ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

inşallah canım bu formda konuşarak tecrübe kazanıp hastaneye öyle gidiyorum çok saol yorumların için:) bebeğim tutunsun diyede dua et olurmu buarada opu yapmadan başka bir karar daha verdi 2 embriyo olsun şans yüksek olacak dedi :) bayağı benim usg ile sonuç meydanda sanırım :)

Canım bence de kaçıncı gün embriyosu olduğuna takılma. Menes arkadaşımızın ilk iki denemesinde de 5.gün embriyosu konmuş tutmamış, 3.denemedinde 3.gün embriyosu konmuş bu tuttu, başka arkadaşlarda da okuduk 5.gün tutmayan. Bir arkadaşa dru şöyle birşey söylemiş; gelişimi çok iyi olmayan 2.gün transferi olsa da, embriyo rahimde doğal ortamını sevip orda daha kaliteli gelişebilir demiş. Ben mantıklı da buldum bu açıklamayı. Rahimde olanı ancak Allah bilir diye ayet var canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

cok saol canim yazdiklarin icimi rahatlatti insallah tutunur benim icin hayirli olan budur

Bugün opu işlemim gerçekleşti 3 yumurtam alınacak kadar büyümüştü biri boş çıkmış 2 si de kaliteli değilmiş yapısı bozukmuş tedavim yarida bırakıldı
Hayirlisi olsun canim uzuldum.ama iki ay sonra tekrar basliyormussun cok iyi beslen stres yol arkadas demis ari sutu bal polen incir diye tarcin corekotu bal karisimi da iyi merserayy daha bikac sey biliyordu ona sor istersen.
2 ay ara vericez 2 ay boyunca yumurta kalitesini artırıcı artırıcı ilaç verdi onu kullanıcam Mart ayında tekrar denenicek lütfen bana yardımcı olun bitkisel olarak ne yapabilirim

Ayyy cok az kalmiiis valla ben de cok heyecanliyim senin adina hayirli sonuclarla dön insallah.
Gozunaydin canim 4 u de cok kaliteli embriyo olur insallah
canim embriyo sayisi azsa cok beklemiyorlar en iyisini secebilene kadar bekliyorlar benim embriyolog boyle aciklama yapti.takilma gunune hayirlisi olsun

Ayy Canım hiç sorma bende şimdiden dip köşe temizliğe giriştim inşallah tatlım ağzın dualı olsun hamile kalalım artık bebeklerimiz ile ilgili konuşalım yetti gari

aay hakkimizda hayirlisi olsun tabiki ama insan gercekten artik anneligi tatmak doyadoya anneligi yassmak istiyor. az kaldiiii azzzz biz de olucaz anne insallah. Mevlam bizi guldurecek insalla

cok gezmeee kiiiizzz kir dizini otur kocisinle gezmekten firsat bulup buraya yazamiyosun anam ayrica 6yumiyum cok guzel. insallahh hepsi cok guzel olacak kaliteli embiriyolarin placak srker. Allahim annelikle mujdelesin seni insallahhhhh... alamanyaya ucuyoken sen, ben de istanbula ucuyor olucam. ayyy canim yaaa insallah gurbet ellerde Rabbim yuzunu guldurut.aaaaaammmiiiiinnnnnnn

insallah hayirli sonuçlarla donmek nasip olur canim. kiiiz bak ben oralardayken benim icin dua etmezsen kaynanani essek arilari kovalasin emi

gunaydiiiiiiiiiiinnnnn . gelecek hafta bugun istanbulda ilk randevumu gecirmis olarak bir istanbul masalina baslamis olcemmmm . athena grubunun gokhani diyo ya :"aaabiiiii cok iyi yaaaa"
Canım ne kadar heyecanlısın maşallah.inşallah sen bu heyecanla hamiş olacaksın ben inanıyorum.ayşe hanımla görüştüm sabah muayenem vardı.çok tatlı çok güler yüzlü.onu görünce mutlu oluyorum ben.sende çok seveceksin eminim.inşallah mutlu haberlerimizi de buradan paylaşmak kısmet olur.

insallahhh canim. ne dedi ayse hanim sana. ya cok merak ediyoum nasil biri neler olacak diye. insallah isteyip dileyen herkes hayirlisi ile evlat sahibi olur icinde de biz :)

Günaydın herkese...Bugün Test yapacak kimse yok sanırım... pozitif sonuçlar almaya başladık kızlar devam güzel haberlere iyi beslenin iğnelerinizi zamanında yapın listede hepinizi hamile olarak yazacam ona göre kimse sırayı bozmasın

Ecren meraba canım senın ıkız bebegın var acaba ılk ve ıkıncı kan testınde sonucun ne cıkmıstı, benımkı yuksekte kıyaslamak ıcın sana bır sorıym dedım.

Merserayy canım sen nasıl oldun haber vermemişsin senin sonuçların iyidir inşAllah merak ettim yazmayınca........

deli kızz hasdi hayırlısı Bismillah...

Benimde 7 .günüm bugun 1 yedi gün daha nasıl beklıcem bilmiyorum
oooo ben transferin 7.gununden itibaren test yapmaya baslarim sanirim

canim benim insallah bizim isimlerimizin yaninda da olucak. hamis olmamiza az kaldi kizzzzz

Şimdi gördüm yazmışsın inşAllah hayal kırıklığı yaşamazsın canım hayırlı haberlerini yazarsın inş takip ediyorum seni
ikinci denememe 2 ay sonra baslayacagim bu tup bebebk denememde 4 yumurtam 3 e dustu biri bos cikti ikisi de kalitesiz benim hem yumurta cogaltici hem kalitesini artirici bir kure ihtiyacim var corek otu bal tarcin yiyorum bunun yaninda ne yapabilirim doktor bu 2 aylik surecte dhea diye bir hap verdi rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

canim yanlis hatirlamiyosam onun da yuksek cikmisti.cunku ben ona senin ikizlerin olacak sanirim dedigimde keselerde belli olur demisti :) senin de ikizdir insallah da bi nefeste dogurup kurtulursun :)
[QUOTE= "smms, post: 38667981, member: 560566"]Ecren meraba canım senın ıkız bebegın var acaba ılk ve ıkıncı kan testınde sonucun ne cıkmıstı, benımkı yuksekte kıyaslamak ıcın sana bır sorıym dedım.[/QUOTE]

Canım ben dayanamadım test verdim yarım saate çıkacak sonuç çok heyecanlıyım

Kızlar Ayşe hanım nerenin doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…