ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi[/QUOTE]
Dün koldan yaptılar ama ben şuanda ülke dışındayım o yüzden kendim yaptım göbekten fakat ruhumu teslim ediyordum az daha :))

Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi[/QUOTE]
Doktor bana koldan dedi ama sadece bugün için göbekten yaptım çünkü şuan afrikadayım ve koldan yaptıracağım yer bulmam çok zor hemde cesaret edemem buralarda.

Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi
Doktor bana koldan dedi ama sadece bugün için göbekten yaptım çünkü şuan afrikadayım ve koldan yaptıracağım yer bulmam çok zor hemde cesaret edemem buralarda.[/QUOTE]
Canım peki çok yakıyor mu cetrodite?ben gonal f kendim yapamıyorum.annem yapıyor bana ama o da korkuyor haliyle.cetrodite çok zorsa gidip bi sağlık kuruluşunda yaptırayım o zaman.

Arkadaslar sonuc icin gidiyorum yazarken bile cok heycanliyim dua edin hayirli sonuclarla geliriz insallah bugun sonuc bekleyen arkadaslar allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah guzel sonuclarla doneriz ☺allaha emanet olun☺
Hadi canım listeye hamile diye yazmak için dört gözle bekliyoruz seni

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

@smms.....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ... 3 ocak test günü

Kızlar transfere gidip test tarihi belli olanlar listeyi güncel tutalım haber verin

Doktor bana koldan dedi ama sadece bugün için göbekten yaptım çünkü şuan afrikadayım ve koldan yaptıracağım yer bulmam çok zor hemde cesaret edemem buralarda.
Canım peki çok yakıyor mu cetrodite?ben gonal f kendim yapamıyorum.annem yapıyor bana ama o da korkuyor haliyle.cetrodite çok zorsa gidip bi sağlık kuruluşunda yaptırayım o zaman.[/QUOTE]
Kızlar ceyrotide dan bu kadar korkmanıza gerek yok aynı gonal f gibi düşünün.benim 3 tedavimde de göbekten yaptırdılar.kasmayın kendinizi kimseye ihtiyaç duymadan göbekten yapabilirsiniz.prospektüste de göbekten yapılışını gösteriyor zaten

Canım peki çok yakıyor mu cetrodite?ben gonal f kendim yapamıyorum.annem yapıyor bana ama o da korkuyor haliyle.cetrodite çok zorsa gidip bi sağlık kuruluşunda yaptırayım o zaman.
Kızlar ceyrotide dan bu kadar korkmanıza gerek yok aynı gonal f gibi düşünün.benim 3 tedavimde de göbekten yaptırdılar.kasmayın kendinizi kimseye ihtiyaç duymadan göbekten yapabilirsiniz.prospektüste de göbekten yapılışını gösteriyor zaten[/QUOTE]
Göbek kola göre daha az yakıyor,bizzat bugün yaşadım

11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Waaooooowww süüüüpppeeeeerrrr haber
Canım çok sevindim inan, diğer arkadaşlardan da böyle haber gelir inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canim gozunaydinlar olsunn cok mutlu oldum sagliklu bir sekilde kucagina alirsin insallah☺saat 2 dede benim sonuc var dua edin ☺

Canım heyecanla bekliyorum sonucunu, sende hayırlı haberle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…