Gözünaydın canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Hayırlı olsunnnn,çok sevindimmm11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi[/QUOTE][QUOTEzeynep, post: 38654138, member: 628544"]Kızlar günaydın nihayet bende başladım tedaviye.bugün 6.günüm,dün itibariylede cetrotideye başladım ama bunu yapmak çok zormuş(( dün kontrolüm vardı 12 tane yumurta oluşmuş hepside 10 ile 11.5 arasında.birde dün doktor hsg yaptı.allahım hayırlısı inşallah.bugün test yapacakları okudukça ben heycanlanıyorum.dualarım sizlerle
Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi[/QUOTE][QUOTEzeynep, post: 38654138, member: 628544"]Kızlar günaydın nihayet bende başladım tedaviye.bugün 6.günüm,dün itibariylede cetrotideye başladım ama bunu yapmak çok zormuş(( dün kontrolüm vardı 12 tane yumurta oluşmuş hepside 10 ile 11.5 arasında.birde dün doktor hsg yaptı.allahım hayırlısı inşallah.bugün test yapacakları okudukça ben heycanlanıyorum.dualarım sizlerle
Aminnn insallahAllah razi olsun kizlar darisi hepinizin basina butun dualarim sizinle rabbim hepimizin kucagini doldursun
Doktor bana koldan dedi ama sadece bugün için göbekten yaptım çünkü şuan afrikadayım ve koldan yaptıracağım yer bulmam çok zor hemde cesaret edemem buralarda.[/QUOTE]Canim bacaktan mi yapıyorsun on tarafmi arka tarafmi
Canım benim hayırlı olsun Allah Tamamına erdirsin inşallah11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Hadi canım listeye hamile diye yazmak için dört gözle bekliyoruz seniArkadaslar sonuc icin gidiyorum yazarken bile cok heycanliyim dua edin hayirli sonuclarla geliriz insallah bugun sonuc bekleyen arkadaslar allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah guzel sonuclarla doneriz ☺allaha emanet olun☺
masallah canim gozunaydin rabbim tamamina erdirsin11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Canım peki çok yakıyor mu cetrodite?ben gonal f kendim yapamıyorum.annem yapıyor bana ama o da korkuyor haliyle.cetrodite çok zorsa gidip bi sağlık kuruluşunda yaptırayım o zaman.[/QUOTE]Doktor bana koldan dedi ama sadece bugün için göbekten yaptım çünkü şuan afrikadayım ve koldan yaptıracağım yer bulmam çok zor hemde cesaret edemem buralarda.
Canim gozunaydinlar olsunn cok mutlu oldum sagliklu bir sekilde kucagina alirsin insallah☺saat 2 dede benim sonuc var dua edin ☺Allah razi olsun kizlar darisi hepinizin basina butun dualarim sizinle rabbim hepimizin kucagini doldursun
Allah razi olsun iyiki varsinizz☺Günaydın herkese mutlu haftasonu geçiririz inşallah... test yapacak canlar inşallah 3 unuzden de güzel haberler alacağız
Canım ya çok üzüldüm hayırlısı olsun tekrar deniycekmisindünkü mesajımı okumuşun. iyi dileklerin için duaların için çok teşekkürler. ama olmadı embriyolarım sağlıklı çözünmedi ve transferim iptal
Kızlar ceyrotide dan bu kadar korkmanıza gerek yok aynı gonal f gibi düşünün.benim 3 tedavimde de göbekten yaptırdılar.kasmayın kendinizi kimseye ihtiyaç duymadan göbekten yapabilirsiniz.prospektüste de göbekten yapılışını gösteriyor zaten[/QUOTE]Canım peki çok yakıyor mu cetrodite?ben gonal f kendim yapamıyorum.annem yapıyor bana ama o da korkuyor haliyle.cetrodite çok zorsa gidip bi sağlık kuruluşunda yaptırayım o zaman.
Waaooooowww süüüüpppeeeeerrrr haber11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Canim gozunaydinlar olsunn cok mutlu oldum sagliklu bir sekilde kucagina alirsin insallah☺saat 2 dede benim sonuc var dua edin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?