Inşallah kaliteli embiryolar olur tatlım... yolu yaraladın ne güzel6 yum toplandi canim yarin ararlar haber vermek icin
Insallah yoktur oyle birsey
Bu aksam biraz hafifledi gibi eger geceye yine artarsa doktoru ariycam
İmsallah canimInşallah kaliteli embiryolar olur tatlım... yolu yaraladın ne güzelrabbim tamamına erdirsin inşallah
Sana çabuk geçiceğini söylemiştim demi yelizim bundan sonrasıda aynı hızla geçicek emin olTedavi asamasi okadar hizli geciyo ki baslayimca hicbisey anlamiyosun
Asil olay bekleme suresi hakkimizda hayirlisi olsun
Adetin 3. Günü / 5 eylül,
225 doz gonal f
Adetin 6. Günü / 8 eylül,
Gonal f 225 doz
3 tane sol 8 tane sağ yum 10/11 mm
Adetin 8. Günü / 10 eylül,
Gonal f 225 doz gonal f 175
Menapur
Cetrodite başlandı.
Yum boyutları 11,12,13 mm
Adetin 10. Günü 12 eylül,
Yum boyutları 13,14,15.5 mm
Gonal f 150 doz
Menapur
Cetrodite
Adetin 12. Günü 14 eylül,
Yum boyutları: 15 17 18 19 mm
17 tane yumurta
Adetin 14. Günü 16 eylül,
yumurta toplandı
12 yumurta 8 tane kaldı
17 eylül embiryo takibi,
19 eylül 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Orta kalite
canım bak gün gün eylül tüpü not almıştım...arada bakıyorum bu ay ki tedavi ile kıyaslama yaparım artık...
Tedavi asamasi okadar hizli geciyo ki baslayimca hicbisey anlamiyosun
Asil olay bekleme suresi hakkimizda hayirlisi olsun
Merhaba kizlarrr
Oncelikle yeni seneyi Allah hepimize bebekli gecirmeyi nasip etsin insallah
Benim bugun opu vardi.6 yum toplanmis bakalim nasil olacak kac dollenecek meraktayim
Opudan sonra cok agrim oldu hala da var.Butun aksam uyudum ama simdi ayni agri devam ediyor gecer insallah transfere kadar
kızlaaar, bişe sorucam , sizler amh testi yaptırdınız mı. amh testinize göre kaç yumurtanız oldu. bu bilgileri de yazar mısınız lütfenn
Kızlar Günaydın bugün 7. Günüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsiz 2. Çizgi çıktı kardeşime de gösterdim o da var dedi çok heyecan yaptım :)inşallah bebeğim bizimledir :)
Buda bu sabahki jonguilim, korkuyom kan testi yaptirmaya, bide dun gece hep okudum silik cizgi cikip kantesti negatif cikanlar var nebiliym canimya ;(((
Kızlar drdan geldim, yumurtalarım 19-18 ve iki tane de 15mm var, bu akşam çatlatma iğnemi vurcam, cumartesi sabah da opum var, hakkımda hayırlısı olsun, sadece 2 yumurtam iyi durumda, inşallah onlar güzelce döllenir de beni mahzun bırakmazlar
Kızlarr geldi çattı yarın saat 3 te transferim var. Dua edin sağlıkla çözünsün bebişlerim. Çok heyecanlıyım yaa
İnşallah canım,
Hayırlı olsun Opu'n... İyi düşün canım eminim herşey çok güzel olacak...
Canım benimde Amh değerim 6,6 çıkmıştı normali 1,5 gibi... Yani bende yüksekti ve ohss olma riskine karşı ilaç dozlarım az tutuldu 137,5 ve 125 doz vuruldum ve 16 yumurta toplandı 14 olgun, 11 döllenen, 8 blast embri oluştu, 2 tranfer edildi, 5 donduruldu ve sonuç maalesef ki negatif oldu...
Yani demem o ki sana çok kafana takma neyin nasıl olacağı hiç belli olmuyor... Benim kendi fikrim az yumurtanın daha kaliteli oluyor sanki en kadar çok yumurta oluşursa sanki kalite düşüyor diye düşünüyorum...
