Allah hayırlısını versin,yatmak falan bahane,ben de öğretmenim hep ayaktayım anlicanız,kendimi yormadan bu haftayı atlatacağım inşallah..Canim benim onceki denememden bebegim var onda ben sadece 4 gun evdeydim sonraki gunlar calistim hemde isim agirdi yurtdisinda yasiorum burada transfer sonrasi rapor fln vermiolar hastanede dinlnmek te yok yani anlican Allah nasip ettiyse her sekilde oluo Insallh hayirli guzel haberler vermen dilegiyle....
Merserayy, post: 38677391, member: 429778"]Canım hakkında hayırlısı buymuş demekki, inşallah 2 ay sonra güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Canım ben yumurta kalitesini artırmak için yaptıklarımı söyleyim, biesteron dhea, coQ10 100mg, omega-3 1000mg, b-comlex vitamin, arı sütü bal polen karışımı, kuruyemiş olarak kuru incir, ceviz, fındık, fıstık, dut kurusu yedim. Bal çörek otu tarçın karışımı hep aklımdaydı ama bir türlü onu uygulayamadım. Ne kadar etki ettiğini bilmiyorum, henüz yumurtalarımın durumunu öğrenemedim, bugün aradım ama kimse açmadı, pazar günü olduğu için heralde, yarın sabah öğrenebilirim inşallah, inşallah kaliteli embriyo gelişmiştir.
Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Ben kendi çapımda buralarda okuyup araştırıyorum işte ama eşim ne der nereden başlarız bilmiyorum. Rabbim hepimizin zahmetine rahmet etsin 2015 bizim yılımız olsun inşallahNe demek canım tabiki sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Canım ben ilk denememi Anatolia'da yaptırmıştım, dış gebelik olmuştum. Ben orda bir sorun yaşamadım ama daha sonra orayla ilgili çok kötü şeyler duydum davalık falan olduklarını internette haber sitelerinde okudum, şimdi yine baya tutulan biryer bişey diyemicem.
Şimdi ben Başkent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, drum Hulusi Zeyneloğlu, ben ona çok güveniyorum, ismini aratırsan kk'da hakkında bilgi bulabilirsin, burası fiyat olarak çok uygun ben raporsuz yaptırıyorum, 3150 tl, ama ben ucuz olduğu için değil adamın işin ehli olduğunu düşündüğüm için buraya gidiyorum. Hem ucuz olduğu için hemde adamın başarısından dolayı çok kalabalık, 1-2 saat bekleyebilirsin yani, Hulusi bey tüm hastalarının herşeyini kendi takip ediyor ve unutmuyor, arı gibi çalıştığını görüyosun, öyle aşırı bir ilgi alaka yok, benim böyle bir beklentim olmadığı için çok takmadım, benim için işini yapması yeterli, dr da hemşireler de gayet güzel işini yapıyor gerekli açıklamaları yapıyorlar, ben Hulusi Beye gerçekten güveniyorum, tedavim tutmasa da adamın elinden geleni yaptığını biliyorum.
Başka topiclerde de hakkında baya bilgi bulabilirsin canım bi araştır istersen
günaydın..var mı test yapan?
GunaydinGunaydin kizlarrr
benım de 10 ocak beklemeye devamGünaydın başka test sonucu bekleyen var mı benim 10 ocak. Hiç belirtim yok boşlukta gibiyim
Benimde 15 ocak test günümbenım de 10 ocak beklemeye devam
Günaydın başka test sonucu bekleyen var mı benim 10 ocak. Hiç belirtim yok boşlukta gibiyim
benım de 10 ocak beklemeye devam
tutunma belirtisi olabilir bekle bakalim geçecek midr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?
Benim daha yeni iki gün oldu ama öyle biseyle karşılaşmadı bana jelde vermedi iğne kullanıyorum hergundr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?
crinon da zaten progestan ilacı,inşallah yerleşme kanamasıdır yaa uff ne zor ,böyle ekstrem şeyler çıkınca sabır falan dükeniyo bekleyemiyo insan,burcu sen de yok mu böyle bişeylerYerleşme lekenmesidir ccanım inşallah o .... bana jel vermedi vajınadan 2 sabah 2 gece porgesstan atıyorum + fobilol + caspirin+ estorfem içiyorum
Herkese günaydın arkadaşlar, nihayet benim çoluk çocuktan haber alabildim. 8 yumurtam toplamış, sadece 3'ü işlem görmüş, 2'si gelişimini devam ettirmiş şu anda iyi durumdalarmış , yarına kadar bir aksilik olmazsa 2'sini de transfer edeceklermiş.
Ben zaten hep "elim değmişken 1 kız 1 erkek 4'er kilo doğurayım" diyodum
dr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?