Canım ne güzel daha da belli olmuş çizgi yarın güzel haber alacağız inşallah senden bak benim ki dünden biraz daha belirgin :) ama net yavaş yuklemiyorİste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..
Canım sonra hamilelik olmusmuyduu benimde orta kalite 6 hücreli transfer oldu 2.gün emriyo bide ondan merak içindeyim heppTatlım aynı durumu bende yaşadım.. benim de 7 yum döllendi hepsi 3. Güne geldi fakat bir tane 8 hücreli orta kalite embiryo diğerleri 5 ve 6 hücreli embriyo olduğu için 3. Gün transfer oldu.. eğer o 7 yumurtadan 3. Güne 4 tane embiryo 8 hücreli olarak gelseydi o zaman 5. Güne kadar bekletip transfer edeceklerdi ama hem yumurta az olduğu için hemde 8 hücreli fazla embiryo olmadığı için 3. Gün embiryosu oldu...
Evet yuklenmedi sanirim goremedim canim, git gide belirginlesmesi iyi bisey dimi ama su catlatma ignesi varya en son vuruldugumuz onun etkisi olabilirmi diye dusunuyorum idrarda cikmasi....Canım ne güzel daha da belli olmuş çizgi yarın güzel haber alacağız inşallah senden bak benim ki dünden biraz daha belirgin :) ama net yavaş yuklemiyor
Jonguil sen nediyosun bi bak bakalim :))Herkes embiryo resmini yüklese ne güzel bebeklerimizin ilk olduğu günden beri görebiliyoruz özel bebeklerimiz..resim yüklenmiş mi canım embiryo resmim? Sende yarın yükle canım
Canım seninde diğerine göre daha belirgin ben zannetmiyorum üzerinden 12-14 gün geçti çatlatma iğnesinin neyse canim onemli olan senin yarın güzel sonuç alman benim daha 4 gun var ama hafta sonu testlerin durumuna göre pazartesi mi yaptirsam diyorumEvet yuklenmedi sanirim goremedim canim, git gide belirginlesmesi iyi bisey dimi ama su catlatma ignesi varya en son vuruldugumuz onun etkisi olabilirmi diye dusunuyorum idrarda cikmasi....
Yok canım hamilelik olmadı ama orta kalite olup tutan duydum canım önemli olan anne karnında ortamı sevmesi canım inşallah tutunsun canım canı gönülden diliyorumCanım sonra hamilelik olmusmuyduu benimde orta kalite 6 hücreli transfer oldu 2.gün emriyo bide ondan merak içindeyim hepp
Ayy hala yanilma diyor degil kizzzz hamilesin Allahin izniyle tadini cikarrr Allah saglikla devaminin gelmesini nasip etsinİste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..
Canım ben seni çoktan hamile ilan ettimİste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..
Mrb benide eklermisin 3.denemem ankara tipfakultesi yarin tes gunumS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında
S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında
A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında
Eklemek isteyen bilgileri yazsın...
Ben tam gununu bekledim cunku doktorum osekilde soyledi demekki var bibildigi, senin icinde hayirlisi olur insallah zaman hemen gecer giderde test gunun gelir :)Canım seninde diğerine göre daha belirgin ben zannetmiyorum üzerinden 12-14 gün geçti çatlatma iğnesinin neyse canim onemli olan senin yarın güzel sonuç alman benim daha 4 gun var ama hafta sonu testlerin durumuna göre pazartesi mi yaptirsam diyorum
Yaaaaaa insallahyaa insan inanamiyoki basina gelince en kisa zamanda anlicaksinn bu tedirginligi, kan testi yapmadan inanamam oda yarin sabah insallah :)Ayy hala yanilma diyor degil kizzzz hamilesin Allahin izniyle tadini cikarrr Allah saglikla devaminin gelmesini nasip etsin
Ne catlatma ignesii onun etkisi olsa olsa kan testinde 4-5 falan cikardi ozaman o ihtimal olurdu senin kabak gibi ortada tebrik ederimmm :)
Evet yuklenmedi sanirim goremedim canim, git gide belirginlesmesi iyi bisey dimi ama su catlatma ignesi varya en son vuruldugumuz onun etkisi olabilirmi diye dusunuyorum idrarda cikmasi....
Mrb arkadaslar valla sizin adiniza cok mutluyum benimde yarin test gunum bende sizden heveslendim yaptim ve hep negatif cok uzgunummolsaydi benimde simdiye kadar azcikta olsa belli olurdu heralde yarin test yaptirmiya bile korkuyorum benim 3.gun dondurulmus emriyo. 3tane transfer edildi banada dua edin lutfen bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonullerimizin muradini versin tez zamanda saglikli hayirli bir sekildeHayır canım artık çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçti, bu açık ve net hamile olduğunun göstergesi, insan inanmakta zorlanıyor seni anlıyorum ana kafanı bulandıracak birşey yok, kan tahlilini verdiğinde göreceksin değerin çok yüksek çıkacak, 7.günden idrara yansıyorsa bhcg değerin baya yüksek bence.
Hangi gebelik testini kullandığını söylermisin canım, bende ondan alayım. İdrar testi yapmaya karşıydım ama sen benim fikrimi değiştirdin :)
Canim sen kesin okumussundur biyerlerde idrar testinde silik cikinca ikinci cizgi yinede kan testi negatif olabiliyomus nedendir acaba duydunmu hic, test bozuk yada yanlis gosterme sansi olabilirmi...Baya belli canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Yok canım kimyasal gebelik ile ilgili durum çünkü kimyasal gebelikte idrar testi yapıp çift cizgiyi gördüp bi iki gün sonra kanda negatif görüp adet kanı ile atılıyor genelde ondan öyle oluyorCanim sen kesin okumussundur biyerlerde idrar testinde silik cikinca ikinci cizgi yinede kan testi negatif olabiliyomus nedendir acaba duydunmu hic, test bozuk yada yanlis gosterme sansi olabilirmi...
Ben testi yedinci degil dokuzuncu gunde yapmistim canim, testide internetten almistim adi laboquick diye bir marka al dene tabi sonrada benim gibi heycandan dusun dusun dur.. :)Hayır canım artık çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçti, bu açık ve net hamile olduğunun göstergesi, insan inanmakta zorlanıyor seni anlıyorum ana kafanı bulandıracak birşey yok, kan tahlilini verdiğinde göreceksin değerin çok yüksek çıkacak, 7.günden idrara yansıyorsa bhcg değerin baya yüksek bence.
Hangi gebelik testini kullandığını söylermisin canım, bende ondan alayım. İdrar testi yapmaya karşıydım ama sen benim fikrimi değiştirdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?