Himmm anladim neyse bukadar sorumun cvbini yarin anlicam heralde insallah :)Yok canım kimyasal gebelik ile ilgili durum çünkü kimyasal gebelikte idrar testi yapıp çift cizgiyi gördüp bi iki gün sonra kanda negatif görüp adet kanı ile atılıyor genelde ondan öyle oluyor
Canim en iyi sonuc kan testinde cikicaktir uzulme lutfen, allah herseyin hayirlisini versin.Mrb arkadaslar valla sizin adiniza cok mutluyum benimde yarin test gunum bende sizden heveslendim yaptim ve hep negatif cok uzgunummolsaydi benimde simdiye kadar azcikta olsa belli olurdu heralde yarin test yaptirmiya bile korkuyorum benim 3.gun dondurulmus emriyo. 3tane transfer edildi banada dua edin lutfen bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonullerimizin muradini versin tez zamanda saglikli hayirli bir sekilde
Yasemin seninde yarin test gunun helalde benimde yarin sonuc belli olcak transferden sonra belirti arayanlara yarin yazacagim negatifde olsa pozitifde olsa idrar testi yapuyorum hep negatif ama ben transfwrden bu gune kadar her belirtim oldu kasikta batma agri sislik mide bulantisi arara bas donmesi son 4 gundurde adet sancisi haa bide asiri istah artmasii fil gibi herseyi yiyorum benki gunluk bir ogun yemek yerdimmm☺basindan beride hep hamileyim diye resmen hissediyorum ama yarin tum gercek belli olcak eger negatifse inan pskoliji oyle birseym8ski dicemmm insana koskoca bir oyunnnn kotu oyun tabiii hicbir belirtisi olmayanda rahat olsunnn allah ol derse olur hersey sadece ona inanmak ve teslim olmakCanım Ağrın var mı senin?
Canım benim salı test günüm iki gündür idrar pozitif çıkıyor ama sevinemiyorum yine de hamileyim diye tadını çıkarıyorum. Yarın inşallah pozitif sonuc alırsın canim benim de ilk 5 gün belirti çöktü ama şimdi çok bir belirtim yok uyku hali dışında. Olsa da olmasa da vardır Rabbimin bir bildigi şu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimizeYasemin seninde yarin test gunun helalde benimde yarin sonuc belli olcak transferden sonra belirti arayanlara yarin yazacagim negatifde olsa pozitifde olsa idrar testi yapuyorum hep negatif ama ben transfwrden bu gune kadar her belirtim oldu kasikta batma agri sislik mide bulantisi arara bas donmesi son 4 gundurde adet sancisi haa bide asiri istah artmasii fil gibi herseyi yiyorum benki gunluk bir ogun yemek yerdimmm☺basindan beride hep hamileyim diye resmen hissediyorum ama yarin tum gercek belli olcak eger negatifse inan pskoliji oyle birseym8ski dicemmm insana koskoca bir oyunnnn kotu oyun tabiii hicbir belirtisi olmayanda rahat olsunnn allah ol derse olur hersey sadece ona inanmak ve teslim olmak
Amin canim insallah bekliyorum heycanla getcekten zor bi bekleyis rabbim tedaviye baslayanlarada sabir vetsin insallah su emeklerimiz bosa cikmasinCanim en iyi sonuc kan testinde cikicaktir uzulme lutfen, allah herseyin hayirlisini versin.
Agrim olmazmi taa pzrtesinden beri var, heran regli olucakmisim gibi yarinda tam regli gunim yani...Canım Ağrın var mı senin?
canım sana transfer sonrası ne kadar dinlen dediAgrim olmazmi taa pzrtesinden beri var, heran regli olucakmisim gibi yarinda tam regli gunim yani...
İki uc gun yat dinlen dedi ok ayrinti demedicanım sana transfer sonrası ne kadar dinlen dedi
Aynen canım inşallah burası Coşacak
est ne cahilliği keşke hiç bilmeseydik hiç tecrübe edinmeseydik böyle şeyleri. benim tedavimde 6 adet 1, kalite embriyo oluşmuştu 3 ü transfer edilip 3 ü dondurulmuştu. evet çözündükten sonra yaşamamış. %5 ihtimal olduğunu biliyordum hoş ben doğuştan şanssız bir insanım milyonda 1 de olsa ihtimal yine beni bulurdu. tesellisi yok bu işin benim için yok. içimden isyan etmek geliyor rabbim şeytana uydurmasın ne diyim..........
İste kizlar buda bugunki son idrar testim yarin kan testim var catti geldi onikinci gun, umarim bu sonuc beni yarin yaniltmaz, dualarinizi bekliyorum..
