inşallah o yumoşlar da güzel ilerler de başarıyla sana tutunurlar,,İNŞALLHHHHerkese günaydın arkadaşlar, nihayet benim çoluk çocuktan haber alabildim. 8 yumurtam toplamış, sadece 3'ü işlem görmüş, 2'si gelişimini devam ettirmiş şu anda iyi durumdalarmış , yarına kadar bir aksilik olmazsa 2'sini de transfer edeceklermiş.
Ben zaten hep "elim değmişken 1 kız 1 erkek 4'er kilo doğurayım" diyodum
rabbim gönlüne gore versin canim ikizlerin olsun son tedavin olsun insallahHerkese günaydın arkadaşlar, nihayet benim çoluk çocuktan haber alabildim. 8 yumurtam toplamış, sadece 3'ü işlem görmüş, 2'si gelişimini devam ettirmiş şu anda iyi durumdalarmış , yarına kadar bir aksilik olmazsa 2'sini de transfer edeceklermiş.
Ben zaten hep "elim değmişken 1 kız 1 erkek 4'er kilo doğurayım" diyodum
İNŞALLAH canım yaCanım normal sakın endişelenme, crinon jelin bir kısmı içinde tortulanıyor ve geri geliyor, o kahverengi lekelenme de yerleşme kanaması büyük ihtimalle
Yerleşme lekenmesidir ccanım inşallah o .... bana jel vermedi vajınadan 2 sabah 2 gece porgesstan atıyorum + fobilol + caspirin+ estorfem içiyorum
crinone jeli kullandıktan sonra hemşire sakın yatıp uzanma demişti,hareketle birlikte aktive oluyomuş,ben de öyle yapıyorum ama yine akıyo benimki de jel olunca böyle işte.Ayy benim de 15 ocak
Ben de coraspin folbiol.antibiyotik
Ve sabah 1 aksam 2 vajinadan progestan aliyorum
Yalniz vajinadan aldiklarim sanki hepsi geri akiyo gibi geliyo bana nekadar yatsam da sizin de oyle mi
Nasil geccek bu zaman kizzz
Ayy benim de 15 ocak
Yalniz vajinadan aldiklarim sanki hepsi geri akiyo gibi geliyo bana nekadar yatsam da sizin de oyle mi
test gününmü 15 ocak canım benimde aynı tarihteAyy benim de 15 ocak
Aynen yaa ben de oyle yapiyorum ama bir iki saat sonra kremsi birsey geliyoCanım progestan fitilini mümkün olduğu kadar ileri yit, çok afedersin ben parmağımla baya ileriye itiyorum, söylemesi ayıp parmağımın ortasına kadar içeri sokuyorum, bende hiç geri gelmedi.
Tövbe estağfirullah ne hallere düştük ya Rabbi
Canım jel yapıyodr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?
Datlum nasılsın bugünGunaydin kizlarrr
Evett test gunu canimm hadi hayirlisitest gününmü 15 ocak canım benimde aynı tarihte
Daha iyiyim canim tesekkurler sen nasilsinnDatlum nasılsın bugün
Canım benimde ağrılarım oluyo ara ara ama iyiyim şükür büyüsün yumurcaklarEvett test gunu canimm hadi hayirlisi
Daha iyiyim canim tesekkurler sen nasilsinn
Benim belim cok agriyor yaa kasiklarim da opudan beri hic gecmedi
İnsallah buyurlerrrCanım benimde ağrılarım oluyo ara ara ama iyiyim şükür büyüsün yumurcaklar
hepimiz için hayırlısı olsun inş benim 3. gün emrbiyosuydu canım seninEvett test gunu canimm hadi hayirlisi
Daha iyiyim canim tesekkurler sen nasilsinn
Benim belim cok agriyor yaa kasiklarim da opudan beri hic gecmedi
Canım ben 12. Gün test yapmıştım 14. Gün hastalandm bi iki güne gelir adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?