e2 tedavinin 5günü 800 çıktı adetin 3. günü 28 çıkmıştı öyle başlamıştık tedaviye artışı çok iyi dedi ama bilemiyorum ben 5. gün neden değil nasıl karar verdiniz deyince tecrübe ve öyle olur genelde dedi 3 gün yetecek dedi çok merak ettim pazartesi detaylı sorayım ilk anda pek takılmadım ama şimdi garip geldi
cok saol canim yazdiklarin icimi rahatlatti insallah tutunur benim icin hayirli olan budurCanım bence de kaçıncı gün embriyosu olduğuna takılma. Menes arkadaşımızın ilk iki denemesinde de 5.gün embriyosu konmuş tutmamış, 3.denemedinde 3.gün embriyosu konmuş bu tuttu, başka arkadaşlarda da okuduk 5.gün tutmayan. Bir arkadaşa dru şöyle birşey söylemiş; gelişimi çok iyi olmayan 2.gün transferi olsa da, embriyo rahimde doğal ortamını sevip orda daha kaliteli gelişebilir demiş. Ben mantıklı da buldum bu açıklamayı. Rahimde olanı ancak Allah bilir diye ayet var canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Hayirlisi olsun canim uzuldum.ama iki ay sonra tekrar basliyormussun cok iyi beslen stres yol arkadas demis ari sutu bal polen incir diye tarcin corekotu bal karisimi da iyi merserayy daha bikac sey biliyordu ona sor istersen.Bugün opu işlemim gerçekleşti 3 yumurtam alınacak kadar büyümüştü biri boş çıkmış 2 si de kaliteli değilmiş yapısı bozukmuş tedavim yarida bırakıldı
2 ay ara vericez 2 ay boyunca yumurta kalitesini artırıcı artırıcı ilaç verdi onu kullanıcam Mart ayında tekrar denenicek lütfen bana yardımcı olun bitkisel olarak ne yapabilirim
Ayyy cok az kalmiiis valla ben de cok heyecanliyim senin adina hayirli sonuclarla dön insallah.ayy cildirmak uzereyimm :)
evimi temizleticem sali gunu. insallah hamis olursam evime gelince temiz temiz yatam diyeokul islerimi bitirmwye calisiyorum.pazartesi yillik iznimi yazdiricam :) sali temizlik.carsamba valiz hazirlama.peesembe son kontroller veee cuma yolculukkkk oy oyoyyy heycandan ölcem bi uandan da korkuyorummmm
Gozunaydin canim 4 u de cok kaliteli embriyo olur insallahHerkese selam arkadaşlar, eski arkadaşlar biliyor ben yurtdışından geldim cuma günü de geri döncem, transferden sonra biraz evde dinleneceğim için şimdi akraba ve arkadaş ziyaretlerini bitirmeye çalışıyoruz, o yüzden pek giremiyorum internete.
Arkadaşlar bugün 6 yumurtam toplandı, 2'sinin gelişiminin iyi olmadığını zaten biliyodum o yüzden 4 yumurtam var diye kabul ediyorum, yarın arayıp söylenecek kaçı döllendi falsn. Opu iyi geçti sonrasında ağrı yada kanamam olmadı, sadece içimde su dolu balon varmış gibi hissediyorum. Şimdilik durumlar böyle.
Hamile arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.
Matmazel arkadaşına çok üzüldüm inşsllah en kısa zamanda tedavisine bsşlayıp pozitif sonucu alır.
İyi geceler hepinizi öptm
canim embriyo sayisi azsa cok beklemiyorlar en iyisini secebilene kadar bekliyorlar benim embriyolog boyle aciklama yapti.takilma gunune hayirlisi olsunsizlere de sorayım kızlar fikri olan yardımcı olursa sevinirim aklıma takılan bir şey oldu doktorum transfer opu dan 3 gün sonra olur dedi bende neden 5 değil dedim bunu nasıl anlıyorsunuz dedim 3 iyi olacak bence dedi üstelemedim ama embriyoyu görmeden bu yorumu yapması normal mi yoksa döllenmeye göre mi karar veriliyor pek anlayamadım
Ayy Canım hiç sorma bende şimdiden dip köşe temizliğe giriştiminşallah tatlım ağzın dualı olsun hamile kalalım artık bebeklerimiz ile ilgili konuşalım yetti gari
Herkese selam arkadaşlar, eski arkadaşlar biliyor ben yurtdışından geldim cuma günü de geri döncem, transferden sonra biraz evde dinleneceğim için şimdi akraba ve arkadaş ziyaretlerini bitirmeye çalışıyoruz, o yüzden pek giremiyorum internete.
