Canım doktordan doktora değişiyor 35 yaş altına iki embiryo konulmuyor yasal olarak ama koyan çok doktor var... iki embiryo koydukları zaman çoğul gebelik olma ihtimali var canımBirsey daha sormak istiyorum 2 embriyo trasfer ediliyor mu ? Iki embriyo transfer edilirse cogul gebelik mi oluyor ?
Kız bi git kan testi yaptır burya yükle fotonu dün gördüm o cizgiyi niye üzülüyorsun dövecem seniMerhaba kızlar, bu sabah tekrar yaptım ıdrar testı dunkı gıbı sıpsılılk bellı belırsız cıktı buarada 10.gunum cmrtesi kan testim var, hayirlisi artik bekliyip gorucez... ;(
Canım yaa çok belli maşallah inşallah allahın izni ile hamilesin yaa inanmıyor kızlar sizde bakın söyleyinBuda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Canım senin testin çok belli çıkmış benim 7. Günüm seninkinden silik çıktı. Ama 12. Gün testte ne çıkarsa çıksın ben kendimi hamile gibi görüyorum ve tadını çıkarıyorum hayatımda hiç yasamadigim bu duygunun. Kısmetimiz de varsa olur rabbim bilir biz elimizden geleni yaptık :)Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Aa ikici cizgi var hayırlı olsun :))spost: 38625848 .!.:Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Teseşekkurler :) iste suanda en cok merak ettigim 3 yumurtam olustu boyutlari 14.5 16 16 ama kaliteli mii amh 0.93 acaba amh degeriyle yumurta kalitesinin ilgisi var mi
Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Teseşekkurler :) iste suanda en cok merak ettigim 3 yumurtam olustu boyutlari 14.5 16 16 ama kaliteli mii amh 0.93 acaba amh degeriyle yumurta kalitesinin ilgisi var mi
çarşamba sabah 16 milimetre de çarşamba günü de iğnem vardı bugün de var ignem akşam 22.00 de de çatlatma iğnesi cumartesi günü de yumurta toplama
Anladım canım, senle aynı gidiyoruz, inşallah güzel sonucu da beraber veririz
merserayy canım benim amh degerim daha yüksek ama yumurtalarım neden daha az ki
Allah razı olsun arkadaşım, ismen dua etmek çok makbul, inşallah kabul olcak dualarımız, bende seni anıcam dualarımdainşallah canım sanada ismen dua edicem :)
Bende gonal f ama 225 ml merional 75 ml birde Cetrotide bu en sonuncu sanırım yumurtanın catlamamasi içinBilmiyorum canım, yumurta sayısı net olarak opu da belli oluyor aslında, sen hangi iğneleri kaç dozaj kullandın? Ben gobal f-450'den 187,5 , merionel 75 kullandım
Ama benim onuncu gun testi ondandir, insallah kizlar dediginiz gibidir kismet.Canım senin testin çok belli çıkmış benim 7. Günüm seninkinden silik çıktı. Ama 12. Gün testte ne çıkarsa çıksın ben kendimi hamile gibi görüyorum ve tadını çıkarıyorum hayatımda hiç yasamadigim bu duygunun. Kısmetimiz de varsa olur rabbim bilir biz elimizden geleni yaptık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?