Oldu canim dunYelizim senin opun oldu mu diğer topikte göremedim pek geriye dönükte okumadım
Ohss mu oldun acaba kaç tane toplandı kaçının döllendiği belli oldu muOldu canim dun
Agridan ölüyorum
Korkun opudansa hiç endişelenme canım zaten uyuyorsun bişey hissetmiyorsun çıkınca dinlenmene valit varsa ne ala. İnşallah sağlıklı kaliteli yumoşların olur da asıl stres transfer sonrası bekleme ona yapcak bişey yok işteAmin canım inşallah bu akşam yumurta çatlatma iğnesini yapcam cumartesi opu zamanı ama korkuyorum ve çok stresliyim
Allah yardimcin olsun canm guzel haberlerini bekliyoruzKızlarr geldi çattı yarın saat 3 te transferim var. Dua edin sağlıkla çözünsün bebişlerim. Çok heyecanlıyım yaa
InşAllah canm ikiz dusunuyor musun ?
İnsallah canim bitane olsun bizim olsun dimi ama dollenir hic merak etme ..
15ler de gelisir canim cumartesiye emin ol
Benim de 14 lerim vardi 3 adet çatlatma ignesini oldugum gun.ucu de gelismisti dun onlar da yumurta oldu ki 15 ler kesin olur
canım masallah 4 yumurtan da guzel. 15lerde guzel.gayet iyi durumdasin.mahzunlik falan bisey yok. Insallah guzelce sonuc alacan. :
Allah yardımcın olsun canım emeklerin sonuç versin inşallah sağ salim tutunsun bebeğinKızlarr geldi çattı yarın saat 3 te transferim var. Dua edin sağlıkla çözünsün bebişlerim. Çok heyecanlıyım yaa
maşAllah canımm cok ıyı hatta benım 10.gun anca 14 mm olmuslardı benım yumurtalar bıraz ınatcıdakızlar benim 5. gün iğne tedavimde yumurta 14mm demişti ve artık puregona ek orgalutran başladım 20mm olunca alcaz dedi doktor 14mm normalmi sizce opu pazartesi sanırım
selam kızlar bende dün transfer oldum 2.gun embrıyosu 2.kalıte 6 hucrelı pek pozıtıf olcanı dusunmuyorum ama hayırlısı ya tutarsa yanııı yınede bıyerlerde umut ısıgımıda sondurmuyorum bıde kabız oldum ustuneee ıkınmamaya gayret edıyorum ısteee bende haberler boyleee sizce benim kuzilikalar tutunurmmu okadar zayıfkennn
Tabiiki gelisir sana dedim ya benim catlatma ignesini oldugum gun 18-17-16 ve 3 adet 14mm vardi.dun 6 adet yumurtam toplandi :) sonucta gelistiren ignenin etkisi devam ediyorCanım ben ikiz isterim aslında, yaşımda ilerliyor birdaha bu kadar yumurta üretebirmiyim bilmiyorum, tabi Allah hayırlısını versin
Aynen canım yeterki Allah hayırlısıyla nasip etsin
Öylemi diyosun, gelişirmi bu yumurtalar? İlk defa duyuyorum çatlatma iğnesinden sonra büyüyormuymuş yumurtalar? Allahım büyük O dilerse olur
İnşallah canım inşallah
Kızlar iyiki varsınız, ne kadar iyisiniz Allah bu temiz kalbinize göre muamelede bulunsun inşşallah hepimize sağlıklıhayırlı evlatlar nasip etsin
Insallah Allah yuzunuzu guldursun hem yarin hem de test zamaninda :)Kızlarr geldi çattı yarın saat 3 te transferim var. Dua edin sağlıkla çözünsün bebişlerim. Çok heyecanlıyım yaa
6 yum toplandi canim yarin ararlar haber vermek icinOhss mu oldun acaba kaç tane toplandı kaçının döllendiği belli oldu mu
Genelde çok yumurta toplananlarda oluyo diye biliyorum canım ben sende niye oldu acaba6 yum toplandi canim yarin ararlar haber vermek icin
Insallah yoktur oyle birsey
Bu aksam biraz hafifledi gibi eger geceye yine artarsa doktoru ariycam
Adetin 3. Günü / 5 eylül,felaket meraktayim.kac doz igne kullanicam kac yumurtam olacak kaci dollenecek esimin degerleri nasil cikacakkkkkk ne zaman transfer olucam gunlerim nasil gececekkkkkk .. ayyyy kizlarrr 8 gunum kaldi
Tedavi asamasi okadar hizli geciyo ki baslayimca hicbisey anlamiyosunfelaket meraktayim.kac doz igne kullanicam kac yumurtam olacak kaci dollenecek esimin degerleri nasil cikacakkkkkk ne zaman transfer olucam gunlerim nasil gececekkkkkk .. ayyyy kizlarrr 8 gunum kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?