- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Canım dualarımız seninle inşallah Rabbim hepimize pozitifleri nasip etsinKalmadı 18 de sıfır. Ben de çok üzgünüm çokkk rabbim 10- 12 gün bile tattırmadı o duyguyu yaşatmadı heyecanımı...
Canım listeden ankarada tedavi olduğunu gördüm. Senden ricam merkezin hakkında bilgi verir misin. Ankara da merkez araştırmak istiyorum. Şehir dışından gelecem. Anatolıa varmış bi orayı da bilmiyorum ama en güzeli yaşayandan tecrübe edinmek yoksa herkes kendini över tabi. Doktorun kim prosedür nasıl işliyor yoğun bir yer mi yeteri kadar ilgi var mı ve bir de fiyat tabi ki fiyatlar nasıl. Affına sığınarak çok sordum şimdiden teşekkür ederimCanım bence de kaçıncı gün embriyosu olduğuna takılma. Menes arkadaşımızın ilk iki denemesinde de 5.gün embriyosu konmuş tutmamış, 3.denemedinde 3.gün embriyosu konmuş bu tuttu, başka arkadaşlarda da okuduk 5.gün tutmayan. Bir arkadaşa dru şöyle birşey söylemiş; gelişimi çok iyi olmayan 2.gün transferi olsa da, embriyo rahimde doğal ortamını sevip orda daha kaliteli gelişebilir demiş. Ben mantıklı da buldum bu açıklamayı. Rahimde olanı ancak Allah bilir diye ayet var canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ayyyy ya bebeğimin ekranda transfer anını keşke video olarak verselerdi yaa Halidem çok güzel şeyler seni bekliyo datlummm
Kuzummmmmmmm daha neler neler çok güzel olcak gel sen hele bi istanbula datlummm boğaz havası iyi gelcek sanaayyy canimmm demeee :)zaten heyecan dorukta bi de beni iyice heveslendirmeyin kizzzz :) insallah sımsıkı tutunur bebekleriniz kizlar. hepinizlw mutlu oluyorum.negatiflerle cok uzuluyorum.denizderya arkadasim dondurulmuslarin kalmadi ama insallah sagliginiz yerindedi. Allahim maddi manevi guc verir de insallah sil bastan bi yedaviye baslayp mutlu sonucu alirsin. Rabbim yuzumuzu guldurucek insallahhh
Gözün aydın tatlım hayırlı olsun hemen listeye ekliyorumKızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Insallah bitanem inan isim isim ediyorum canim siz de ayirmayin dualarinizdan yegenlerinizi teyzesi.kiiiiiz kaynanam bana cok laziminsallah hayirli sonuçlarla donmek nasip olur canim. kiiiz bak ben oralardayken benim icin dua etmezsen kaynanani essek arilari kovalasin emi
Canim 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti.benim hcg cosmus baskasi olsa ucuz dorduz kesin derdim de bende oyle olmuyor. iki kese gorundu insallah kalp atislarini da duyariz ve sagliklidirlar.kizimda 11.gun 287 13. Gun 873 du ama tek kizim oldu.belli olmuyor canim ama genelde yuksek olunca cogul oluyor hakkinda hayirlisi olsun.Ecren meraba canım senın ıkız bebegın var acaba ılk ve ıkıncı kan testınde sonucun ne cıkmıstı, benımkı yuksekte kıyaslamak ıcın sana bır sorıym dedım.
masallah canim gozunaydin rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla cooook sevindiiiimKızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Gozun aydin canimKızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Seni de ikizlerine kavuştursun annemmmmmInsallah bitanem inan isim isim ediyorum canim siz de ayirmayin dualarinizdan yegenlerinizi teyzesi.kiiiiiz kaynanam bana cok lazimkucuk kizim bi de ikizler ben evde olucam ama rabbim nasip ederse ikizlerime de kavusmayi onlari da cagiricam yardima insallah ölüyolar torun icin.rabbim sizin ailelerinize de yasatsin bu duyguyu insallah.
Canim 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti.benim hcg cosmus baskasi olsa ucuz dorduz kesin derdim de bende oyle olmuyor. iki kese gorundu insallah kalp atislarini da duyariz ve sagliklidirlar.kizimda 11.gun 287 13. Gun 873 du ama tek kizim oldu.belli olmuyor canim ama genelde yuksek olunca cogul oluyor hakkinda hayirlisi olsun.
masallah canim gozunaydin rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla cooook sevindiiiim
Rabbim sana sonsuz sukurler olsun topigimiz senlendi ardarda hamiş haberleri devami da gelsin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Canım bende ankarada tedavi görüyorum bi nebze yardımım olursa ben gen-art tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum fiyatı ilaçlarla toplam 5.750 falan doktorum sertaç bey çok ilgileniyorlar her türlü soruna sabırla cevap verip ilgileniyorlarCanım listeden ankarada tedavi olduğunu gördüm. Senden ricam merkezin hakkında bilgi verir misin. Ankara da merkez araştırmak istiyorum. Şehir dışından gelecem. Anatolıa varmış bi orayı da bilmiyorum ama en güzeli yaşayandan tecrübe edinmek yoksa herkes kendini över tabi. Doktorun kim prosedür nasıl işliyor yoğun bir yer mi yeteri kadar ilgi var mı ve bir de fiyat tabi ki fiyatlar nasıl. Affına sığınarak çok sordum şimdiden teşekkür ederim
Insallah bitanem inan isim isim ediyorum canim siz de ayirmayin dualarinizdan yegenlerinizi teyzesi.kiiiiiz kaynanam bana cok lazimkucuk kizim bi de ikizler ben evde olucam ama rabbim nasip ederse ikizlerime de kavusmayi onlari da cagiricam yardima insallah ölüyolar torun icin.rabbim sizin ailelerinize de yasatsin bu duyguyu insallah.
Canim 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti.benim hcg cosmus baskasi olsa ucuz dorduz kesin derdim de bende oyle olmuyor. iki kese gorundu insallah kalp atislarini da duyariz ve sagliklidirlar.kizimda 11.gun 287 13. Gun 873 du ama tek kizim oldu.belli olmuyor canim ama genelde yuksek olunca cogul oluyor hakkinda hayirlisi olsun.
masallah canim gozunaydin rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla cooook sevindiiiim
Rabbim sana sonsuz sukurler olsun topigimiz senlendi ardarda hamiş haberleri devami da gelsin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun
denizcim bugun 7 günüm
Kızlar yarın transferde 10. Günüm.idrar testi yapsam çıkar mı acaba,yoksa hiç yapmayıp moral bozmasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?