Kızlar benım bugun transferımın 4.günü çok agrım var((( Tutunmadı galıba yavrum... Karnımın altında kasıklarıma dogru belımde adet sancılarım basladı
InşAllah canm ikiz dusunuyor musun ?Kızlar drdan geldim, yumurtalarım 19-18 ve iki tane de 15mm var, bu akşam çatlatma iğnemi vurcam, cumartesi sabah da opum var, hakkımda hayırlısı olsun, sadece 2 yumurtam iyi durumda, inşallah onlar güzelce döllenir de beni mahzun bırakmazlar
İnsallah canim bitane olsun bizim olsun dimi ama dollenir hic merak etme ..Kızlar drdan geldim, yumurtalarım 19-18 ve iki tane de 15mm var, bu akşam çatlatma iğnemi vurcam, cumartesi sabah da opum var, hakkımda hayırlısı olsun, sadece 2 yumurtam iyi durumda, inşallah onlar güzelce döllenir de beni mahzun bırakmazlar
15ler de gelisir canim cumartesiye emin olKızlar drdan geldim, yumurtalarım 19-18 ve iki tane de 15mm var, bu akşam çatlatma iğnemi vurcam, cumartesi sabah da opum var, hakkımda hayırlısı olsun, sadece 2 yumurtam iyi durumda, inşallah onlar güzelce döllenir de beni mahzun bırakmazlar
O kanda negatif cikan silik cizgiler boyle silik degil canim rengi olmayan hayalet cizgi maalesef onceleri bende de olmustuBuda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Amin canım inşallah bu akşam yumurta çatlatma iğnesini yapcam cumartesi opu zamanı ama korkuyorum ve çok stresliyimhayırlı olsun tedavin rabbim 2015 de doldursun kucaklarımızı inşallahhh
Benim de 1. Denemem gazi novafertil de tedavi asamasindayimS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında
S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
Kızlar topik sahibimiz yine ortadan kayboldulisteyi güncelleyene kadar listeyi burdan güncel tutalım...
Yelizim senin opun oldu mu diğer topikte göremedim pek geriye dönükte okumadım15ler de gelisir canim cumartesiye emin ol
Benim de 14 lerim vardi 3 adet çatlatma ignesini oldugum gun.ucu de gelismisti dun onlar da yumurta oldu ki 15 ler kesin olur
Ekledim canımBenim de 1. Denemem gazi novafertil de tedavi asamasindayim
benide eklermisin canım memorial ilk tüp bebek deneme tedavi asamasındayımEkledim canım
benide eklermisin canım memorial ilk tüp bebek deneme tedavi asamasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?