[/QUOTE]canim yanlis hatirlamiyosam onun da yuksek cikmisti.cunku ben ona senin ikizlerin olacak sanirim dedigimde keselerde belli olur demisti :) senin de ikizdir insallah da bi nefeste dogurup kurtulursun :)
[QUOTE= "smms, post: 38667981, member: 560566"]Ecren meraba canım senın ıkız bebegın var acaba ılk ve ıkıncı kan testınde sonucun ne cıkmıstı, benımkı yuksekte kıyaslamak ıcın sana bır sorıym dedım.
Ayyy hadi inşallahKızlar kan test verdim geldim yarım saate çıkacak sonuç dualarınızı bekliyorum
Kızlar kan test verdim geldim yarım saate çıkacak sonuç dualarınızı bekliyorum
Günaydın canlarrr günaydın ayollllllllhalide25 kız bu heyecanla üçüz doğurcan annemmmmm.
Kızlar Ayşe hanım nerenin doktoru
ahahaaaaa sadece bebek defterimi gııııı küllün bitersin kuzummmmmmmmayyyy ne guzel olur kizbebek deftrerini kapatirim heralde ucuzden sonra hahahaaa
Gozun aydın cok sevındım tebrık ederım :)Kızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
gozun aydin olsun tatlim kucagina da almayi nasip etsin RabbimKızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Gözün aydın canım darısı bizim basinizaKızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Gözün aydın canımKızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Gözün aydın canım darısı hepimize :))Kızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Kızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Gözün aydın canım darısı hepimize :))
kızlar havuç kürü nasıl oluyor yada suyunu içmek yeterli mi
Kalmadı 18 de sıfır. Ben de çok üzgünüm çokkk rabbim 10- 12 gün bile tattırmadı o duyguyu yaşatmadı heyecanımı...aaaa canım çok üzüldüm rabbım sabır versin gerçekten zor bi durum başka dondurulmuş embrıyon kalmadımı inankı çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?