- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Canım bilgilerini yazsana senide ekleyeyim kaçıncı deneme hangi hastane ve test tarihinBir tek benım doktorum yatma dedı herhalde anlamadım bu işi
İlk üç gün önemli dedi canımBir tek benım doktorum yatma dedı herhalde anlamadım bu işi
Canım sende dinlenme bugün o kadar çile çektik tabiki dikkatli olacagiziz aaaaBir tek benım doktorum yatma dedı herhalde anlamadım bu işi
Tamam canım ekledimJonguil canim benimde 3.denemem istanbul tup bebek merkezi emre karetekelioglu
Kızlar ananas ve kabak çekirdeği diyorlardı ise yariyormu gerçekten yoksa şehir efsanesimiCanım sende dinlenme bugün o kadar çile çektik tabiki dikkatli olacagiziz aaaa
Valla cok duyuyorum ben de yiyorum elimden geldigince sonucta zarari olmazKızlar ananas ve kabak çekirdeği diyorlardı ise yariyormu gerçekten yoksa şehir efsanesimi
Cok sagol canım bızdekı sorun aslında yoktu esımde varıkosel vardı ve amalıyat oldu degerlerı duzeldı ama hamılelık olusmamıstı maglesef.
Selam kizlarrr
Bugun oglen transferim oldu bir adet 8 hucreli :) cok heyecanli bi andı :)
İki saat hastanede yattim patladim resmen varyaa
Hayirlisi hakkimizda insallah sonu guzel gelir
Bugün opu işlemim gerçekleşti 3 yumurtam alınacak kadar büyümüştü biri boş çıkmış 2 si de kaliteli değilmiş yapısı bozukmuş tedavim yarida bırakıldı
Bugün opu işlemim gerçekleşti 3 yumurtam alınacak kadar büyümüştü biri boş çıkmış 2 si de kaliteli değilmiş yapısı bozukmuş tedavim yarida bırakıldı
canım ya çok üzüldüm peki bundan sonra nasıl bi yol izlenecek... rabbim büyük canım hayırlısı ile olsun değilse olmasın demekki hayırlı olmayacakmış
Canım arı sütü bal polen ye bol bol ve kuru incir... kısmet canım rabbim bizleri tez zamanda bebeklerimize kavuşurur inşallah2 ay ara vericez 2 ay boyunca yumurta kalitesini artırıcı artırıcı ilaç verdi onu kullanıcam Mart ayında tekrar denenicek lütfen bana yardımcı olun bitkisel olarak ne yapabilirim
Amin canim insallah cok sagolloy oyoyy massallah.. Allahim yavrunu sana simsiki tutundursun. insallah hamileligi ve anneligi tadarsin. bunyamin hoca transferde ne dedi?bi yorum yapti mi embriyon hakkinda?
Canım benim ne yapıyorsun hazırlık başladı mı az kaldı bir hafta sonra tedaviye başlıyorsun ayy benimde gelse vakti zamanıoo uzuldum canimpeki ne olacak simdi? ne yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?