ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Allah hayırlısını versin,yatmak falan bahane,ben de öğretmenim hep ayaktayım anlicanız,kendimi yormadan bu haftayı atlatacağım inşallah..

Tesekkur ederim canm amin insAllah ari sutu bal polen nerden aldin eğriçayır diye organik ari sütü satan bi site varmış kk de de kullanan ve faydasını görenler var senin bi onerin var mı ?[/QUOTE]

Benim bir önerim yok canım, önüme gelen ilk aktara girdim sordum, balen diye bir marka verdiler fiyatı da çok ucuzdu, organik birşey olduğunu zannetmiyorum, ama doğalını bulursan daha iyi olur tabi,
Yumurtalarımı çok merak ediyorum, dün toplandı ama hiçbir haber alamadım hala, opudan sonra yarın arayın dediler, bugün öğleden sonra aradım ama açan olmadı, pazar günü öğlene kadar açık olduklarını unuttum, inşallah sabah öğrenebilirim

Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Ben kendi çapımda buralarda okuyup araştırıyorum işte ama eşim ne der nereden başlarız bilmiyorum. Rabbim hepimizin zahmetine rahmet etsin 2015 bizim yılımız olsun inşallah

dr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?

Yerleşme lekenmesidir ccanım inşallah o .... bana jel vermedi vajınadan 2 sabah 2 gece porgesstan atıyorum + fobilol + caspirin+ estorfem içiyorum

Herkesin kişisel tedavisi oluyor , hayırlısı hakkımızda

Herkese günaydın arkadaşlar, nihayet benim çoluk çocuktan haber alabildim. 8 yumurtam toplamış, sadece 3'ü işlem görmüş, 2'si gelişimini devam ettirmiş şu anda iyi durumdalarmış , yarına kadar bir aksilik olmazsa 2'sini de transfer edeceklermiş.
Ben zaten hep "elim değmişken 1 kız 1 erkek 4'er kilo doğurayım" diyodum

Yerleşme lekenmesidir ccanım inşallah o .... bana jel vermedi vajınadan 2 sabah 2 gece porgesstan atıyorum + fobilol + caspirin+ estorfem içiyorum
crinon da zaten progestan ilacı,inşallah yerleşme kanamasıdır yaa uff ne zor ,böyle ekstrem şeyler çıkınca sabır falan dükeniyo bekleyemiyo insan,burcu sen de yok mu böyle bişeyler

ben bitane transfer olmusken aynısını söluyorum bölünsünde 2 tane mucize oluversin hakkında hayırlısı olsun canım

dr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?

Canım normal sakın endişelenme, crinon jelin bir kısmı içinde tortulanıyor ve geri geliyor, o kahverengi lekelenme de yerleşme kanaması büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…