ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Arkadaşlar benımde 5 .gunum transferımınde erken yapmıcam dıe söz vermıstım kendıme 10u test gunum lakın 7sı bend eıdrar yapmak ıstıyorum pazar yada pazartesı bı denıcem galıba sansımı malesef agrılarım sol kasımd abatmalarım var Buarada bı arkadas dmeıskı aret kamer hakkında olumsuz seyler duydum ne duymus cok merak ettım bende erme beyın hastasınyım ama karet beyın hastanesınd eoluyoprum olumsuz tek kelıme edemem pozıtıfıde gördükten sonra ınsallah

Canim hayirli olsun ins.pozitif sonuclanir agrilarin olmasi normal canim sonucta o kadar islemden gectik.. bende emre beyin hastasiyim onun hastasi oldugu icin kendimi cok sansli hissediyorum

seni 2 kez daha çağırırlar canım beni öle yaptılar cetroditeye başlamadan çağırıp gününü söleyip baktılar sonrada bi kez daha çağırıp opu tarihini sölediler dün opu oldu 18 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 4 taneside döllenmiş bugün aradılar bende durum şimdilik böle rabbim hayırlısını nasip etsin inş

Kesinlikle cnaım iyiki emre beyin hastasıyım destegını motıvesını hıc eksıltmedı transfer sonrası hüngür hüngür ağlarken gözümün içine baktı hep güzel hep Allah kelamıyla konuştu Allah razı olsun

Canlar hergun yazilanlari okuyorum ama cevap yazamiyorum...sonucu iyi cikmayanlara cok uzuluyorum..allah bool boll sabir wersin,yilmak asla yok...bende lucrinin 10.gunundeyim..fakat dun lucrin vuruldugu yer morardi vede yaparken cok acimisti..boyle durum yasayan var mi?

Canım birkaç kez bende de oldu, sanırım havasını tam almadan yapıyoruz, cilt altına hava basınca da morarıyor galiba. Hatta benim birkaç kez kanadı, kılcal damara mı denk getirdim bilmiyorum, henüz yumurta geliştirici iğnelere başlamadın dimi?

Kızlaaaaaaaarrrr ya ben uyuyamıyorum, gece 12:30 gibi yattım sonra 3 gibi uyandım hala uyuyamadım yaa, bu sabah opu olcak, stres mi yaptım acaba

Canımm stres yapma hiçbir şey duymıcaksın bende transfere gidiyorummmmmmmmmmmm

Heyecan yapman normalde stres yapmak da neymiş... Unutmuyorum "Herşey Çok Güzel Olacak"
Allahım yardımcın olsun...

canim cedrotideye baslatti bu sabah vuruldum yalniz Bacağın neresinden vurulur biliyor musun

Canımm stres yapma hiçbir şey duymıcaksın bende transfere gidiyorummmmmmmmmmmm

Kızlar gunaydin bugün transver var ne yapmam lazim stres oldum
kizlaaar allah yardimciniz olsun guzel haberlerle gelin insallah.merseray hic korkma canim insallah guzel embriyolarin olur
deniz hanimlar siz de yavrulariniza kavusma heyecaniyla gidin baska hicbirsey dusunmeyin stres yok onlari sicacik bagriniza basin.

Arkadaslar sonuc icin gidiyorum yazarken bile cok heycanliyim dua edin hayirli sonuclarla geliriz insallah bugun sonuc bekleyen arkadaslar allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah guzel sonuclarla doneriz ☺allaha emanet olun☺

Kızlar günaydın nihayet bende başladım tedaviye.bugün 6.günüm,dün itibariylede cetrotideye başladım ama bunu yapmak çok zormuş (( dün kontrolüm vardı 12 tane yumurta oluşmuş hepside 10 ile 11.5 arasında.birde dün doktor hsg yaptı.allahım hayırlısı inşallah.bugün test yapacakları okudukça ben heycanlanıyorum.dualarım sizlerle

[QUOTEzeynep, post: 38654138, member: 628544"]Kızlar günaydın nihayet bende başladım tedaviye.bugün 6.günüm,dün itibariylede cetrotideye başladım ama bunu yapmak çok zormuş (( dün kontrolüm vardı 12 tane yumurta oluşmuş hepside 10 ile 11.5 arasında.birde dün doktor hsg yaptı.allahım hayırlısı inşallah.bugün test yapacakları okudukça ben heycanlanıyorum.dualarım sizlerle[/QUOTE]
Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…