Canım embiryo resmini verdiler mi? inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlımAmin canim insallah cok sagoll
Embriyon cok iyi dedi yerlestiriken de guzel biyere biraktik dedi
Bakalim hayirlisi
Canim daha baslamadim ..Canım birkaç kez bende de oldu, sanırım havasını tam almadan yapıyoruz, cilt altına hava basınca da morarıyor galiba. Hatta benim birkaç kez kanadı, kılcal damara mı denk getirdim bilmiyorum, henüz yumurta geliştirici iğnelere başlamadın dimi?
Kızlaaaaaaaarrrr ya ben uyuyamıyorum, gece 12:30 gibi yattım sonra 3 gibi uyandım hala uyuyamadım yaa, bu sabah opu olcak, stres mi yaptım acaba
Canim kac yumurtan toplandi?Canım birkaç kez bende de oldu, sanırım havasını tam almadan yapıyoruz, cilt altına hava basınca da morarıyor galiba. Hatta benim birkaç kez kanadı, kılcal damara mı denk getirdim bilmiyorum, henüz yumurta geliştirici iğnelere başlamadın dimi?
Kızlaaaaaaaarrrr ya ben uyuyamıyorum, gece 12:30 gibi yattım sonra 3 gibi uyandım hala uyuyamadım yaa, bu sabah opu olcak, stres mi yaptım acaba
Cok tesekur ederım, senınde ıkızlerın var sanırım sende deger nasıl cıkmıstıÇok güzel bir haber ve değer :) inşallah kat kat katlanır ve bebişini/bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın...
Ya canımya yazamadım yıne valla dedın ama asıl sonuc kan testınde rahatladım cok sukur degerım yuksekmı sence nasılKız ben sana dedim neyse ki sonunda ikna oldunhayırlı olsun canım
Canımmm hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahYa canımya yazamadım yıne valla dedın ama asıl sonuc kan testınde rahatladım cok sukur degerım yuksekmı sence nasıl
Gen-art tüp bebek merkezi ankara ilk denemem canımHangi merkezde tedavi görüyorsun canım ? kaçıncı denemen
Ay yok nerdeeee ozel merkez degil yaa embriyologu zor getirdim embriyolar ne durumda bilgi versin diyeeCanım embiryo resmini verdiler mi? inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım
Canım benim ne yapıyorsun hazırlık başladı mı az kaldı bir hafta sonra tedaviye başlıyorsun ayy benimde gelse vakti zamanı
Ay yok nerdeeee ozel merkez degil yaa embriyologu zor getirdim embriyolar ne durumda bilgi versin diyee
Hadi ben kurcalayip ogreniyorum da ordaki kizlarin hic haberleri yok biseyden
Valla ciktim yemek yedim geldim kizlar belim cok agriyor yatinca boyle daha cok strese giriyorum fazla yurumedim cok yakin zaten hemen karsida yedik geldik
Ay yok nerdeeee ozel merkez degil yaa embriyologu zor getirdim embriyolar ne durumda bilgi versin diyee
Valla ciktim yemek yedim geldim kizlar belim cok agriyor yatinca boyle daha cok strese giriyorum fazla yurumedim cok yakin zaten hemen karsida yedik geldik
Olsun canım hep oturup yatma zaten doktor bana öyle söylemişti öylede yaptım zaten çünkü rahimde kan dolaşımının olmadı lazımmışAy yok nerdeeee ozel merkez degil yaa embriyologu zor getirdim embriyolar ne durumda bilgi versin diyee
Oyy canım ne çok işin var senin inşallah sonu güzel olacak tatlımayy cildirmak uzereyimm :)
evimi temizleticem sali gunu. insallah hamis olursam evime gelince temiz temiz yatam diyeokul islerimi bitirmwye calisiyorum.pazartesi yillik iznimi yazdiricam :) sali temizlik.carsamba valiz hazirlama.peesembe son kontroller veee cuma yolculukkkk oy oyoyyy heycandan ölcem bi uandan da korkuyorummmm
Olur akıntı benimde oldu doktor normal demişti canım korkma tatlım endişe edilecek bi durum değil...Kızlar bişey sormak istiyorum,gonal f ve cetrotide akıntı yapar mı?başına gelen var mı?dün bana hsg yapıldı yoksa o yüzden mi akıntı var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?