ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar güzel haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum test sonucu bekleyenlerde inşş güzel haberler alır ve bize iletirsiniz :) benim transfer perşembe saat 10.30 daymış şimdi aradılar 11 yumurtadan 8i döllenmiş 6sı g 1 miş inşş olurrr rabbim bizede nasip eder bu mutluluğuuu

kızlar kan veremedım gıttım ıdrar testı aldım bu hassas olanlardan olsa çıkardı sonucum negatif
canim benim daha once ben hamile olduğum halde, kanda ciktigi halde idrarda göremedim bizzat yasadim boşuna evhamlaniosun ...hele kan testinin sonucunu al ona gore davranirsin

Benimde çok yeni daha transferimin 12. Gunu bugün 2-3 gundur yuzumde hafif pullanma oldu, hiç gebelige yormadım siz deyince dikkatimi çekti. Sizin nekadalık gebelik??
benim önceki gebeliğimde yüzde kuruluk pullanma olmuştu canim normal hormonlarla alakali,gecio zamanla

Korkma canım az kaldı zaten olmazsın cumartesi günü randevun var dimi? Yaa adet olmazsan canım nasıl olacak geç gelirse adetin orda

canimcim, ben 25-28 gun araliginda hasta oluyorum ya, Cumartesi gunu tam 25.gun. biz zaten 3 hafta orda kalacak sekilde gidicez. eger bi surpriz yasanmazsa cumartesi gunku randevudan sonra 1 2 gun icinde hasta olurum.

Kızlar ben belirtilerimi söyleyim bel agrisi ve adet olacakmıs gibi agri vardi karnimda birde kalcalarima iniyodu bel agrim 2 gundurde sari akintim var goguslerim cok hassas uclari cikti gece idrara cikiyorum hic cikmazdim

Canım ne güzel bunlar inşallah hamilelik belirtisidir, bende maalesef bunların hiç biri yok belirti olarak, bugün kaçıncı günün?

@Burcu1251 canim boşuna takiliyosun bugünkü idrar testine 7. Gün ve sabah idrarı değil sanırım benim 7. Gün hayaletti sabah idrarı ile hem bugün çıkmasa bile daha gününe var moralini bozma bebeğin üzülür

daha önce test yaptırdın mı? benim bugün 7.gün daha belli olmaz değil mi? acaba yarın kana mı baktırsam
inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder Allahım
Cnm hic acele etme bekle bn 9.gunu yapmistim ısıkta gozukuyordu bgn yaptim baya belli cikti aminnnn Allahim herkese nasip etsin ins. kandada ogrenirimde mutlulugum tam olur

mrb kızlar bugün yine usg+e2 için hastneye gittim 18-17 mm yumurtalarım var ama yinede ilaçlara devam dedi yarın tekrar usg+e2 çok yoruldum işle aynı anda olmuyo kızlar bugün iki kere gittim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşlh

Bugunde ıkıncı kan testımı yaptırdım sonuc katlanmıs 658 olmus, ongun sonra muayneye gıtcekmısım kese ıcın, onuda beklemek zor, varmı yokmu bos yada dıs gebelıkmı cok heycanlı bır surec

seker gozun aydin. bence dis gebelik olmaz cunku degerin guzel katlanmis. dis gebelikte oyle olmuyor.
Bugunde ıkıncı kan testımı yaptırdım sonuc katlanmıs 658 olmus, ongun sonra muayneye gıtcekmısım kese ıcın, onuda beklemek zor, varmı yokmu bos yada dıs gebelıkmı cok heycanlı bır surec

seker

ay evet yaa .ise git gel zor oliyodur. Allahim yardim etsin. evlatla mujdelen insallah

Yarın çat iğnesi olursun galiba canım az daha dayan az kaldı... çok sık gel git oluyor yorucu oluyor ama İnşallah sonu güzel olacak

Çok sevindim canım inşallah allah tamına erdirir... stresten uzak dur canım güzel şeyler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…