ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

inşallah o yumoşlar da güzel ilerler de başarıyla sana tutunurlar,,İNŞALLHHH

rabbim gönlüne gore versin canim ikizlerin olsun son tedavin olsun insallah

Yerleşme lekenmesidir ccanım inşallah o .... bana jel vermedi vajınadan 2 sabah 2 gece porgesstan atıyorum + fobilol + caspirin+ estorfem içiyorum

Bende progestan vajinal fitil alıyorum günde 3 kez 2'şer tane, ayrıca gün aşırı progestan iğne de vurunuyorum kalçadsn, ayrıca neupogen diye bir iğne vuruyorum göbekten, yarın transferden itibaren göbekten kan sulandırıcı bir iğneye daha başlıyorum, günde 3 kez estrofem, 2 tane de 2 farklı antibiyotik alıyorum, antiniyotikleri perşembeden itibaren bırakıcam ama diğerlerine devam. Bakalım yarın transferden sonra ekstra birşey verecekmi.

Ayy benim de 15 ocak
Ben de coraspin folbiol.antibiyotik
Ve sabah 1 aksam 2 vajinadan progestan aliyorum
Yalniz vajinadan aldiklarim sanki hepsi geri akiyo gibi geliyo bana nekadar yatsam da sizin de oyle mi
Nasil geccek bu zaman kizzz

Ayy benim de 15 ocak
Yalniz vajinadan aldiklarim sanki hepsi geri akiyo gibi geliyo bana nekadar yatsam da sizin de oyle mi
crinone jeli kullandıktan sonra hemşire sakın yatıp uzanma demişti,hareketle birlikte aktive oluyomuş,ben de öyle yapıyorum ama yine akıyo benimki de jel olunca böyle işte.

kızlar benim okul zamanı geldi,kaç gündür raporluyum,benim 32 çocuk öğretmenlerini özlemiştir.Akşama görüşürüz...

Ayy benim de 15 ocak

Canım progestan fitilini mümkün olduğu kadar ileri yit, çok afedersin ben parmağımla baya ileriye itiyorum, söylemesi ayıp parmağımın ortasına kadar içeri sokuyorum, bende hiç geri gelmedi.
Tövbe estağfirullah ne hallere düştük ya Rabbi

Ayy benim de 15 ocak
test gününmü 15 ocak canım benimde aynı tarihte

Aynen yaa ben de oyle yapiyorum ama bir iki saat sonra kremsi birsey geliyo
Yaa esimin yaninda yapamadim dun otelde kaldigimizda yani hakkaten ne hallere dustuk
Allah beterini gostermesin canim sonu guzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…