canim idrara güvenme kiminde cikio ama benim önceki tedavimde kanda hamile olduğum halde idrar testinde cikmamisti elhamdülillah yavrumu sagliklica aldim kucagima simdi kardeş için deneyecez inşallah benimkilerde 5. gun embriolari..bENİMKİ 5. gün embriosuydu 8 gunde cıkar herhalde az bişe inşallah
Dikkat et canım görme duymaSagolun kizlar bundan somra daha dikkatli olucam
Şimdi gördüm yazmışsın inşAllah hayal kırıklığı yaşamazsın canım hayırlı haberlerini yazarsın inş takip ediyorum seni
ikinci denememe 2 ay sonra baslayacagim bu tup bebebk denememde 4 yumurtam 3 e dustu biri bos cikti ikisi de kalitesiz benim hem yumurta cogaltici hem kalitesini artirici bir kure ihtiyacim var corek otu bal tarcin yiyorum bunun yaninda ne yapabilirim doktor bu 2 aylik surecte dhea diye bir hap verdi rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Kızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)
Canım ben 12. Gün test yapmıştım 14. Gün hastalandm bi iki güne gelir adetinArkadaslar cumartesi sonucum negatiftiben hastalanmadim kacgun sonra hastalaniliyo bilgisi olan varmi
Onu demiyom beee sen niye elim kolum boş diyon demeee
evet canım agrılarım vardı kasık bel sımdı bıttı sadece ara ara kasıklarım agrıyor.. Göğüslerimde hassasıyet oda estorfem ılacından
hemşire bana dedi zaten göğüslerin şişliği bel ağrın hep ilaçlardan iğnelerden diye,o yüzden onları hiç hamilelik belirtisine yormuyorum da.Şimdi sadece kasık ağrım oluyo o da ince ince bazen aniden girip kıvrandırıyo,ama yine de şikayet yok bu forumda birinin yorumuydu "aksi ispatlanana kadar hamileyim" çok beğenmiştim bana da moral oldu...Herkimse teşekkürler ..
canım mrb benimde 3. gün embriyosu transfer bugün oldu grade 2 dediler ne oluyoki omerhaba hanımlar,benim de 3. gün embriyosu ve 7. günümdeyim.Beklemek zor ama ilk denememe göre daha soğuk kanlı ve sabırlıyım ben de hayret ediyorum kendime...
canım mrb benimde 3. gün embriyosu transfer bugün oldu grade 2 dediler ne oluyoki o
yarın kan versemmı dıyorum sora olumsuzluklar aklıma gelıyor , ya yuksek cıkıp düşerse vs bı yandna gununde yapıyım dıyorum bı yandan beklıyemıyorum çarşamba kanmı versem dahamı net olur dıyorum dıyorumda dıyorum anlıyacagın
bilmem canım embriyolog öle söledi kağıttada 8C/AB YAZIYO bu nasıl oluo bunda bilgin varmıgrade ne ki? hiç duymadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?