ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Herkesin 7 gun silik çıktı içine gömüldüm bı hayal olsun o cızgı dıe ama hazırlamalıydım bu sonuca kendımı ıcıme oturan acıyı anlatamam

geçen paZARTESİ transferim oldu bugun 8.günüm kan öledne sonra oldugu ıcın yarın gece dedı benım yakımınkaı yer bende çarşamba gıder sabah verırım 1 saat sonra alırım dedım

çok kötüyüm kızlar canım acıyor kalbim yüreğim agrıyor

Herkese cok tsk ederim arkadaslar yuce rabbim herkese nasip etsin ins herkese cok dua ediyorum Allahim herkese versin her isteyenin yuzunu guldursun negatif cikan arkadaslar uzulmeyin diyecegim ama elde degil ama verende Allah alanda Allah tekrar tekrar deneyin ve yilmayin olacak inaniyorum ben ayrica kan vermeden kesinde bisey deyip seviyemiyorum
Bile hakkimizdan hayirlisi olsun

Burca canim sakin olsana biraz en garantisi kan testi biliyosun 7.gun ustelik 3 gun daha bekleyip kan tahlili versene stres yapma belki cikmamis olabilir canim hemen hirpalama kendini lutfen

gunaydin kizlar sizin test tarihiniz de ben de transfer olacam Allah im nasip kismet ederse,hamis haberlerinizi almak dileğiyle...
Merhaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... inşallah test tarihimizde güzel haberler verip birbirimize umut olacağız:)

Merserayy canim benim insallah 2 yumiyum da sağlıkla devam edip anneciklerine saglikla kavuşurlar. eskisi gibi sen sakrak gormuyorum seni.lutfen pozotif ol canim. sen bizim icin degerlisin.

çok kötüyüm kızlar canım acıyor kalbim yüreğim agrıyor

canim benim , idrar testi ile kotu olacak bisey yok ki. kan testinde cikabilecek bi sey bu.cunku erkwnden yaptin. dur hele yaw. Hem ya bebisin senleyse nolucak????
onu niye uzuyosun. bakin doktorlar bas bas bagiriyor stres tutunmayi engelleyen bir faktordur...

Merhaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... inşallah test tarihimizde güzel haberler verip birbirimize umut olacağız:)
teşekkürler canim benim heyecanlaniorum zaman yaklaştıkça ilk denemem deil ama yine de coook heyecanliyimsizlerin güzel haberlerini aldikca coookk seviniorum canim Rabbim her kadinaaa anneliği tattirsin inşallah cokkk mükemmel bir duygu

ben de stresten erken hasta olacam diye korkuyorum. hatta korkmak lafi cok hafif kalir, resmen odum patliyo :)
Korkma canım az kaldı zaten olmazsın cumartesi günü randevun var dimi? Yaa adet olmazsan canım nasıl olacak geç gelirse adetin orda

Kızlar ben belirtilerimi söyleyim bel agrisi ve adet olacakmıs gibi agri vardi karnimda birde kalcalarima iniyodu bel agrim 2 gundurde sari akintim var goguslerim cok hassas uclari cikti gece idrara cikiyorum hic cikmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…