ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım listeden ankarada tedavi olduğunu gördüm. Senden ricam merkezin hakkında bilgi verir misin. Ankara da merkez araştırmak istiyorum. Şehir dışından gelecem. Anatolıa varmış bi orayı da bilmiyorum ama en güzeli yaşayandan tecrübe edinmek yoksa herkes kendini över tabi. Doktorun kim prosedür nasıl işliyor yoğun bir yer mi yeteri kadar ilgi var mı ve bir de fiyat tabi ki fiyatlar nasıl. Affına sığınarak çok sordum şimdiden teşekkür ederim

Ayyyy ya bebeğimin ekranda transfer anını keşke video olarak verselerdi yaa Halidem çok güzel şeyler seni bekliyo datlummm

ayyy canimmm demeee :)zaten heyecan dorukta bi de beni iyice heveslendirmeyin kizzzz :) insallah sımsıkı tutunur bebekleriniz kizlar. hepinizlw mutlu oluyorum.negatiflerle cok uzuluyorum.denizderya arkadasim dondurulmuslarin kalmadi ama insallah sagliginiz yerindedi. Allahim maddi manevi guc verir de insallah sil bastan bi yedaviye baslayp mutlu sonucu alirsin. Rabbim yuzumuzu guldurucek insallahhh

bende çarşamba bı kan verıyım dıyorum cunku delircem beklemekten

Kuzummmmmmmm daha neler neler çok güzel olcak gel sen hele bi istanbula datlummm boğaz havası iyi gelcek sana

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

M minnak1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... 12 ocak test tarihi

insallah hayirli sonuçlarla donmek nasip olur canim. kiiiz bak ben oralardayken benim icin dua etmezsen kaynanani essek arilari kovalasin emi
Insallah bitanem inan isim isim ediyorum canim siz de ayirmayin dualarinizdan yegenlerinizi teyzesi.kiiiiiz kaynanam bana cok lazim kucuk kizim bi de ikizler ben evde olucam ama rabbim nasip ederse ikizlerime de kavusmayi onlari da cagiricam yardima insallah ölüyolar torun icin.rabbim sizin ailelerinize de yasatsin bu duyguyu insallah.
Ecren meraba canım senın ıkız bebegın var acaba ılk ve ıkıncı kan testınde sonucun ne cıkmıstı, benımkı yuksekte kıyaslamak ıcın sana bır sorıym dedım.
Canim 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti.benim hcg cosmus baskasi olsa ucuz dorduz kesin derdim de bende oyle olmuyor. iki kese gorundu insallah kalp atislarini da duyariz ve sagliklidirlar.kizimda 11.gun 287 13. Gun 873 du ama tek kizim oldu.belli olmuyor canim ama genelde yuksek olunca cogul oluyor hakkinda hayirlisi olsun.
Kızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
masallah canim gozunaydin rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla cooook sevindiiiim

Rabbim sana sonsuz sukurler olsun topigimiz senlendi ardarda hamiş haberleri devami da gelsin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun

CNN OTE="dnzderya, post: 38670656, member: 586983"]Canım listeden ankarada tedavi olduğunu gördüm. Senden ricam merkezin hakkında bilgi verir misin. Ankara da merkez araştırmak istiyorum. Şehir dışından gelecem. Anatolıa varmış bi orayı da bilmiyorum ama en güzeli yaşayandan tecrübe edinmek yoksa herkes kendini över tabi. Doktorun kim prosedür nasıl işliyor yoğun bir yer mi yeteri kadar ilgi var mı ve bir de fiyat tabi ki fiyatlar nasıl. Affına sığınarak çok sordum şimdiden teşekkür ederim[/QUOTE]
Cnm sorunumuz nedir bilmiyorum ama genetik test yaptirdinmi hic belki transfer edilen embriyolar sagliksizdi oyuzden tutunamadilar bence bunu bir arastir derim

Seni de ikizlerine kavuştursun annemmmmm

Canım bende ankarada tedavi görüyorum bi nebze yardımım olursa ben gen-art tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum fiyatı ilaçlarla toplam 5.750 falan doktorum sertaç bey çok ilgileniyorlar her türlü soruna sabırla cevap verip ilgileniyorlar

massallah aile baglariniz simsiki olsun hep. ya tabi simdi lazım onlar de miiii... ayyy benim kaygana trip atar Allah bilir gelmez

Kızlar yarın transferde 10. Günüm.idrar testi yapsam çıkar mı acaba,yoksa hiç yapmayıp moral bozmasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…