- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
CANIM listeye ekleyeyim seni... kaçıncı denemen hangi merkez?Eşim gelsin gideriz
Tebrik ederim gayet net bir pozitif Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar bugün 12. Günüm test yaptım ve sonucum yarın kan vercem birde 9. Günü yaptığımda sadece ışıkta belli oluyordu
CNm hayırlı uğurlu olsun ne kadar güzel bir sonuç.allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşlhKızlar bugün 12. Günüm test yaptım ve sonucum yarın kan vercem birde 9. Günü yaptığımda sadece ışıkta belli oluyordu
kan testi yaptırmadan belli olmaz idrarda hemen çıkmaz lütfen önce bir kan testi yaptır ben hiç idrar testi bile yapmadım.çok kötüyüm kızlar canım acıyor kalbim yüreğim agrıyor
Merhaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... inşallah test tarihimizde güzel haberler verip birbirimize umut olacağız:)gunaydin kizlar sizin test tarihiniz de ben de transfer olacam Allah im nasip kismet ederse,hamis haberlerinizi almak dileğiyle...
çok kötüyüm kızlar canım acıyor kalbim yüreğim agrıyor
teşekkürler canim benim heyecanlaniorum zaman yaklaştıkça ilk denemem deil ama yine de coook heyecanliyimMerhaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... inşallah test tarihimizde güzel haberler verip birbirimize umut olacağız:)
Korkma canım az kaldı zaten olmazsın cumartesi günü randevun var dimi? Yaa adet olmazsan canım nasıl olacak geç gelirse adetin ordaben de stresten erken hasta olacam diye korkuyorum. hatta korkmak lafi cok hafif kalir, resmen odum patliyo :)
Benımde boyleydı ve kan testım pozıtıf cıktı :) hayırlısı olsunKızlar bugün 12. Günüm test yaptım ve sonucum yarın kan vercem birde 9. Günü yaptığımda sadece ışıkta belli oluyordu
Canım ben varım ayaklarım hiç isinmadi ve özellikle alnim ile elimin üstü çok kuru :)Hamile bayanlar
El ayak usumesi ve
Cildi kuruyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?