ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Buarada hepinizin kandili mubarek olsun Allah gonlunuzden gecen butun dualarinizi kabul etsin insallahh
Bugun hastaneden haber geldi 6 yumdan 5i dollenmis.ikisi cok iyi durumda 3 tanesi de normal iyi dedi.yarin cagirdilar da ben sordum hani 5. Gun transferi olma sansi yokmu diye kadin hayatinda ilkkez bunu duyuyomus gibi tepki verdi
Bu isler nasil oluyo ki nasil neye gore karar veriliyo acaba 5. Gune embriyo sayisi fazla olmadigi icin mi acaba goze almazlar beklemeyi

Tatlım aynı durumu bende yaşadım.. benim de 7 yum döllendi hepsi 3. Güne geldi fakat bir tane 8 hücreli orta kalite embiryo diğerleri 5 ve 6 hücreli embriyo olduğu için 3. Gün transfer oldu.. eğer o 7 yumurtadan 3. Güne 4 tane embiryo 8 hücreli olarak gelseydi o zaman 5. Güne kadar bekletip transfer edeceklerdi ama hem yumurta az olduğu için hemde 8 hücreli fazla embiryo olmadığı için 3. Gün embiryosu oldu...

İste keske boyle mantikli bi aciklama da bana yapsalar valla yarin embriyologu bulcam inceleticem hucre sayilari vs bilgi versin eger sans varsa bekleyip bekleyemeyeceklerini sorucam

İste keske boyle mantikli bi aciklama da bana yapsalar valla yarin embriyologu bulcam inceleticem hucre sayilari vs bilgi versin eger sans varsa bekleyip bekleyemeyeceklerini sorucam
Canım zaten sana embiryo resmi verdiği zaman sana söylerler kaç hücreli olduğunu... ama önemli olan kesinlikle aa kaliteli birinci kalite olması Canım 3. Ya da 5. Gün embiryosu olup olmadığını düşünme birinci kalite olsun yeter.. benim bir tane bile aa kalıte embiryo olmadı senin birinci kalite varmış ne güzel önemli olan zaten bir tane aa kalıte olması. . 5. Güne bekletmeme nedeni embiryon kötü olduğu için değil sayı az olduğu için riske atmamak için Canım

Yelizim transferin hemen mi risk almak istemiyolardır canım o yüzden 3.gün transferi olucaktır

Valla birinci kalite vs demedi ki sadece ikisi cok iyi üçü iyi dedi okadar :)
Hadi hayirlisi bakalim heyecan basladi :)

Bak canım bu benim birinci tüp bebekte ki embiryo resmim orta kalite ve fragmantasyon var... büyük yuvarlak olanlar embiryo eşit büyüklükte değil ve çevresindeki noktalar fragmantasyon ölü hücre.. 8 hücreli

Eklentiler

• 20150102_120027.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 82
canim benim yas artik 30 :) ve amh 2.4
insallah saglikli yumurtalar olusur. ya felaket meraktayim.ozellikle gün yaklaştıkça ne yapsam ne yesem o mu iyi bu mu iyi gelir diye panik haldeyim. esim de kafanda kurma diyor ama mumkun mu???

Rahat ol öncelikle, ne yediğimizin bu saatten sonra bi önemi varmı bilmiyorum, ben en kalitelisinden kuruyemiş aldım her çeşidinden, arısütü bal polen karışımı yedim hergün, biesteron, coQ10 falan kullandım, vitaminler içtim, sonucu çok da etkilediğini sanmıyorum, senin amh değerin gayet iyi güzel ve bol yumurtan oluşacak bence, o yüzden en çok dikkat etmen, psikolojin olsun, stresten enfişeden uzak dur. Hayırlısıyla başla hayırlısıyla bitir arkadaşım öpüyorum seni

işte sözün bittiği yer... hayalimin umudumun bittiği nokta... üzgünlüğüm son safhada. embriyolarım çözünmemiş...
transfer iptal. Allahım sabrımı bol ver bollllllllll

Çok üzüldüm canım ya, her şerde bir hayır vardır, Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım inşsllah güzel sonuçlanır, bence kaçıncı gün embriyosu olduğunun bi önemi yok, menes arkadaşımız ilk iki denenesinde 5.gün embriyosu transferi olmul negatif,, bu denenesinde 3.gün embriyosu oldu sonuç pozitif, Allah dilerse olur, başka bir topicte bir arkadaşın 2.gün embriyosu ikinci kalşte transferinden pozitif aldı, bunun net bir yanıtı yok Allahın dediği olur

Bak canım bu benim birinci tüp bebekte ki embiryo resmim orta kalite ve fragmantasyon var... büyük yuvarlak olanlar embiryo eşit büyüklükte değil ve çevresindeki noktalar fragmantasyon ölü hücre.. 8 hücreli
Ben de yarin ogrenirim detaylarini cok merak ettim :)

Evet oyle tabi Allah ne nasip ettiyse o olacak insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

işte sözün bittiği yer... hayalimin umudumun bittiği nokta... üzgünlüğüm son safhada. embriyolarım çözünmemiş... transfer iptal. Allahım sabrımı bol ver bollllllllll

Çok üzüldüm canım, hayırlısı böyleymiş... Kendini yıpratma ne olur? Nasıl teselli ederiz seni inan bilemiyorum...
Nasıl yaaa çözülmemiş mi çözüldükten sonra gelişime devam mı etmemiş... Bende bu dondurulmuş embriyo konusunda biraz cahilim... Kaç tane dondurulmuşun vardı canım?

kizlar hayirli kandiller kontrolum vardi tedavinin7, gunu yarin sabah son igneler aksamda catlatma ignesi yapacagim pazartesi opu var bugun e2degerim 800cikti e2 nasil sizce
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Benim 11. Gun degerim 1600 du seninki de normal gibi cok yuksek olmasi iyi degil sanirim.doktorun birsey soylemediyse sorun yoktur zaten

Herkes embiryo resmini yüklese ne güzel bebeklerimizin ilk olduğu günden beri görebiliyoruz özel bebeklerimiz..resim yüklenmiş mi canım embiryo resmim
Evet yuklenmis canim gozukuyor
Valla bizim merkezde resim falan verdiklerini sanmiyorum :)

est ne cahilliği keşke hiç bilmeseydik hiç tecrübe edinmeseydik böyle şeyleri. benim tedavimde 6 adet 1, kalite embriyo oluşmuştu 3 ü transfer edilip 3 ü dondurulmuştu. evet çözündükten sonra yaşamamış. %5 ihtimal olduğunu biliyordum hoş ben doğuştan şanssız bir insanım milyonda 1 de olsa ihtimal yine beni bulurdu. tesellisi yok bu işin benim için yok. içimden isyan etmek geliyor rabbim şeytana uydurmasın ne diyim..........

Canım inşallah hayırlısıyla müjdeli haberlerini alırız dualarımız seninle
dünkü mesajımı okumuşun. iyi dileklerin için duaların için çok teşekkürler. ama olmadı embriyolarım sağlıklı çözünmedi ve transferim iptal

Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Benim 11. Gun degerim 1600 du seninki de normal gibi cok yuksek olmasi iyi degil sanirim.doktorun birsey soylemediyse sorun yoktur zaten
insallah doktor normal 1000 olmasini istiyorum iki gunun var olur dedi insallah hayirli sonuclar almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…