ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Yok canım kimyasal gebelik ile ilgili durum çünkü kimyasal gebelikte idrar testi yapıp çift cizgiyi gördüp bi iki gün sonra kanda negatif görüp adet kanı ile atılıyor genelde ondan öyle oluyor
Himmm anladim neyse bukadar sorumun cvbini yarin anlicam heralde insallah :)

Canim en iyi sonuc kan testinde cikicaktir uzulme lutfen, allah herseyin hayirlisini versin.

Canım Ağrın var mı senin?
Yasemin seninde yarin test gunun helalde benimde yarin sonuc belli olcak transferden sonra belirti arayanlara yarin yazacagim negatifde olsa pozitifde olsa idrar testi yapuyorum hep negatif ama ben transfwrden bu gune kadar her belirtim oldu kasikta batma agri sislik mide bulantisi arara bas donmesi son 4 gundurde adet sancisi haa bide asiri istah artmasii fil gibi herseyi yiyorum benki gunluk bir ogun yemek yerdimmm☺basindan beride hep hamileyim diye resmen hissediyorum ama yarin tum gercek belli olcak eger negatifse inan pskoliji oyle birseym8ski dicemmm insana koskoca bir oyunnnn kotu oyun tabiii hicbir belirtisi olmayanda rahat olsunnn allah ol derse olur hersey sadece ona inanmak ve teslim olmak

Canım benim salı test günüm iki gündür idrar pozitif çıkıyor ama sevinemiyorum yine de hamileyim diye tadını çıkarıyorum. Yarın inşallah pozitif sonuc alırsın canim benim de ilk 5 gün belirti çöktü ama şimdi çok bir belirtim yok uyku hali dışında. Olsa da olmasa da vardır Rabbimin bir bildigi şu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimize

İsyan kelimesini telaffuz etmek bile yakışmaz bizlere... Seni çok iyi anlıyorum kızımda önce bende yumurta takibi ile ikiz bebeklerime gebe kaldım ve otuzbeşbin gebede bir görünen bir olayı yaşadım biri düştü biri dış gebelik oldu ve tüpümü yırttı iç kanamadan dolayı ölümden döndüm... Sağ tüpüm alındı... Hayatıma devam etmek bile gelmiyordu içimden ama sonra tüp bebek tedavisine başladım ve 3 embriyodan kızım tutundu annesine ve yeniden hayat verdi...
Aralık ayında da tekrar tüp bebek tedavisine başladım herşey o kadar yolundaydı ki kesin gebe olarak görüyordu doktorlar ve 2 adet 5aa embriyo konuldu ve test günümden birgün önce adet oldum yaşadığım şoku kelimelerle anlatmam mümkün değil... Şimdi tekrar toparlanmaya çalışıyorum ve Ocak sonu dondurulmuş (2+2+2=6) embriyolarımla yola devam edeceğim... Burada ki birçok arkadaşın hikayesi hayal kırıklıkları ile dolu o nedenle asla unutma YALNIZ değilsin BİZ varız...

İste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..

Selam kizlar yarin kan vercek arkadaslarimizda baya var bunlardan biride benim 7.gunden 10.gune kadar pozitif gordum ama onemli olan kan testi..umarim yarin burayi inletiriz

İnşallah hepinizden müjdeli haberler alır uzunnnnnnn bir halay kurarız...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

İnsallah canim AMİN :)

Yaaaaaa insallahyaa insan inanamiyoki basina gelince en kisa zamanda anlicaksinn bu tedirginligi, kan testi yapmadan inanamam oda yarin sabah insallah :)
Canim insallah pozitif hepimiz buna inaniyoruz
Caniiim hep pozitif ol senden de guzel haberler bekliyoruz.
merhaba kızlar hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek olsun doktorum aradı bugün sağolsun yumurtalarımın ikiside iyi durumdaymış kuzucuklarım. yarın transfer günüm
Masallah annesi simsiki tutunsunlar sana.
Selam kizlar yarin kan vercek arkadaslarimizda baya var bunlardan biride benim 7.gunden 10.gune kadar pozitif gordum ama onemli olan kan testi..umarim yarin burayi inletiriz
Insallah bebisin seninledir
amandacim donmuslarla bebislerine kavusursun insallah hic moralini bozma cok sukur donmuslarin var onlar sana simsicak bebek olarak gelsinler insallah.
bu mubarek gecede rabbim dualarimizi kabul etsin arkadaslar.hayirli kandiller

mrb arkadaşlar bi kac syfa once yazdin ama cvb veren olmadi bugün ilk kontrole gittim en büyüğü 14,5 mm olan 7-8 tane yumurtam var pazartesye kadar merionale devam cetrodite ye de yarın sabahtan başlıcam pazartesi tekrar usg+e2 sanırım ondan sonra çatlatma iğnesinin zamanını söylerler dimi sizce tahmini ne zaman opu olur???

Canım pazartesi vurulursun çat iğnesini çarşamba opu olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…