ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

M Matmazela ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi aşamasında

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Cok sagol canım bızdekı sorun aslında yoktu esımde varıkosel vardı ve amalıyat oldu degerlerı duzeldı ama hamılelık olusmamıstı maglesef.

ayyy nasil umut oldun banaaaa anlatamam:) benim esimde vatikosel ameliyati oldu.degerleri duzelddi ama bebik yok hala :) o yuzden gidip insallah Allahim nasip ederse istanbuldan alip gelcem sebimi :)

Selam kizlarrr
Bugun oglen transferim oldu bir adet 8 hucreli :) cok heyecanli bi andı :)
İki saat hastanede yattim patladim resmen varyaa
Hayirlisi hakkimizda insallah sonu guzel gelir

oy oyoyy massallah.. Allahim yavrunu sana simsiki tutundursun. insallah hamileligi ve anneligi tadarsin. bunyamin hoca transferde ne dedi?bi yorum yapti mi embriyon hakkinda?

Bugün opu işlemim gerçekleşti 3 yumurtam alınacak kadar büyümüştü biri boş çıkmış 2 si de kaliteli değilmiş yapısı bozukmuş tedavim yarida bırakıldı

Bugün opu işlemim gerçekleşti 3 yumurtam alınacak kadar büyümüştü biri boş çıkmış 2 si de kaliteli değilmiş yapısı bozukmuş tedavim yarida bırakıldı
canım ya çok üzüldüm peki bundan sonra nasıl bi yol izlenecek... rabbim büyük canım hayırlısı ile olsun değilse olmasın demekki hayırlı olmayacakmış

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

M Matmazela ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

oo uzuldum canim peki ne olacak simdi? ne yapilacak.

canım ya çok üzüldüm peki bundan sonra nasıl bi yol izlenecek... rabbim büyük canım hayırlısı ile olsun değilse olmasın demekki hayırlı olmayacakmış

2 ay ara vericez 2 ay boyunca yumurta kalitesini artırıcı artırıcı ilaç verdi onu kullanıcam Mart ayında tekrar denenicek lütfen bana yardımcı olun bitkisel olarak ne yapabilirim

2 ay ara vericez 2 ay boyunca yumurta kalitesini artırıcı artırıcı ilaç verdi onu kullanıcam Mart ayında tekrar denenicek lütfen bana yardımcı olun bitkisel olarak ne yapabilirim
Canım arı sütü bal polen ye bol bol ve kuru incir... kısmet canım rabbim bizleri tez zamanda bebeklerimize kavuşurur inşallah

oy oyoyy massallah.. Allahim yavrunu sana simsiki tutundursun. insallah hamileligi ve anneligi tadarsin. bunyamin hoca transferde ne dedi?bi yorum yapti mi embriyon hakkinda?
Amin canim insallah cok sagoll
Embriyon cok iyi dedi yerlestiriken de guzel biyere biraktik dedi
Bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…