ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merhaba kızlar, bu sabah tekrar yaptım ıdrar testı dunkı gıbı sıpsılılk bellı belırsız cıktı buarada 10.gunum cmrtesi kan testim var, hayirlisi artik bekliyip gorucez... ;(

Birsey daha sormak istiyorum 2 embriyo trasfer ediliyor mu ? Iki embriyo transfer edilirse cogul gebelik mi oluyor ?
Canım doktordan doktora değişiyor 35 yaş altına iki embiryo konulmuyor yasal olarak ama koyan çok doktor var... iki embiryo koydukları zaman çoğul gebelik olma ihtimali var canım

Merhaba kızlar, bu sabah tekrar yaptım ıdrar testı dunkı gıbı sıpsılılk bellı belırsız cıktı buarada 10.gunum cmrtesi kan testim var, hayirlisi artik bekliyip gorucez... ;(
Kız bi git kan testi yaptır burya yükle fotonu dün gördüm o cizgiyi niye üzülüyorsun dövecem seni

Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Canım senin testin çok belli çıkmış benim 7. Günüm seninkinden silik çıktı. Ama 12. Gün testte ne çıkarsa çıksın ben kendimi hamile gibi görüyorum ve tadını çıkarıyorum hayatımda hiç yasamadigim bu duygunun. Kısmetimiz de varsa olur rabbim bilir biz elimizden geleni yaptık :)

Teseşekkurler :) iste suanda en cok merak ettigim 3 yumurtam olustu boyutlari 14.5 16 16 ama kaliteli mii amh 0.93 acaba amh degeriyle yumurta kalitesinin ilgisi var mi

Amh değeri yumurta rezervini ölçüyor canım, kaliteli olup olmadığı embriyoya bakılarak karar verilcek, benim amh değerim 0,49 çıktı, ilk muayenede 6 yumurtam göründü, sonra 3'ü gelişmedi, dünkü randevumda diğer 2'si biraz ilerlemiş onları da kazanmak istiyorum dedi dr, yani diğer yumolarım 18mndeyjen bir gün daha iğnelerimi vurdum, şimdi birazdan yine randevum var gidecem dr tekrar bakcak bu akşamda çatlatma iğnelerimi vurcam
Canım yumurtaların 16mm'deyken mi çatlatma iğnesi vurcaksın.[/QUOTE]
T

Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((

Tatlım silik milik değil bu, bildiğin çizgi, ilk çizgi kadar kırmızı çıkması için 7-8 haftalık olman lazım.
Sen relax ol ve hamile olduğunu kabullen
Kan testi için bekleyeceksen de bekle, ama kendine hamile muamelesi yapabilirsin bence

Ayyy kızlar, çok mutlu oluyorum bu pozitif haberlerle, topiğimiz bereketlendi çok şükür, darısı hepimizin başına inşallah.

Halidecim şimdi drdayım sıra bekliyorum, çıktıktan sonra yazarım durumunu

çarşamba sabah 16 milimetre de çarşamba günü de iğnem vardı bugün de var ignem akşam 22.00 de de çatlatma iğnesi cumartesi günü de yumurta toplama

Teseşekkurler :) iste suanda en cok merak ettigim 3 yumurtam olustu boyutlari 14.5 16 16 ama kaliteli mii amh 0.93 acaba amh degeriyle yumurta kalitesinin ilgisi var mi

Amh değeri yumurta rezervini ölçüyor canım, kaliteli olup olmadığı embriyoya bakılarak karar verilcek, benim amh değerim 0,49 çıktı, ilk muayenede 6 yumurtam göründü, sonra 3'ü gelişmedi, dünkü randevumda diğer 2'si biraz ilerlemiş onları da kazanmak istiyorum dedi dr, yani diğer yumolarım 18mndeyjen bir gün daha iğnelerimi vurdum, şimdi birazdan yine randevum var gidecem dr tekrar bakcak bu akşamda çatlatma iğnelerimi vurcam
Canım yumurtaların 16mm'deyken mi çatlatma iğnesi vurcaksın.[/QUOTE]

çarşamba sabah 16 milimetre de çarşamba günü de iğnem vardı bugün de var ignem akşam 22.00 de de çatlatma iğnesi cumartesi günü de yumurta toplama

Anladım canım, senle aynı gidiyoruz, inşallah güzel sonucu da beraber veririz

merserayy canım benim amh degerim daha yüksek ama yumurtalarım neden daha az ki

Bilmiyorum canım, yumurta sayısı net olarak opu da belli oluyor aslında, sen hangi iğneleri kaç dozaj kullandın? Ben gobal f-450'den 187,5 , merionel 75 kullandım

Kızlar benım bugun transferımın 4.günü çok agrım var ((( Tutunmadı galıba yavrum... Karnımın altında kasıklarıma dogru belımde adet sancılarım basladı

Bilmiyorum canım, yumurta sayısı net olarak opu da belli oluyor aslında, sen hangi iğneleri kaç dozaj kullandın? Ben gobal f-450'den 187,5 , merionel 75 kullandım
Bende gonal f ama 225 ml merional 75 ml birde Cetrotide bu en sonuncu sanırım yumurtanın catlamamasi için

Kötü dusunme arkadasm ikisinin belirtileri de benzer diyorlar insAllah oyledir sende guzel haberler verirsin

TE="Burcu1251, post: 38626423, member: 595511"]Kızlar benım bugun transferımın 4.günü çok agrım var ((( Tutunmadı galıba yavrum... Karnımın altında kasıklarıma dogru belımde adet sancılarım basladı[/QUOTE]

Ama benim onuncu gun testi ondandir, insallah kizlar dediginiz gibidir kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…