ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim daha baslamadim ..

Kızlar bişey sormak istiyorum,gonal f ve cetrotide akıntı yapar mı?başına gelen var mı?dün bana hsg yapıldı yoksa o yüzden mi akıntı var bilemedim

Canim kac yumurtan toplandi?

Canım embiryo resmini verdiler mi? inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım
Ay yok nerdeeee ozel merkez degil yaa embriyologu zor getirdim embriyolar ne durumda bilgi versin diyee
Hadi ben kurcalayip ogreniyorum da ordaki kizlarin hic haberleri yok biseyden
Valla ciktim yemek yedim geldim kizlar belim cok agriyor yatinca boyle daha cok strese giriyorum fazla yurumedim cok yakin zaten hemen karsida yedik geldik

Canım benim ne yapıyorsun hazırlık başladı mı az kaldı bir hafta sonra tedaviye başlıyorsun ayy benimde gelse vakti zamanı

ayy cildirmak uzereyimm :)
evimi temizleticem sali gunu. insallah hamis olursam evime gelince temiz temiz yatam diye okul islerimi bitirmwye calisiyorum.pazartesi yillik iznimi yazdiricam :) sali temizlik.carsamba valiz hazirlama.peesembe son kontroller veee cuma yolculukkkk oy oyoyyy heycandan ölcem bi uandan da korkuyorummmm

iyi yapmisin. Hem uterusa da kan gitmesi gerekiyor.arada bi kac adim at yuru.

yaa ilgisiz demek zaten hassas bir tedavi bide üstüne böyle yapınca insan sinir olur ya

Olsun canım hep oturup yatma zaten doktor bana öyle söylemişti öylede yaptım zaten çünkü rahimde kan dolaşımının olmadı lazımmış

Oyy canım ne çok işin var senin inşallah sonu güzel olacak tatlım tam gaz devam sen bu hızla ikiz doğuracan Kıı

MEMORİAL sanirim onun sitesinde boyle bi yazi okudum arkadaslara da faydasi olur diye paylaşayim kizlar...
Embryo transferinden sonra verilen yatak istirahatinin hamilelik oranlarını artırmaması aslında son derece mantıklı. Birincisi endometrial kavite (rahim içi boşluğu) gerçekte bir boşluk değil daha ziyade açılma potansiyeli olan bir alan. Embriyonun bırakılması sonucu endometriumun iki karşılıklı duvarı anlık olarak ayrılıyor ama daha sonra transferin yapılması için kullanılan kateter çıkarıldığında hemen tekrar birleşiyor. Dolayısıyla hasta ayağa kalktığında embryonun kaviteden düşmesi pek muhtemel değil. İkincisi embriyo transferi sonucu embryonun oluşturduğu hava kabarcıkları ultrasonda izlendiğinde yerçekiminin ya da ayağa kalkmanın embryonun pozisyonu üzerinde önemli bir etkisi olmadığı görülüyor. Kısa süreli yatak istirahati uygulaması hiçbir fayda sağlamadığı için kaldırılabilir. Uzun süreli yatak istirahati uygulaması da hamilelik oranlarına olumlu bir etkisi olmadığı gibi tüp bebek tutunma oranlarını düşürdüğü için terkedilmelidir.

S smams . .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art ankara.... tedavi aşamasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…