ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım ilk üç gün kesinlikle yat çok önemli dedi. Sonra 4.günden itibaren yemeğini küçük işlerini yapabilirsin temizlik yasak dedi canım. 10 gün rapor verdi test gününe kadar evdeyim
Babada ilk 3 gün yat dedi sadece lavaboyu kullanmak için kalk dedi ben 4 gün aldım rapor carsamda izin günüm perşembe is basi bana iki empryo kondu peki iğneyi nasıl yaptiriyorsun

Canım hayırlı olsun test tarihin ne zaman
Tesekkur ederimm
12 gun sonra test dediler yani 15 ocak omuyor canim
Canım ilk üç gün kesinlikle yat çok önemli dedi. Sonra 4.günden itibaren yemeğini küçük işlerini yapabilirsin temizlik yasak dedi canım. 10 gün rapor verdi test gününe kadar evdeyim
Ya kizlar siz nasil yatabilceniz 3-4 gun ben suan oteldeyim 2 saat hastanede yattim geldim kivraniyorum resmen yatakta
Kurt kayniyo biyerlerimde :)
Siz nasil yatabiliyonuz yaa benim cikip yuruyesim var belim agridi yatmaktan

Eşim, teyzem eniştem gardiyan gibi yanımda canım sıkıysa yatma benimde içim kımıl kımılllll

Canım ne yapalım mecburen elimiz mahkum keyif yapıyoruz caktirma

Sakın kalkma taş olursumnnnn

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

@smms.....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...HAMILE

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Kizzz hicmi halkmiycazz hicmi pencereden disari bakasiniz gelmicek yahuu bende hakkaten kurt var demekki halbuki inanilmaz da usengec tembel biriyimdir ben daha yarin 2.5 saat yolculuk yapicam kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…