ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bilmem canım embriyolog öle söledi kağıttada 8C/AB YAZIYO bu nasıl oluo bunda bilgin varmı
malesef yok bi bilgim,hayırlı olsun diyelm,çok düşünce şöylemiydi böylemiydi derken stres oluyoruz olumsuz etkileniyoruz,inşallah güzel haberler alıcaz ,test tarihin ne

8 hücreli 2 kalite olabilirmi acaba bı fıkrım yok ılk defa duydum ınternneten bakt5ınmı cnm

Fazla düşünme canım sımdıden sonra onların pek önemı yok transferın olmus cok sukur bundan sonra test gunun önemlı takılma bunlara

Fazla düşünme canım sımdıden sonra onların pek önemı yok transferın olmus cok sukur bundan sonra test gunun önemlı takılma bunlara
evet canım takmıyorum aslında merak ettim sadece nedir diyeeee
bu bebem bi doğsun tabi rabbim nasip ederse totosuna dr önce ben vuracam eşşek sıpası nerdeydin sen diye

Ne demek canım tabiki sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Canım ben ilk denememi Anatolia'da yaptırmıştım, dış gebelik olmuştum. Ben orda bir sorun yaşamadım ama daha sonra orayla ilgili çok kötü şeyler duydum davalık falan olduklarını internette haber sitelerinde okudum, şimdi yine baya tutulan biryer bişey diyemicem.
Şimdi ben Başkent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, drum Hulusi Zeyneloğlu, ben ona çok güveniyorum, ismini aratırsan kk'da hakkında bilgi bulabilirsin, burası fiyat olarak çok uygun ben raporsuz yaptırıyorum, 3150 tl, ama ben ucuz olduğu için değil adamın işin ehli olduğunu düşündüğüm için buraya gidiyorum. Hem ucuz olduğu için hemde adamın başarısından dolayı çok kalabalık, 1-2 saat bekleyebilirsin yani, Hulusi bey tüm hastalarının herşeyini kendi takip ediyor ve unutmuyor, arı gibi çalıştığını görüyosun, öyle aşırı bir ilgi alaka yok, benim böyle bir beklentim olmadığı için çok takmadım, benim için işini yapması yeterli, dr da hemşireler de gayet güzel işini yapıyor gerekli açıklamaları yapıyorlar, ben Hulusi Beye gerçekten güveniyorum, tedavim tutmasa da adamın elinden geleni yaptığını biliyorum.
Başka topiclerde de hakkında baya bilgi bulabilirsin canım bi araştır istersen

merhaba hanımlar,benim de 3. gün embriyosu ve 7. günümdeyim.Beklemek zor ama ilk denememe göre daha soğuk kanlı ve sabırlıyım ben de hayret ediyorum kendime...
Aynn yaa bende öyleyimmm digerinde hep yattım tutmustu ama düştü 10 gün sonra bundada gayet rahatım iş yapıyorum az az yarın 6.günümüz peş peşe mutlu haberleri veririz inşAllah

Aynn yaa bende öyleyimmm digerinde hep yattım tutmustu ama düştü 10 gün sonra bundada gayet rahatım iş yapıyorum az az yarın 6.günümüz peş peşe mutlu haberleri veririz inşAllah
bu denememde rapor aldım yattım ama yine hareket de ettim ,bunların hepsi bahane,ben eğer hamileysem bunu nasıl söylerimin planlarını yapıyorum,bay baya umutluyum,bişey bildiğimden dğil ,öyle olmasını istediğimden ...

yarın raporum bitiyo iş başı,artık kendimi yormadan bu günleri de atlatırım diye umuyorum..

İnşAllah yaa tek derdin haberi nasıl vercem diye düşünmek olsun inşAllah pozitifi görürsünn

bende yatmadım hiç hatamı ettim diye düşnüüyorum ama doktoruma guvenıyorum yatman ıcın sebep yok burcu dedı hastanede gecırdıgın vakıt yeterlı dedı yer çekimiyle düşücek birşey değildir embrio dedı hayırlısı Allahatan

bana da yat diyen olmadı hastanede de 1 saatten fazla yattım zaten de işşşte iç rahatlığı için yattım..

Merserayy, post: 38677391, member: 429778"]Canım hakkında hayırlısı buymuş demekki, inşallah 2 ay sonra güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Canım ben yumurta kalitesini artırmak için yaptıklarımı söyleyim, biesteron dhea, coQ10 100mg, omega-3 1000mg, b-comlex vitamin, arı sütü bal polen karışımı, kuruyemiş olarak kuru incir, ceviz, fındık, fıstık, dut kurusu yedim. Bal çörek otu tarçın karışımı hep aklımdaydı ama bir türlü onu uygulayamadım. Ne kadar etki ettiğini bilmiyorum, henüz yumurtalarımın durumunu öğrenemedim, bugün aradım ama kimse açmadı, pazar günü olduğu için heralde, yarın sabah öğrenebilirim inşallah, inşallah kaliteli embriyo gelişmiştir.[/QUOTE]

Tesekkur ederim canm amin insAllah ari sutu bal polen nerden aldin eğriçayır diye organik ari sütü satan bi site varmış kk de de kullanan ve faydasını görenler var senin bi onerin var mı ?

İşte pişmanlık duymamak için yatıyo insan bebegım tutundugunda hiç kalkmadım yaa bi iş ucundan bile tutmadım ama aniden düştü yanii anlamadan bu yüzden yatmakla alakası olmadıgını anladım nasip işte yinede tedbir kuldan taktir Allah tan

yarın raporum bitiyo iş başı,artık kendimi yormadan bu günleri de atlatırım diye umuyorum..
Canim benim onceki denememden bebegim var onda ben sadece 4 gun evdeydim sonraki gunlar calistim hemde isim agirdi yurtdisinda yasiorum burada transfer sonrasi rapor fln vermiolar hastanede dinlnmek te yok yani anlican Allah nasip ettiyse her sekilde oluo Insallh hayirli guzel haberler vermen dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…