ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canlarım doktorum yatmak sonucu etkılemez dedı ama taş taşıda demedi elbette... Sadece hasta değilsin ve rahmine yerleştirdiğim embrio yer çekimiyle rahminden düşmicek dedı transfer sonrası ilk 1 saat yatmış olman yeterli dedi... Hasta değilsinki yatasın kan dolaşımı lazım sana dedi yorma kendını ama yatma gunluk ne ıs yapıyorsan yat dedı bende Önce Allaha sonra doktoruma guvenıyorum ılk gunden berı evdeyım ama öyle kosusturmuyorum....

S Sky_sun benim ilk transferim istanbul tüp bebekte 12 ocak sonuc gunum

Oyy canım ne çok işin var senin inşallah sonu güzel olacak tatlım tam gaz devam sen bu hızla ikiz doğuracan Kıı

kız essah mı içine mi doğduu ne hahah ayrıca seni hiç demiyom, eminim günler geçsin diye bekliyon demiii seni gidi seniiii inşallah bebeklerimizie kavuşuruz da uzun süre boyunca ilaç vitamin hiç bişey görmeyiz kııızzz

evet çok yatmak kesinlikle iyi degilmis. uterus a kanin gitmesi gerekiyormus. ha kosup cosmayin ama sakin sakin akilli usli gezin evinizde barkinizda :) ama yavas yavas

Ayy Canım hiç sorma bende şimdiden dip köşe temizliğe giriştim inşallah tatlım ağzın dualı olsun hamile kalalım artık bebeklerimiz ile ilgili konuşalım yetti gari

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

S smams . .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... 12 ocak test tarihi

işte sözün bittiği yer... hayalimin umudumun bittiği nokta... üzgünlüğüm son safhada. embriyolarım çözünmemiş...
transfer iptal. Allahım sabrımı bol ver bollllllllll

aaaa canım çok üzüldüm rabbım sabır versin gerçekten zor bi durum başka dondurulmuş embrıyon kalmadımı inankı çok üzüldüm..

kızlar bende çatlatma iğnemi yaptım son 36 saat opu için :) bu arada bende memorial de tedavi oluyorum ve doktorum asla yatmak yok günlük hayat devam dedi yatıp düşünmektense işe git kafan dağılsın dedi öğretmenim zaten bu hafta bol bol konu anlattım haftaya daha yavaş test vererek çalışarak bu süreci geçirmeyi düşünüyorum inşallah her şey güzel olur

Canim kac yumurtan toplandi?

Herkese selam arkadaşlar, eski arkadaşlar biliyor ben yurtdışından geldim cuma günü de geri döncem, transferden sonra biraz evde dinleneceğim için şimdi akraba ve arkadaş ziyaretlerini bitirmeye çalışıyoruz, o yüzden pek giremiyorum internete.
Arkadaşlar bugün 6 yumurtam toplandı, 2'sinin gelişiminin iyi olmadığını zaten biliyodum o yüzden 4 yumurtam var diye kabul ediyorum, yarın arayıp söylenecek kaçı döllendi falsn. Opu iyi geçti sonrasında ağrı yada kanamam olmadı, sadece içimde su dolu balon varmış gibi hissediyorum. Şimdilik durumlar böyle.
Hamile arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.
Matmazel arkadaşına çok üzüldüm inşsllah en kısa zamanda tedavisine bsşlayıp pozitif sonucu alır.
İyi geceler hepinizi öptm

Kızlar bişey sormak istiyorum,gonal f ve cetrotide akıntı yapar mı?başına gelen var mı?dün bana hsg yapıldı yoksa o yüzden mi akıntı var bilemedim
canım bende puregon kullandım ve adetin 3. günü başladım ertesi gün hastalığım bitti akıntı başladı doktor bu daha iyi akıntı yumurtaların sağlığı açısından önemli sevin demişti için rahat olsun hala devam ediyor

sizlere de sorayım kızlar fikri olan yardımcı olursa sevinirim aklıma takılan bir şey oldu doktorum transfer opu dan 3 gün sonra olur dedi bende neden 5 değil dedim bunu nasıl anlıyorsunuz dedim 3 iyi olacak bence dedi üstelemedim ama embriyoyu görmeden bu yorumu yapması normal mi yoksa döllenmeye göre mi karar veriliyor pek anlayamadım

Canım kaç yumurtan toplandı... az yumurta olunca genelde riske girmemek için 3. Gün embiryosu transfer oluyor.. ama aslında döllenmeye göre karar veriliyor... diyelim 5 yumurtan var 3. Gün hepsi 8 veya daha fazla hücreye bölünürse 5. Güne beklerler canım gidişat önemli

canım aklımı kurcalayan bu zaten henüz opu yapılmadı çatlatmayı yeni vurdum pazartesi saat 11.30 da yumurta toplanacak 3 gün sonra transfer 10gün sonra sonuç diye açıkladı banada bu ilginç geldi daha görmeden yorum yapmak normal mi ki

Canım ultrason da kaç yumurta görünüyor belki azsa ondan öyle diyorlar... ama çok yum varsa şimdiden birşey demek tuhaf Canım... genelde yumurta sayısı az olanlara transfer gününü opu öncesi söyler doktorlar

yumurta tam bakamadı ama 8 falan dedi ben muayene olurken çok sıkıyorum kendimi o yüzden çok da fırsat vermiyorum maalesef yumurta boyutu çok iyi dedi e2 de iyi çıktı dedi yorumları hep olumlu ama erkek faktörü ve bu sebep bayağı sıkıntılı yani değerler çok kötü acaba embriyo döllenmede sorun olur diyemi yorumladı çok saol canım pazartesi opu ile öğrenirim inşallah detaylı bakalım ne olacak durumumuz

Hmm benim de 12 yum toplandı 8 yumurta vardı erkek faktörü morfoloji ve ileri hızlı sorunu var ama bana transfer günü denmedi hergün aradılar 3. Gün belli oldu transferin o gün olacağını çünkü embiryolar 3. Gün geriden gelişme göstermeye başladı... senin yum sayın az değil çok tuhaf canım neden 3. Gün dedi ki Alala e2 değerin kaç Canım

e2 tedavinin 5günü 800 çıktı adetin 3. günü 28 çıkmıştı öyle başlamıştık tedaviye artışı çok iyi dedi ama bilemiyorum ben 5. gün neden değil nasıl karar verdiniz deyince tecrübe ve öyle olur genelde dedi 3 gün yetecek dedi çok merak ettim pazartesi detaylı sorayım ilk anda pek takılmadım ama şimdi garip geldi

Bana da garip geldi bende 2 3 yumurtan var sandım 8 yum az değilki 5. Gün embiryosu olabilir belki çok iyi gelişim gösterecek... neyse canım sen pazartesi embiryolog ile detaylı görüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…