Amın cok sagol canım :)Canımmm hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Insallah tatlım ama sımdıde kafayı ıkı gın sonrakı teste taktım, bıde deger olarak ıkız olabılır dıyolar baktım neyten ama bır oran bulamadımEvet canım baya iyi değerin inşallah kat kat daha artar
Oyy canım ne çok işin var senin inşallah sonu güzel olacak tatlımtam gaz devam sen bu hızla ikiz doğuracan Kıı
Canlarım doktorum yatmak sonucu etkılemez dedı ama taş taşıda demedielbette... Sadece hasta değilsin ve rahmine yerleştirdiğim embrio yer çekimiyle rahminden düşmicek dedı transfer sonrası ilk 1 saat yatmış olman yeterli dedi... Hasta değilsinki yatasın kan dolaşımı lazım sana dedi yorma kendını ama yatma gunluk ne ıs yapıyorsan yat dedı bende Önce Allaha sonra doktoruma guvenıyorum ılk gunden berı evdeyım ama öyle kosusturmuyorum....
S Sky_sun benim ilk transferim istanbul tüp bebekte 12 ocak sonuc gunum
Ayy Canım hiç sorma bende şimdiden dip köşe temizliğe giriştimkız essah mıiçine mi doğduu ne hahah ayrıca seni hiç demiyom, eminim günler geçsin diye bekliyon demiii seni gidi seniiii inşallah bebeklerimizie kavuşuruz da uzun süre boyunca ilaç vitamin hiç bişey görmeyiz kııızzz
işte sözün bittiği yer... hayalimin umudumun bittiği nokta... üzgünlüğüm son safhada. embriyolarım çözünmemiş...
transfer iptal. Allahım sabrımı bol ver bollllllllll
Canim kac yumurtan toplandi?
canım bende puregon kullandım ve adetin 3. günü başladım ertesi gün hastalığım bitti akıntı başladı doktor bu daha iyi akıntı yumurtaların sağlığı açısından önemli sevin demişti için rahat olsun hala devam ediyorKızlar bişey sormak istiyorum,gonal f ve cetrotide akıntı yapar mı?başına gelen var mı?dün bana hsg yapıldı yoksa o yüzden mi akıntı var bilemedim
Canım kaç yumurtan toplandı... az yumurta olunca genelde riske girmemek için 3. Gün embiryosu transfer oluyor.. ama aslında döllenmeye göre karar veriliyor... diyelim 5 yumurtan var 3. Gün hepsi 8 veya daha fazla hücreye bölünürse 5. Güne beklerler canım gidişat önemlisizlere de sorayım kızlar fikri olan yardımcı olursa sevinirim aklıma takılan bir şey oldu doktorum transfer opu dan 3 gün sonra olur dedi bende neden 5 değil dedim bunu nasıl anlıyorsunuz dedim 3 iyi olacak bence dedi üstelemedim ama embriyoyu görmeden bu yorumu yapması normal mi yoksa döllenmeye göre mi karar veriliyor pek anlayamadım
Canım ultrason da kaç yumurta görünüyor belki azsa ondan öyle diyorlar... ama çok yum varsa şimdiden birşey demek tuhaf Canım... genelde yumurta sayısı az olanlara transfer gününü opu öncesi söyler doktorlarcanım aklımı kurcalayan bu zaten henüz opu yapılmadı çatlatmayı yeni vurdum pazartesi saat 11.30 da yumurta toplanacak 3 gün sonra transfer 10gün sonra sonuç diye açıkladı banada bu ilginç geldi daha görmeden yorum yapmak normal mi ki
Hmm benim de 12 yum toplandı 8 yumurta vardı erkek faktörü morfoloji ve ileri hızlı sorunu var ama bana transfer günü denmedi hergün aradılar 3. Gün belli oldu transferin o gün olacağını çünkü embiryolar 3. Gün geriden gelişme göstermeye başladı... senin yum sayın az değil çok tuhaf canım neden 3. Gün dedi ki Alalayumurta tam bakamadı ama 8 falan dedi ben muayene olurken çok sıkıyorum kendimi o yüzden çok da fırsat vermiyorum maalesefyumurta boyutu çok iyi dedi e2 de iyi çıktı dedi yorumları hep olumlu ama erkek faktörü ve bu sebep bayağı sıkıntılı yani değerler çok kötü acaba embriyo döllenmede sorun olur diyemi yorumladı çok saol canım pazartesi opu ile öğrenirim inşallah detaylı bakalım ne olacak durumumuz
Bana da garip geldi bende 2 3 yumurtan var sandım 8 yum az değilki 5. Gün embiryosu olabilir belki çok iyi gelişim gösterecek... neyse canım sen pazartesi embiryolog ile detaylı görüş...e2 tedavinin 5günü 800 çıktı adetin 3. günü 28 çıkmıştı öyle başlamıştık tedaviye artışı çok iyi dedi ama bilemiyorum ben 5. gün neden değil nasıl karar verdiniz deyince tecrübe ve öyle olur genelde dedi 3 gün yetecek dedi çok merak ettim pazartesi detaylı sorayım ilk anda pek takılmadım ama şimdi garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?