Yap Canım kendini nasıl rahat hissediyorsan az kaldı zaten canım@jonduil çarşamba yapıyım dıyorum cok korkuyorum güzelim
Benimde 12.gün test günüm ama 11inde yapcam benn nasılsın belirtiler nasıll bende hiç bişe yokBilmiyorum sonucu çok görmek ıstıyorum , korkularım var ya eksi görürsem naparım artı görüp sora degerım duserse naparım
Ne ışığı beeeee resmen hamilesin annemmmmmmmKızlar bugün 12. Günüm test yaptım ve sonucum yarın kan vercem birde 9. Günü yaptığımda sadece ışıkta belli oluyordu
Canım hayırlı olsun kaçıncı gün embiryosuydu ?Kızlar bugün 12. Günüm test yaptım ve sonucum yarın kan vercem birde 9. Günü yaptığımda sadece ışıkta belli oluyordu
Tşk ederim cnm bgn 12. Günüm 9 günde ışıkta gözüküyorduNe ışığı beeeee resmen hamilesin annemmmmmmm
İnşallahhhhh canımcımİnsallah buyurlerrr
Baktim bugun blasta gecmis olmasi gerekiyor gecmistir insallah :)
Çok tşk ederim Allahım herkese nasip etsin 3. Gün cnm bir tane birinci kalite bir tanede ikinci kalitedeydi 2 yane yaniCanım hayırlı olsun kaçıncı gün embiryosuydu ?
Maaşallah tatlım bugün topigimiz bebeksiz değil şükürler olsunnnnn RabbimTşk ederim cnm bgn 12. Günüm 9 günde ışıkta gözüküyordu
İns. Korkuyorum yanılma payı vardır diye inanamıyorum 2.5 sene sonra ilk defa pozitif gebelik testi gördümMaaşallah tatlım bugün topigimiz bebeksiz değil şükürler olsunnnnn Rabbim
Ayyy ne güzel canım korkma tatlım iyi düşün sonuç ne zaman kan verdin dimiİns. Korkuyorum yanılma payı vardır diye inanamıyorum 2.5 sene sonra ilk defa pozitif gebelik testi gördüm
Yarın kan vercem doktorum 6 ocak test günü demiştiAyyy ne güzel canım korkma tatlım iyi düşün sonuç ne zaman kan verdin dimi
Kız git ver bugün deli misin gitttttttYarın kan vercem doktorum 6 ocak test günü demişti
Canım hiç belli olmaz kan ver sen hele bikızlar kan veremedım gıttım ıdrar testı aldım bu hassas olanlardan olsa çıkardı sonucum negatif
Canım yaa kan verseydin keşke idrar kesin sonuç değilkızlar kan veremedım gıttım ıdrar testı aldım bu hassas olanlardan olsa çıkardı sonucum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?