumartesi toplanak yumoşlar, aynı gidiyoruz drmekki, kaçıncı gün embriyosu transfer edileceğine embriyoların gelişimine göre dr karar veriyor, benim 3. Gün embriyosu olcak salı günü transfer edilecek inşallah

Hoşbuldum :) anladim canim tesekkurler merak ettigim bircok sey var heyecanliyim ins guzel haberler aliriz

Hoşbuldum :) anladim canim tesekkurler merak ettigim bircok sey var heyecanliyim ins guzel haberler aliriz
Bende çok heyecanlıyım sorma :)
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım, burda bilgilerimizi paylaşıyoruz, arkadaşlar sağolsun biliyorlarsa mutlaka açıklama yaparlar

TE="Merserayy, post: 38625411, member: 429778"]Bende çok heyecanlıyım sorma :)
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım, burda bilgilerimizi paylaşıyoruz, arkadaşlar sağolsun biliyorlarsa mutlaka açıklama yaparlar[/QUOTE]
T

Son düzenleme:
Bende çok heyecanlıyım sorma :)
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım, burda bilgilerimizi paylaşıyoruz, arkadaşlar sağolsun biliyorlarsa mutlaka açıklama yaparlar
Tesekkurler :) iste suanda en cok merak ettigim 3 yumurtam olustu boyutlaei 14.5 16 16 kaliteli mii amh 0.93 acaba amh degeriyle yumurta kalitesinin bir ilgisi var mi ?

Teseşekkurler :) iste suanda en cok merak ettigim 3 yumurtam olustu boyutlari 14.5 16 16 ama kaliteli mii amh 0.93 acaba amh degeriyle yumurta kalitesinin ilgisi var mi[/QUOTE]

Amh değeri yumurta rezervini ölçüyor canım, kaliteli olup olmadığı embriyoya bakılarak karar verilcek, benim amh değerim 0,49 çıktı, ilk muayenede 6 yumurtam göründü, sonra 3'ü gelişmedi, dünkü randevumda diğer 2'si biraz ilerlemiş onları da kazanmak istiyorum dedi dr, yani diğer yumolarım 18mndeyjen bir gün daha iğnelerimi vurdum, şimdi birazdan yine randevum var gidecem dr tekrar bakcak bu akşamda çatlatma iğnelerimi vurcam
Canım yumurtaların 16mm'deyken mi çatlatma iğnesi vurcaksın.

canm kontrolden gelince henen yaz tamam mi. insallah hepsi guzel gelismistir.bne de hayirlisi ile bi baslasaydimmmm... cok sabirsiz biriydim. Allah imtihanimi hep beklemekten verdi.. insallah hakkimizda hayirlisi olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…