ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Amin canım inşallah bu akşam yumurta çatlatma iğnesini yapcam cumartesi opu zamanı ama korkuyorum ve çok stresliyim
Korkun opudansa hiç endişelenme canım zaten uyuyorsun bişey hissetmiyorsun çıkınca dinlenmene valit varsa ne ala. İnşallah sağlıklı kaliteli yumoşların olur da asıl stres transfer sonrası bekleme ona yapcak bişey yok işte

InşAllah canm ikiz dusunuyor musun ?

Canım ben ikiz isterim aslında, yaşımda ilerliyor birdaha bu kadar yumurta üretebirmiyim bilmiyorum, tabi Allah hayırlısını versin

İnsallah canim bitane olsun bizim olsun dimi ama dollenir hic merak etme ..

Aynen canım yeterki Allah hayırlısıyla nasip etsin

15ler de gelisir canim cumartesiye emin ol
Benim de 14 lerim vardi 3 adet çatlatma ignesini oldugum gun.ucu de gelismisti dun onlar da yumurta oldu ki 15 ler kesin olur

Öylemi diyosun, gelişirmi bu yumurtalar? İlk defa duyuyorum çatlatma iğnesinden sonra büyüyormuymuş yumurtalar? Allahım büyük O dilerse olur

canım masallah 4 yumurtan da guzel. 15lerde guzel.gayet iyi durumdasin.mahzunlik falan bisey yok. Insallah guzelce sonuc alacan. :

İnşallah canım inşallah

Kızlar iyiki varsınız, ne kadar iyisiniz Allah bu temiz kalbinize göre muamelede bulunsun inşşallah hepimize sağlıklıhayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar benim 5. gün iğne tedavimde yumurta 14mm demişti ve artık puregona ek orgalutran başladım 20mm olunca alcaz dedi doktor 14mm normalmi sizce opu pazartesi sanırım

selam kızlar bende dün transfer oldum 2.gun embrıyosu 2.kalıte 6 hucrelı pek pozıtıf olcanı dusunmuyorum ama hayırlısı ya tutarsa yanııı yınede bıyerlerde umut ısıgımıda sondurmuyorum bıde kabız oldum ustuneee ıkınmamaya gayret edıyorum ısteee bende haberler boyleee sizce benim kuzilikalar tutunurmmu okadar zayıfkennn

kızlar benim 5. gün iğne tedavimde yumurta 14mm demişti ve artık puregona ek orgalutran başladım 20mm olunca alcaz dedi doktor 14mm normalmi sizce opu pazartesi sanırım
maşAllah canımm cok ıyı hatta benım 10.gun anca 14 mm olmuslardı benım yumurtalar bıraz ınatcıda hayırlısıyla guzel yumilerin olur inşAllah

Verecek olan Allah o dilerse hersey olur yarin mevlid kandili bol bol dua edelim birbirimize rabbim dualarimizi geri cevirmez insAllah

Tabiiki gelisir sana dedim ya benim catlatma ignesini oldugum gun 18-17-16 ve 3 adet 14mm vardi.dun 6 adet yumurtam toplandi :) sonucta gelistiren ignenin etkisi devam ediyor

Ohss mu oldun acaba kaç tane toplandı kaçının döllendiği belli oldu mu
6 yum toplandi canim yarin ararlar haber vermek icin
Insallah yoktur oyle birsey
Bu aksam biraz hafifledi gibi eger geceye yine artarsa doktoru ariycam

6 yum toplandi canim yarin ararlar haber vermek icin
Insallah yoktur oyle birsey
Bu aksam biraz hafifledi gibi eger geceye yine artarsa doktoru ariycam
Genelde çok yumurta toplananlarda oluyo diye biliyorum canım ben sende niye oldu acaba bol su iç canım

felaket meraktayim.kac doz igne kullanicam kac yumurtam olacak kaci dollenecek esimin degerleri nasil cikacakkkkkk ne zaman transfer olucam gunlerim nasil gececekkkkkk .. ayyyy kizlarrr 8 gunum kaldi

felaket meraktayim.kac doz igne kullanicam kac yumurtam olacak kaci dollenecek esimin degerleri nasil cikacakkkkkk ne zaman transfer olucam gunlerim nasil gececekkkkkk .. ayyyy kizlarrr 8 gunum kaldi
Adetin 3. Günü / 5 eylül,
225 doz gonal f

Adetin 6. Günü / 8 eylül,

Gonal f 225 doz
3 tane sol 8 tane sağ yum 10/11 mm

Adetin 8. Günü / 10 eylül,

Gonal f 225 doz gonal f 175
Menapur
Cetrodite başlandı.
Yum boyutları 11,12,13 mm

Adetin 10. Günü 12 eylül,

Yum boyutları 13,14,15.5 mm
Gonal f 150 doz
Menapur
Cetrodite

Adetin 12. Günü 14 eylül,

Yum boyutları: 15 17 18 19 mm
17 tane yumurta

Adetin 14. Günü 16 eylül,

yumurta toplandı
12 yumurta 8 tane kaldı

17 eylül embiryo takibi,
19 eylül 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Orta kalite
canım bak gün gün eylül tüpü not almıştım...arada bakıyorum bu ay ki tedavi ile kıyaslama yaparım artık...

Tedavi asamasi okadar hizli geciyo ki baslayimca hicbisey anlamiyosun
Asil olay bekleme suresi hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…