11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
Hangi merkezde tedavi görüyorsun canım ? kaçıncı denemenKızlar benide listeye eklermisiniz opu yapıldı bugün 11 tane yunurta toplandı inş hayırlı sonuçlar alırım
Canım ne desem bilemedim valla inan derdine ortağım bende negatif alan biri olarak inşallah rbbim çok bekletmeden nasip eder canım üzülme lütfenArkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah
Canım çok sevindim inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın. Tek embriyo mu senin?Kızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
Arkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah
Kızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
Kız ben sana dedim neyse ki sonunda ikna oldunKızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
Canim cok uzuldum allah sabrini versin umudunu yitirmeArkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah
Canim sana da cok sevindim degerin super rabbim tamamina erdirsin masallahKızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
ekliyorum canım sende bilgilerini yaz ekliyeyim canım ilk hamile sensinJonguill ,hamisleri listeye ekliyormusun canim yoksa tedavide olanlar mi sadece?
Sagol canım, benım ıkı embrıyo transfer edıldı ucuncu gun selız hucrelıydı, ıyı kalıte demıstı..Canım çok sevindim inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın. Tek embriyo mu senin?
Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına al inşallah. Canim sen hangi marka idrar test yapmıştin? 7. Gün çok mu silik ti?11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
İnşallah tatlım aldım şimdi evimize geldikGerçektenmi, seninki daha heyecanlıymış, Allahım elimizi boş çevirmesin inşallah, yavrularını al da gel, ay darısı başıma inşallah
Sağol canımmmm inşallahEvetttt yaaaa senin ki daha heyecanlıymış, son dönemeç.... İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım...
Aldım geldim canımmmmmkizlaaar allah yardimciniz olsun guzel haberlerle gelin insallah.merseray hic korkma canim insallah guzel embriyolarin olur
deniz hanimlar siz de yavrulariniza kavusma heyecaniyla gidin baska hicbirsey dusunmeyin stres yok onlari sicacik bagriniza basin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?