ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Arkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah

Kızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
Canım çok sevindim inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın. Tek embriyo mu senin?

Arkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah
Canim cok uzuldum allah sabrini versin umudunu yitirme
Kızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
Canim sana da cok sevindim degerin super rabbim tamamina erdirsin masallahikiz olabilir.

Jonguill ,hamisleri listeye ekliyormusun canim yoksa tedavide olanlar mi sadece?

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...HAMILE

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

Aldım geldim canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…