ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar benım bugun transferımın 4.günü çok agrım var ((( Tutunmadı galıba yavrum... Karnımın altında kasıklarıma dogru belımde adet sancılarım basladı

Ya ben sizi anlamıyorum arkadaşlar, daha ortada hiçbirşey yokken neden tutmadı diye üzülüyosun anlamıyorum, ağrılar 16.haftaya kadar devam ediyor deniliyor, bu bünyeye göre değişir ayrıca, hiç ağrısı olmayıp tutan da var, sürekli ağrı çekip tutan da var, maalesef bunun net bir belirtisi yok. Test gününü sabırla beklemekten başka çaremiz yok arkadaşım, bol bol dua et

Kızlar drdan geldim, yumurtalarım 19-18 ve iki tane de 15mm var, bu akşam çatlatma iğnemi vurcam, cumartesi sabah da opum var, hakkımda hayırlısı olsun, sadece 2 yumurtam iyi durumda, inşallah onlar güzelce döllenir de beni mahzun bırakmazlar

InşAllah canm ikiz dusunuyor musun ?

İnsallah canim bitane olsun bizim olsun dimi ama dollenir hic merak etme ..

15ler de gelisir canim cumartesiye emin ol
Benim de 14 lerim vardi 3 adet çatlatma ignesini oldugum gun.ucu de gelismisti dun onlar da yumurta oldu ki 15 ler kesin olur

Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
O kanda negatif cikan silik cizgiler boyle silik degil canim rengi olmayan hayalet cizgi maalesef onceleri bende de olmustu
Bu bildigin pozitif sonuc gozun aydin :)

canım masallah 4 yumurtan da guzel. 15lerde guzel.gayet iyi durumdasin.mahzunlik falan bisey yok. Insallah guzelce sonuc alacan. :)
[QUOTE ="Merserayy, post: 38627692, member: 429778"]Kızlar drdan geldim, yumurtalarım 19-18 ve iki tane de 15mm var, bu akşam çatlatma iğnemi vurcam, cumartesi sabah da opum var, hakkımda hayırlısı olsun, sadece 2 yumurtam iyi durumda, inşallah onlar güzelce döllenir de beni mahzun bırakmazlar[/QUOTE]

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

M Matmazela ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

Kızlar topik sahibimiz yine ortadan kayboldu listeyi güncelleyene kadar listeyi burdan güncel tutalım...

Son düzenleme:
Benim de 1. Denemem gazi novafertil de tedavi asamasindayim

15ler de gelisir canim cumartesiye emin ol
Benim de 14 lerim vardi 3 adet çatlatma ignesini oldugum gun.ucu de gelismisti dun onlar da yumurta oldu ki 15 ler kesin olur
Yelizim senin opun oldu mu diğer topikte göremedim pek geriye dönükte okumadım

Teşekkürler :)
="jonguil, post: 38628790, member: 343409"]Ekledim canım[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar benimde iğnelerde 6. gün bitti iki iğne vuruyorum artık yarın kontrol var dün yani 5. günde yumurtalar 14mm olmuştu bakalım yarın ne diyecek doktor en geç pazartesi gibi opu yapılacak sanırım artık iğneler morluk yapmaya başladı ama ağrı sızısı yok şükür inşallah rabbim pozitif sonuç almayı nasip eder benim ilk tüp bebeğim aşılamada hiç yapılmadı zaman kaybı olur denmişti direk tüp bebekle deniyoruz bakalım Rabbim hayırlısıyla sonucunu da almayı nasip eder inşallah

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

M Matmazela ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

A akimel ..... 1.Deneme. .... memorial. .... tedavi aşamasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…