Canım benim salı test günüm iki gündür idrar pozitif çıkıyor ama sevinemiyorum yine de hamileyim diye tadını çıkarıyorum. Yarın inşallah pozitif sonuc alırsın canim benim de ilk 5 gün belirti çöktü ama şimdi çok bir belirtim yok uyku hali dışında. Olsa da olmasa da vardır Rabbimin bir bildigi şu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimize
Selam kizlar yarin kan vercek arkadaslarimizda baya var bunlardan biride benim 7.gunden 10.gune kadar pozitif gordum ama onemli olan kan testi..umarim yarin burayi inletiriz
İnsallah canim AMİN :)İsyan kelimesini telaffuz etmek bile yakışmaz bizlere... Seni çok iyi anlıyorum kızımda önce bende yumurta takibi ile ikiz bebeklerime gebe kaldım ve otuzbeşbin gebede bir görünen bir olayı yaşadım biri düştü biri dış gebelik oldu ve tüpümü yırttı iç kanamadan dolayı ölümden döndüm... Sağ tüpüm alındı... Hayatıma devam etmek bile gelmiyordu içimden ama sonra tüp bebek tedavisine başladım ve 3 embriyodan kızım tutundu annesine ve yeniden hayat verdi...
Aralık ayında da tekrar tüp bebek tedavisine başladım herşey o kadar yolundaydı ki kesin gebe olarak görüyordu doktorlar ve 2 adet 5aa embriyo konuldu ve test günümden birgün önce adet oldumyaşadığım şoku kelimelerle anlatmam mümkün değil... Şimdi tekrar toparlanmaya çalışıyorum ve Ocak sonu dondurulmuş (2+2+2=6) embriyolarımla yola devam edeceğim... Burada ki birçok arkadaşın hikayesi hayal kırıklıkları ile dolu o nedenle asla unutma YALNIZ değilsin BİZ varız...
İnşallah hepinizden müjdeli haberler alır uzunnnnnnn bir halay kurarız...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Canim insallah pozitif hepimiz buna inaniyoruzYaaaaaa insallahyaa insan inanamiyoki basina gelince en kisa zamanda anlicaksinn bu tedirginligi, kan testi yapmadan inanamam oda yarin sabah insallah :)
Caniiim hep pozitif ol senden de guzel haberler bekliyoruz.Mrb arkadaslar valla sizin adiniza cok mutluyum benimde yarin test gunum bende sizden heveslendim yaptim ve hep negatif cok uzgunummolsaydi benimde simdiye kadar azcikta olsa belli olurdu heralde yarin test yaptirmiya bile korkuyorum benim 3.gun dondurulmus emriyo. 3tane transfer edildi banada dua edin lutfen bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gonullerimizin muradini versin tez zamanda saglikli hayirli bir sekilde
Masallah annesi simsiki tutunsunlar sana.merhaba kızlar hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek olsun doktorum aradı bugün sağolsun yumurtalarımın ikiside iyi durumdaymış kuzucuklarım. yarın transfer günüm
Insallah bebisin seninledirSelam kizlar yarin kan vercek arkadaslarimizda baya var bunlardan biride benim 7.gunden 10.gune kadar pozitif gordum ama onemli olan kan testi..umarim yarin burayi inletiriz
amandacim donmuslarla bebislerine kavusursun insallah hic moralini bozma cok sukur donmuslarin var onlar sana simsicak bebek olarak gelsinler insallah.İsyan kelimesini telaffuz etmek bile yakışmaz bizlere... Seni çok iyi anlıyorum kızımda önce bende yumurta takibi ile ikiz bebeklerime gebe kaldım ve otuzbeşbin gebede bir görünen bir olayı yaşadım biri düştü biri dış gebelik oldu ve tüpümü yırttı iç kanamadan dolayı ölümden döndüm... Sağ tüpüm alındı... Hayatıma devam etmek bile gelmiyordu içimden ama sonra tüp bebek tedavisine başladım ve 3 embriyodan kızım tutundu annesine ve yeniden hayat verdi...
Aralık ayında da tekrar tüp bebek tedavisine başladım herşey o kadar yolundaydı ki kesin gebe olarak görüyordu doktorlar ve 2 adet 5aa embriyo konuldu ve test günümden birgün önce adet oldumyaşadığım şoku kelimelerle anlatmam mümkün değil... Şimdi tekrar toparlanmaya çalışıyorum ve Ocak sonu dondurulmuş (2+2+2=6) embriyolarımla yola devam edeceğim... Burada ki birçok arkadaşın hikayesi hayal kırıklıkları ile dolu o nedenle asla unutma YALNIZ değilsin BİZ varız...
İnşallah hepinizden müjdeli haberler alır uzunnnnnnn bir halay kurarız...
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Canım pazartesi vurulursun çat iğnesini çarşamba opu olur sanırımmrb arkadaşlar bi kac syfa once yazdin ama cvb veren olmadi bugün ilk kontrole gittim en büyüğü 14,5 mm olan 7-8 tane yumurtam var pazartesye kadar merionale devam cetrodite ye de yarın sabahtan başlıcam pazartesi tekrar usg+e2 sanırım ondan sonra çatlatma iğnesinin zamanını söylerler dimi sizce tahmini ne zaman opu olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?