- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
seni 2 kez daha çağırırlar canım beni öle yaptılar cetroditeye başlamadan çağırıp gününü söleyip baktılar sonrada bi kez daha çağırıp opu tarihini sölediler dün opu oldu 18 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 4 taneside döllenmiş bugün aradılar bende durum şimdilik böle rabbim hayırlısını nasip etsin inşmrb arkadaşlar bi kac syfa once yazdin ama cvb veren olmadi bugün ilk kontrole gittim en büyüğü 14,5 mm olan 7-8 tane yumurtam var pazartesye kadar merionale devam cetrodite ye de yarın sabahtan başlıcam pazartesi tekrar usg+e2 sanırım ondan sonra çatlatma iğnesinin zamanını söylerler dimi sizce tahmini ne zaman opu olur???
Canlar hergun yazilanlari okuyorum ama cevap yazamiyorum...sonucu iyi cikmayanlara cok uzuluyorum..allah bool boll sabir wersin,yilmak asla yok...bende lucrinin 10.gunundeyim..fakat dun lucrin vuruldugu yer morardi vede yaparken cok acimisti..boyle durum yasayan var mi?
Canımm stres yapma hiçbir şey duymıcaksın bende transfere gidiyorummmmmmmmmmmmCanım birkaç kez bende de oldu, sanırım havasını tam almadan yapıyoruz, cilt altına hava basınca da morarıyor galiba. Hatta benim birkaç kez kanadı, kılcal damara mı denk getirdim bilmiyorum, henüz yumurta geliştirici iğnelere başlamadın dimi?
Kızlaaaaaaaarrrr ya ben uyuyamıyorum, gece 12:30 gibi yattım sonra 3 gibi uyandım hala uyuyamadım yaa, bu sabah opu olcak, stres mi yaptım acaba
Canımm stres yapma hiçbir şey duymıcaksın bende transfere gidiyorummmmmmmmmmmm
Canım birkaç kez bende de oldu, sanırım havasını tam almadan yapıyoruz, cilt altına hava basınca da morarıyor galiba. Hatta benim birkaç kez kanadı, kılcal damara mı denk getirdim bilmiyorum, henüz yumurta geliştirici iğnelere başlamadın dimi?
Kızlaaaaaaaarrrr ya ben uyuyamıyorum, gece 12:30 gibi yattım sonra 3 gibi uyandım hala uyuyamadım yaa, bu sabah opu olcak, stres mi yaptım acaba
canim cedrotideye baslatti bu sabah vuruldum yalniz Bacağın neresinden vurulur biliyor musunseni 2 kez daha çağırırlar canım beni öle yaptılar cetroditeye başlamadan çağırıp gününü söleyip baktılar sonrada bi kez daha çağırıp opu tarihini sölediler dün opu oldu 18 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 4 taneside döllenmiş bugün aradılar bende durum şimdilik böle rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Canım birkaç kez bende de oldu, sanırım havasını tam almadan yapıyoruz, cilt altına hava basınca da morarıyor galiba. Hatta benim birkaç kez kanadı, kılcal damara mı denk getirdim bilmiyorum, henüz yumurta geliştirici iğnelere başlamadın dimi?
kizlaaar allah yardimciniz olsun guzel haberlerle gelin insallah.merseray hic korkma canim insallah guzel embriyolarin olurKızlar gunaydin bugün transver var ne yapmam lazim stres oldum
11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?