Arkadaşlar bugün 6 yumurtam toplandı, 2'sinin gelişiminin iyi olmadığını zaten biliyodum o yüzden 4 yumurtam var diye kabul ediyorum, yarın arayıp söylenecek kaçı döllendi falsn. Opu iyi geçti sonrasında ağrı yada kanamam olmadı, sadece içimde su dolu balon varmış gibi hissediyorum. Şimdilik durumlar böyle.
Hamile arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.
Matmazel arkadaşına çok üzüldüm inşsllah en kısa zamanda tedavisine bsşlayıp pozitif sonucu alır.
İyi geceler hepinizi öptm
Hayirlisi olsun canim uzuldum.ama iki ay sonra tekrar basliyormussun cok iyi beslen stres yol arkadas demis ari sutu bal polen incir diye tarcin corekotu bal karisimi da iyi merserayy daha bikac sey biliyordu ona sor istersen.
Ayyy cok az kalmiiis valla ben de cok heyecanliyim senin adina hayirli sonuclarla dön insallah.
Gozunaydin canim 4 u de cok kaliteli embriyo olur insallah
canim embriyo sayisi azsa cok beklemiyorlar en iyisini secebilene kadar bekliyorlar benim embriyolog boyle aciklama yapti.takilma gunune hayirlisi olsun
Canım ne kadar heyecanlısın maşallah.inşallah sen bu heyecanla hamiş olacaksın ben inanıyorum.ayşe hanımla görüştüm sabah muayenem vardı.çok tatlı çok güler yüzlü.onu görünce mutlu oluyorum ben.sende çok seveceksin eminim.inşallah mutlu haberlerimizi de buradan paylaşmak kısmet olur.gunaydiiiiiiiiiiinnnnn . gelecek hafta bugun istanbulda ilk randevumu gecirmis olarak bir istanbul masalina baslamis olcemmmm . athena grubunun gokhani diyo ya :"aaabiiiii cok iyi yaaaa"
Canım ne kadar heyecanlısın maşallah.inşallah sen bu heyecanla hamiş olacaksın ben inanıyorum.ayşe hanımla görüştüm sabah muayenem vardı.çok tatlı çok güler yüzlü.onu görünce mutlu oluyorum ben.sende çok seveceksin eminim.inşallah mutlu haberlerimizi de buradan paylaşmak kısmet olur.
oooo ben transferin 7.gununden itibaren test yapmaya baslarim sanirimdeli kızzhasdi hayırlısı Bismillah...
Benimde 7 .günüm bugun 1 yedi gün daha nasıl beklıcem bilmiyorum
canim benim insallah bizim isimlerimizin yaninda daGünaydın herkese...Bugün Test yapacak kimse yok sanırım... pozitif sonuçlar almaya başladık kızlar devam güzel haberlereiyi beslenin iğnelerinizi zamanında yapın listede hepinizi hamile olarak yazacam ona göre kimse sırayı bozmasın
Canım ben dayanamadım test verdim yarım saate çıkacak sonuç çok heyecanlıyımGünaydın herkese...Bugün Test yapacak kimse yok sanırım... pozitif sonuçlar almaya başladık kızlar devam güzel haberlereiyi beslenin iğnelerinizi zamanında yapın listede hepinizi hamile olarak yazacam ona göre kimse sırayı bozmasın
Kızlar Ayşe hanım nerenin doktoruCanım ne kadar heyecanlısın maşallah.inşallah sen bu heyecanla hamiş olacaksın ben inanıyorum.ayşe hanımla görüştüm sabah muayenem vardı.çok tatlı çok güler yüzlü.onu görünce mutlu oluyorum ben.sende çok seveceksin eminim.inşallah mutlu haberlerimizi de buradan paylaşmak kısmet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?