- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Acaba senin doktorun neler önerdi kacgun yatman gerekir rapor aldinmiAyyyyyy çok heyecanlı
Canım ilk üç gün kesinlikle yat çok önemli dedi. Sonra 4.günden itibaren yemeğini küçük işlerini yapabilirsin temizlik yasak dedi canım. 10 gün rapor verdi test gününe kadar evdeyimMerhaba
Acaba senin doktorun neler önerdi kacgun yatman gerekir rapor aldinmi
Babada ilk 3 gün yat dedi sadece lavaboyu kullanmak için kalk dedi ben 4 gün aldım rapor carsamda izin günüm perşembe is basi bana iki empryo kondu peki iğneyi nasıl yaptiriyorsunCanım ilk üç gün kesinlikle yat çok önemli dedi. Sonra 4.günden itibaren yemeğini küçük işlerini yapabilirsin temizlik yasak dedi canım. 10 gün rapor verdi test gününe kadar evdeyim
Benim iğne yok ki crinone jel bide hap verdi
Tesekkur ederimmCanım hayırlı olsun test tarihin ne zaman
Ya kizlar siz nasil yatabilceniz 3-4 gun ben suan oteldeyim 2 saat hastanede yattim geldim kivraniyorum resmen yataktaCanım ilk üç gün kesinlikle yat çok önemli dedi. Sonra 4.günden itibaren yemeğini küçük işlerini yapabilirsin temizlik yasak dedi canım. 10 gün rapor verdi test gününe kadar evdeyim
Canım sen hangi merkezde tedavi oluyorsunuz her doktor farkli yöntemi uyguluyoroysa ben progestan kullanmaktan delik deşik oldum hergun nezamsn bırakacağım belli değil tutunmasını sağlıyormuş çokta agir
Eşim, teyzem eniştem gardiyan gibi yanımda canım sıkıysa yatmaTesekkur ederimm
12 gun sonra test dediler yani 15 ocak omuyor canim
Ya kizlar siz nasil yatabilceniz 3-4 gun ben suan oteldeyim 2 saat hastanede yattim geldim kivraniyorum resmen yatakta
Kurt kayniyo biyerlerimde :)
Siz nasil yatabiliyonuz yaa benim cikip yuruyesim var belim agridi yatmaktan
Avrupa şafak canım sonu iyi olsunda boşverCanım sen hangi merkezde tedavi oluyorsunuz her doktor farkli yöntemi uyguluyor
Canım ne yapalım mecburen elimiz mahkum keyif yapıyoruz caktirmaTesekkur ederimm
Ya kizlar siz nasil yatabilceniz 3-4 gun ben suan oteldeyim 2 saat hastanede yattim geldim kivraniyorum resmen yatakta
Sakın kalkma taş olursumnnnnTesekkur ederimm
Ne güzel benimd kız kardeşim yeğenin vardı ama gittiler az önceEşim, teyzem eniştem gardiyan gibi yanımda canım sıkıysa yatmabenimde içim kımıl kımılllll
Biz varız canımcım transfer kardeşlerinNe güzel benimd kız kardeşim yeğenin vardı ama gittiler az önce
Benim 15 ocak ama sen ona 10 ocak de
Kalkçazz canım tuvaletteKizzz hicmi halkmiycazz hicmi pencereden disari bakasiniz gelmicek yahuu bende hakkaten kurt var demekki halbuki inanilmaz da usengec tembel biriyimdir ben daha yarin 2.5 saat yolculuk yapicam kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?