Yeniyap seker. cogu kisi idrarda silik de olsa goruyor.
Yap Canım çıkar inşallah pozitifi görürsün tatlımYeni
Ay o zaman yapayım yarın inşlh ben de şenlendiririm burayı
Canım dünyaya gelecekse hiç birşey olmaz üzme kendini iyi bak kendine herşeyin başı stress sıkıntı bebeğini üzme annesiBugun transferimin 1. Gunu cok kotu bi gun gecirdim hem fiziki hem moral
Olarakcok ayakta kaldim cok
Yurudum ve cok agladim
Bisey olmusmudur acaba
Bugun transferimin 1. Gunu cok kotu bi gun gecirdim hem fiziki hem moral
Yurudum ve cok agladim
Bisey olmusmudur acaba
İnşallah hayırlı haberler alırsın ama neden ağladın inşallah bişey olmamıştır transfer zormu oluyo canımBugun transferimin 1. Gunu cok kotu bi gun gecirdim hem fiziki hem moral
Yurudum ve cok agladim
Bisey olmusmudur acaba
Canım dünyaya gelecekse hiç birşey olmaz üzme kendini iyi bak kendine herşeyin başı stress sıkıntı bebeğini üzme annesi
aaaa ama neden oyle oldu .neden agladinuzuldum bak simdi
Ya ne bileyim iste birseyler ters gitti fazla ayakta kaldim sinirlerim bozuldu esimle birbirimize girdik vs vsİnşallah hayırlı haberler alırsın ama neden ağladın inşallah bişey olmamıştır transfer zormu oluyo canım
Ya ne bileyim iste birseyler ters gitti fazla ayakta kaldim sinirlerim bozuldu esimle birbirimize girdik vs vs
Olmamasi gereken bi gundu ama oldu ve kendimi cok uzdum maalesef.
Herseyin hayirlisi ne diyeyim cok uzgunum bu halime de ayri moralim bozuldu
Amiiin bitanem allah razi olsun rabbim cumlemizi evlatlarina saglikla kavustursun.Seni de ikizlerine kavuştursun annemmmmm
Kizimi 7 yil beklediler ilk torundu cok seviyolar sagolsunlar darisi ikizlerime.yok kiiiz torun olunca isler degisiyor oyle deme hatta bi hamile kal siparis vermeye basla orgu patik...annenlerle sana yardima gelsinler sirayla rabbim o gunleri gostersin innnsallah canim arkadasim sana ve burdaki tum arkadaslarima ve bana.massallah aile baglariniz simsiki olsun hep. ya tabi simdi lazım onlar de miiii... ayyy benim kaygana trip atar Allah bilir gelmez
kiyamam yaa oluyo iste bazen elinde olmadan uzulme artik bugunu yok say yarin daha guzel bir gune uyan sinir stres yok seni sinirlendiren herseyden gerekirse esinden bile uzak dur sus keyfini cikar hamisligin.bisey olmaz oyle hemen telaslanmaBugun transferimin 1. Gunu cok kotu bi gun gecirdim hem fiziki hem moral
Yurudum ve cok agladim
Bisey olmusmudur acaba
Tatlım hiççç üzülme hiçbişey olmaz merak etme ayrıca eşinle kavgayı boşver olur öyle şeylerBugun transferimin 1. Gunu cok kotu bi gun gecirdim hem fiziki hem moral
Yurudum ve cok agladim
Bisey olmusmudur acaba
bende çarşamba bı kan verıyım dıyorum cunku delircem beklemekten
Kuzummmmmmmm daha neler neler çok güzel olcak gel sen hele bi istanbula datlummm boğaz havası iyi gelcek sana
Ya ne bileyim iste birseyler ters gitti fazla ayakta kaldim sinirlerim bozuldu esimle birbirimize girdik vs vs
Olmamasi gereken bi gundu ama oldu ve kendimi cok uzdum maalesef.
Herseyin hayirlisi ne diyeyim cok uzgunum bu halime de ayri moralim bozuldu
Bak şimdi yaaaa ben ne diyom o ne diyoyarin kan ver gitsin :) ogrenip kurtul. varsa zaten 3 5 cikiyo :)
insallahhhhhhh iyi gelecek bogaz havasi. ama havami alip gelmiyim elim kolum bos. Allahim insallah hayirli evlatlarla donmemi nasip eder.
ya bebisini dusun mutlu huzurlu ol canim. kimseyi gormesin gozun.kimseyi duymasin kulağın
Halide ne aklımı karıştırması kuzum aklım yerınde değilki bana kalsada yaparım ama bı yanım sabret onuncu gun dırek kan ver dıyor ... Günler geçmiyor zaman durdu sonuc negatıf olursa dağılıcam bılıyorum karman çormanım .. idrarla yapıp aayy ıkıncı cızgı cıkmadı şöle oldu böle oldu dıyıp kafamı karıstırmak ıstemıyorum yarın kan versem cıkarmı opekı ? çıkmazsa doktorum dıcek nıe zamanınd ayapmadın vs vs vs
Bak şimdi yaaaa ben ne diyom o ne diyo
Onu demiyom beee sen niye elim kolum boş diyon demeeeama yaptirsin kiz :) kurdesen olacak burci yoksa. pozitif olacak :)
Hadi inşallah kuzucukYarın ola hayrola bana dua edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?