Hamile bayanlar
El ayak usumesi ve
Cildi kuruyan var mi
canim benim daha once ben hamile olduğum halde, kanda ciktigi halde idrarda göremedim bizzat yasadim boşuna evhamlaniosun ...hele kan testinin sonucunu al ona gore davranirsinkızlar kan veremedım gıttım ıdrar testı aldım bu hassas olanlardan olsa çıkardı sonucum negatif
benim önceki gebeliğimde yüzde kuruluk pullanma olmuştu canim normal hormonlarla alakali,gecio zamanlaBenimde çok yeni daha transferimin 12. Gunu bugün 2-3 gundur yuzumde hafif pullanma oldu, hiç gebelige yormadım siz deyince dikkatimi çekti. Sizin nekadalık gebelik??
Korkma canım az kaldı zaten olmazsın cumartesi günü randevun var dimi? Yaa adet olmazsan canım nasıl olacak geç gelirse adetin orda
Kızlar ben belirtilerimi söyleyim bel agrisi ve adet olacakmıs gibi agri vardi karnimda birde kalcalarima iniyodu bel agrim 2 gundurde sari akintim var goguslerim cok hassas uclari cikti gece idrara cikiyorum hic cikmazdim
Bgn 12. Gunum cnm idrarda cikti yarin kan vercem isteCanım ne güzel bunlar inşallah hamilelik belirtisidir, bende maalesef bunların hiç biri yok belirti olarak, bugün kaçıncı günün?
benim önceki gebeliğimde yüzde kuruluk pullanma olmuştu canim normal hormonlarla alakali,gecio zamanla
Bgn 12. Gunum cnm idrarda cikti yarin kan vercem iste
ne demek canim önemli deil ,tabiki birbirime yardimci olmak için burdayizHerkes sivilcelenme yazınca bendede tam tersi kuruma olunca hiç ona yormamıştım çok sağol cevabın için
Cnm hic acele etme bekle bn 9.gunu yapmistim ısıkta gozukuyordu bgn yaptim baya belli cikti aminnnn Allahim herkese nasip etsin ins. kandada ogrenirimde mutlulugum tam olurdaha önce test yaptırdın mı? benim bugün 7.gün daha belli olmaz değil mi? acaba yarın kana mı baktırsam
inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder Allahım
kızlar kan veremedım gıttım ıdrar testı aldım bu hassas olanlardan olsa çıkardı sonucum negatif
Bugunde ıkıncı kan testımı yaptırdım sonuc katlanmıs 658 olmus, ongun sonra muayneye gıtcekmısım kese ıcın, onuda beklemek zor, varmı yokmu bos yada dıs gebelıkmı cok heycanlı bır surec
mrb kızlar bugün yine usg+e2 için hastneye gittim 18-17 mm yumurtalarım var ama yinede ilaçlara devam dedi yarın tekrar usg+e2 çok yoruldum işle aynı anda olmuyo kızlar bugün iki kere gittim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşlh
Yarın çat iğnesi olursun galiba canım az daha dayan az kaldı... çok sık gel git oluyor yorucu oluyor ama İnşallah sonu güzel olacakmrb kızlar bugün yine usg+e2 için hastneye gittim 18-17 mm yumurtalarım var ama yinede ilaçlara devam dedi yarın tekrar usg+e2 çok yoruldum işle aynı anda olmuyo kızlar bugün iki kere gittim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşlh
Çok sevindim canım inşallah allah tamına erdirir... stresten uzak dur canım güzel şeyler düşünBugunde ıkıncı kan testımı yaptırdım sonuc katlanmıs 658 olmus, ongun sonra muayneye gıtcekmısım kese ıcın, onuda beklemek zor, varmı yokmu bos yada dıs gebelıkmı cok heycanlı bır surec
Sagol canim, oylemi bilmiyodum insallah dedigin gibidir... En kisa zamanda sana ve tum burdaki arkadaslarima allahim nasip etsin :)seker gozun aydin. bence dis gebelik olmaz cunku degerin guzel katlanmis. dis gebelikte oyle olmuyor.
seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?