- 27 Aralık 2014
- 43
- 79
- 18
- 37
bende seninle ayni durumdayim aksam 11de catlatma ignem var pztsi opu hakkimizda hayirlisi ins bebislerimizin olmasidirMerhaba kızlar bu gün aksam 11de çatlama iğnem var pazartesi opu oluyorum dua edin ne olur 5 yumurta var 2 tane koyarız eğer iyi gelişirse dedi doktor Allah im emeklerimizi boşa çıkarmasın burdaki güzel haberleri okurken bile kalbim küt küt
oh oh massallah gozun aydin seker :)11.gun degerim 147.19 hamileyim kizlar rabbime sukurler olsun
canimcim Allahim dayanma gucu ve maddi guc versin ki bi daha deneyebilsein. bu sefer olmadi ama bi dahaki sefere insallah olucak.Arkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah
gözün aydin seker :) Allahim hayirlisi ile kucaginiza da almayi nasip etsin insallah. bise sorcam sizde sorun neydi?Kızlar sabahtan berı yazamadımya sonucum cıktı 318,3 yanı hamıleyım :)))) ıkıgun sonra tekrar test yapıcakmısım degerımın katlanması gerekıyomus.
İbş.bi dahakine..her serde bi hayır gizli..olacagına inan olacaktır..Arkadaslar sonucum negatif 0.01 hayirlisi olsun insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun 8nsallah
Cok sagol canım bızdekı sorun aslında yoktu esımde varıkosel vardı ve amalıyat oldu degerlerı duzeldı ama hamılelık olusmamıstı maglesef.oh oh massallah gozun aydin seker :)
canimcim Allahim dayanma gucu ve maddi guc versin ki bi daha deneyebilsein. bu sefer olmadi ama bi dahaki sefere insallah olucak.
gözün aydin seker :) Allahim hayirlisi ile kucaginiza da almayi nasip etsin insallah. bise sorcam sizde sorun neydi?
Merhaba senin bende sonra degilmiydi opunCanımm stres yapma hiçbir şey duymıcaksın bende transfere gidiyorummmmmmmmmmmm
Aâaa sen bendenCanımm stres yapma hiçbir şey duymıcaksın bende transfere gidiyorummmmmmmmmmmm
Benide eklermisinekliyorum canım sende bilgilerini yaz ekliyeyim canım ilk hamile sensin
Canım salıydı opuMerhaba senin bende sonra degilmiydi opun
Aâaa sen benden
Benide eklermisinbugun transfer oldu
Canım bilgilerini yazar mısın kaçıncı deneme hangi merkez ve test tarihiniMerhaba senin bende sonra degilmiydi opun
Aâaa sen benden
Benide eklermisinbugun transfer oldu
Canım hayırlı olsun test tarihin ne zamanSelam kizlarrr
Bugun oglen transferim oldu bir adet 8 hucreli :) cok heyecanli bi andı :)
İki saat hastanede yattim patladim resmen varyaa
Hayirlisi hakkimizda insallah sonu guzel gelir
İlk tüp bebek denemem test günüm 15 i bağcılar medipol hastanesi doktorun mustafa Acet açıklanmayan kisirlikCanım bilgilerini yazar mısın kaçıncı deneme hangi merkez ve test tarihini
Merhaba kızlar bu gün aksam 11de çatlama iğnem var pazartesi opu oluyorum dua edin ne olur 5 yumurta var 2 tane koyarız eğer iyi gelişirse dedi doktor Allah im emeklerimizi boşa çıkarmasın burdaki güzel haberleri okurken bile kalbim küt küt
slm kizlar 2 gundur giremedim naptiniz boooolllleeee oku oku bitmio iyi kaynatmissiniz
hamile arkadaşlar olmuş sagliklica Rabbim tamamina erdirsin inşallah
bende bugun dr dan geldim Allah im nasip kismet olursa 10 ocak transfer tarihim inşallah...
Kizlar insallah kaliteli embriyolariniz olur ve simsiki tutunur sizlerebende seninle ayni durumdayim aksam 11de catlatma ignem var pztsi opu hakkimizda hayirlisi ins bebislerimizin olmasidir
Gozunaydin canim darisi kese ve kalp atsina insallahMerhaba arkadaslar binkac gunden beri yazamadim ben persembe gunu tekrardan kan testi yaptim degerim yukselmisti sukurler olsun :)) 12 gun sonra keseyi gormeye cagirdi
Gebelik testleri olumlu olan arkadaslarimi kutluyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah
gebelik testleri olumsuz olan arkadaslarim uzulmeyin desemde cok zor biliyorum herzaman yaninizdayim
Hayirli olsun simsiki tutunsun annesineSelam kizlarrr
Bugun oglen transferim oldu bir adet 8 hucreli :) cok heyecanli bi andı :)
İki saat hastanede yattim patladim resmen varyaa
Hayirlisi hakkimizda insallah sonu guzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?