ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

mrb arkadaşlar bugün ilk kontrole gittim en büyüğü 14,5 mm olan 7-8 tane yumurtam var sanırım güzel bi sonuç e2 ye de bakıldı ama sonucu soramadım o kadar yoğunduki bide tatil günleri 1-2 kişi çalışıyordu neyse pazartesye kadar merionale aynen devam cetrodite ye de yarın sabahtan başlıcam pazartesi tekrar usg+e2 sanırım ondan sonra çatlatma iğnesinin zamanını söylerler dimi sizce tahmini ne zaman opu olur????

İste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..
Canım ne güzel daha da belli olmuş çizgi yarın güzel haber alacağız inşallah senden bak benim ki dünden biraz daha belirgin :) ama net yavaş yuklemiyor

Canım sonra hamilelik olmusmuyduu benimde orta kalite 6 hücreli transfer oldu 2.gün emriyo bide ondan merak içindeyim hepp

Canım ne güzel daha da belli olmuş çizgi yarın güzel haber alacağız inşallah senden bak benim ki dünden biraz daha belirgin :) ama net yavaş yuklemiyor
Evet yuklenmedi sanirim goremedim canim, git gide belirginlesmesi iyi bisey dimi ama su catlatma ignesi varya en son vuruldugumuz onun etkisi olabilirmi diye dusunuyorum idrarda cikmasi....

Evet yuklenmedi sanirim goremedim canim, git gide belirginlesmesi iyi bisey dimi ama su catlatma ignesi varya en son vuruldugumuz onun etkisi olabilirmi diye dusunuyorum idrarda cikmasi....
Canım seninde diğerine göre daha belirgin ben zannetmiyorum üzerinden 12-14 gün geçti çatlatma iğnesinin neyse canim onemli olan senin yarın güzel sonuç alman benim daha 4 gun var ama hafta sonu testlerin durumuna göre pazartesi mi yaptirsam diyorum

Canım sonra hamilelik olmusmuyduu benimde orta kalite 6 hücreli transfer oldu 2.gün emriyo bide ondan merak içindeyim hepp
Yok canım hamilelik olmadı ama orta kalite olup tutan duydum canım önemli olan anne karnında ortamı sevmesi canım inşallah tutunsun canım canı gönülden diliyorum

İste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..
Ayy hala yanilma diyor degil kizzzz hamilesin Allahin izniyle tadini cikarrr Allah saglikla devaminin gelmesini nasip etsin
Ne catlatma ignesii onun etkisi olsa olsa kan testinde 4-5 falan cikardi ozaman o ihtimal olurdu senin kabak gibi ortada tebrik ederimmm :)

Mrb benide eklermisin 3.denemem ankara tipfakultesi yarin tes gunum

Ben tam gununu bekledim cunku doktorum osekilde soyledi demekki var bibildigi, senin icinde hayirlisi olur insallah zaman hemen gecer giderde test gunun gelir :)

Yaaaaaa insallahyaa insan inanamiyoki basina gelince en kisa zamanda anlicaksinn bu tedirginligi, kan testi yapmadan inanamam oda yarin sabah insallah :)

Hayır canım artık çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçti, bu açık ve net hamile olduğunun göstergesi, insan inanmakta zorlanıyor seni anlıyorum ana kafanı bulandıracak birşey yok, kan tahlilini verdiğinde göreceksin değerin çok yüksek çıkacak, 7.günden idrara yansıyorsa bhcg değerin baya yüksek bence.
Hangi gebelik testini kullandığını söylermisin canım, bende ondan alayım. İdrar testi yapmaya karşıydım ama sen benim fikrimi değiştirdin :)

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ... 3 ocak test günü

Mrb arkadaslar valla sizin adiniza cok mutluyum benimde yarin test gunum bende sizden heveslendim yaptim ve hep negatif cok uzgunummolsaydi benimde simdiye kadar azcikta olsa belli olurdu heralde yarin test yaptirmiya bile korkuyorum benim 3.gun dondurulmus emriyo. 3tane transfer edildi banada dua edin lutfen bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonullerimizin muradini versin tez zamanda saglikli hayirli bir sekilde

Canim sen kesin okumussundur biyerlerde idrar testinde silik cikinca ikinci cizgi yinede kan testi negatif olabiliyomus nedendir acaba duydunmu hic, test bozuk yada yanlis gosterme sansi olabilirmi...
Yok canım kimyasal gebelik ile ilgili durum çünkü kimyasal gebelikte idrar testi yapıp çift cizgiyi gördüp bi iki gün sonra kanda negatif görüp adet kanı ile atılıyor genelde ondan öyle oluyor

Ben testi yedinci degil dokuzuncu gunde yapmistim canim, testide internetten almistim adi laboquick diye bir marka al dene tabi sonrada benim gibi heycandan dusun dusun dur.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…