Ayyy harika erkenden güzel haberi alıp rahatlamışsındır canım... Allah sağlıkla devam etmesini nasip etsin...
Bayağı görünüyor canım, hayırlı olsun... Evham yapma tadını çıkarmaya bak...
Olur canım inşallah o güzel yumoşlar tatlı bebişler olup gelip annelerin karnına konacaklar ve kucağına gelecekleri günü bekleyecekler...
İnşallah herşey yolunda gider ve bebeklerin sağlıkla sana tutunur canım... Bende Ocak sonu dondurulmuşlarımla tekrar deneyeceğim... Transfer sonrası detayları mutlaka yaz olur mu canım...
benim de amh 5,2 idi. amandaya katılıyorum. 18 yumurtam toplanmıştı 10 u döllendi 6 tanesi 1. kaliteydi. 3 tane donmuşum var bugün saat 3 te transfer edilecek inşallah sağlıkla çözünürlerse. ama tek embriyo oluşup tutan arkadaşlar var burada o yüzden hiç bişeye takılma. sadece incir yemeni tavsiye ederim bugünlerde canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsuncanim benim yas artik 30 :) ve amh 2.4
insallah saglikli yumurtalar olusur. ya felaket meraktayim.ozellikle gün yaklaştıkça ne yapsam ne yesem o mu iyi bu mu iyi gelir diye panik haldeyim. esim de kafanda kurma diyor ama mumkun mu???
Valla tatlım yumurtayı görmedim anlaşılır mı bilmem ama embiryo resmi verdiler bana resim üstünde gösterdi hemşire hücreler eşit büyüklükte değil yanlarda da küçük küçük noktalar vardı bunlarda fragmantasyon( ölü hücreli) dedi orta kalite oluyor yani ordan anlıyorum artık embiryo kalitesini...ya supersinnn senbenim de aklimda ben de gun gun not alicam :) peki jonguilim sen biliyo musun yumurtanin kalitelisi nasil oluyo ki? yani nasil anlasiliyo.? hani diyoruz ya embriyo 3.gun 8 hucreli oluyo falan diye peki yumurtayi nasil anliyolar?
Günaydın kızlar.... herkesin kandili mübarek olsun.rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine ellerini semaya açıp hayırlı, eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek için dua eden kullarının dualarını kabul et rabbim... rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah..
AminnnnGünaydın kızlar.... herkesin kandili mübarek olsun.rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine ellerini semaya açıp hayırlı, eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek için dua eden kullarının dualarını kabul et rabbim... rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah..
Yaa canım benim ne diyeceğimi bilemedin rabbim sabır versin... inşallah tedavisiz hamile kalırsın canım rabbim bir gün bu çektiğimiz sıkıntıları alacak kollarımıza bebeklerimizi verecek inşallah canım.sadece biraz dayanmamız lazım...işte sözün bittiği yer... hayalimin umudumun bittiği nokta... üzgünlüğüm son safhada. embriyolarım çözünmemiş...
transfer iptal. Allahım sabrımı bol ver bollllllllll
Canım benim üzülme demek anlamsız biliyorum ama üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş demek ki sonradan bulup kaybetmek çok daha zorişte sözün bittiği yer... hayalimin umudumun bittiği nokta... üzgünlüğüm son safhada. embriyolarım çözünmemiş...
transfer iptal. Allahım sabrımı bol ver bollllllllll
onuda yaşadım ilk transferimde pozitifi görüp sonra düşük yaptım. isyan etmiyorum neden ben demiyorum ama Allah kalbimi biliyor çok üzgünüm çokkkCanım benim üzülme demek anlamsız biliyorum ama üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş demek ki sonradan bulup kaybetmek çok daha zor
Cok uzuldum Allah sabir versinonuda yaşadım ilk transferimde pozitifi görüp sonra düşük yaptım. isyan etmiyorum neden ben demiyorum ama Allah kalbimi biliyor çok üzgünüm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?