ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bENİMKİ 5. gün embriosuydu 8 gunde cıkar herhalde az bişe inşallah
canim idrara güvenme kiminde cikio ama benim önceki tedavimde kanda hamile olduğum halde idrar testinde cikmamisti elhamdülillah yavrumu sagliklica aldim kucagima simdi kardeş için deneyecez inşallah benimkilerde 5. gun embriolari..

Canım hakkında hayırlısı buymuş demekki, inşallah 2 ay sonra güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Canım ben yumurta kalitesini artırmak için yaptıklarımı söyleyim, biesteron dhea, coQ10 100mg, omega-3 1000mg, b-comlex vitamin, arı sütü bal polen karışımı, kuruyemiş olarak kuru incir, ceviz, fındık, fıstık, dut kurusu yedim. Bal çörek otu tarçın karışımı hep aklımdaydı ama bir türlü onu uygulayamadım. Ne kadar etki ettiğini bilmiyorum, henüz yumurtalarımın durumunu öğrenemedim, bugün aradım ama kimse açmadı, pazar günü olduğu için heralde, yarın sabah öğrenebilirim inşallah, inşallah kaliteli embriyo gelişmiştir.

Arkadaslar cumartesi sonucum negatiftiben hastalanmadim kacgun sonra hastalaniliyo bilgisi olan varmi

evet canım agrılarım vardı kasık bel sımdı bıttı sadece ara ara kasıklarım agrıyor.. Göğüslerimde hassasıyet oda estorfem ılacından

Umarım canım hayırlı pozıtıf haberlerde bulusuruz nezaman yapıcaksın testı

merhaba hanımlar,benim de 3. gün embriyosu ve 7. günümdeyim.Beklemek zor ama ilk denememe göre daha soğuk kanlı ve sabırlıyım ben de hayret ediyorum kendime...
canım mrb benimde 3. gün embriyosu transfer bugün oldu grade 2 dediler ne oluyoki o

ctesi test günü ama ben o günü bekleyemem elimde bi tane idrar testi ar bana bakıp duruyo:) onu yapıcam çarşamba günü,perşembe ya da cuma da kan bakalım artık..peki sen?

yarın kan versemmı dıyorum sora olumsuzluklar aklıma gelıyor , ya yuksek cıkıp düşerse vs bı yandna gununde yapıyım dıyorum bı yandan beklıyemıyorum çarşamba kanmı versem dahamı net olur dıyorum dıyorumda dıyorum anlıyacagın

en iyisi beklemek ve görmek deeeee gel de onu kendine anlat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…