AMİN cok sagol insallah, stresten uzak durmaya calisirim umarim..Çok sevindim canım inşallah allah tamına erdirir... stresten uzak dur canım güzel şeyler düşün
AMİN cok sagol insallah, stresten uzak durmaya calisirim umarim..
Ayy guldurdun beni kizzherifin dahil kim seni strese sokarsa cirmala onu
Ay inslhah hepimiz için kocaman aminnnnay evet yaa .ise git gel zor oliyodur. Allahim yardim etsin. evlatla mujdelen insallah
Bende öyle dusunuyorum yani inslh bu sefer derler alttan muayene de acıyor artik büyüdüler ya valla karnim sis hamile gibi dolaşıyorum cok guzel pratik oldu gercegi hepimizin olur inslhhhhhYarın çat iğnesi olursun galiba canım az daha dayan az kaldı... çok sık gel git oluyor yorucu oluyor ama İnşallah sonu güzel olacak
Noldu canım hayırdır?Ben hiç iyi değilim
Midem kasılıyo ardından çıkarıyorum çok kötü oluyorum doktorumu aradım coraspirin yapabilir dedi midem bütün gün ağrıdıNoldu canım hayırdır?
Merserayy canim benim insallah 2 yumiyum da sağlıkla devam edip anneciklerine saglikla kavuşurlar. eskisi gibi sen sakrak gormuyorum seni.lutfen pozotif ol canim. sen bizim icin degerlisin.
Midem kasılıyo ardından çıkarıyorum çok kötü oluyorum doktorumu aradım coraspirin yapabilir dedi midem bütün gün ağrıdı
Boncuğum cuma günü hasta olursanda biley olmaz, ertesi gün drla görüşüp hemen o gün iğnelerine başlarsın işte fena mı olur :))canimcim, ben 25-28 gun araliginda hasta oluyorum ya, Cumartesi gunu tam 25.gun. biz zaten 3 hafta orda kalacak sekilde gidicez. eger bi surpriz yasanmazsa cumartesi gunku randevudan sonra 1 2 gun icinde hasta olurum.
mrb kızlar bugün yine usg+e2 için hastneye gittim 18-17 mm yumurtalarım var ama yinede ilaçlara devam dedi yarın tekrar usg+e2 çok yoruldum işle aynı anda olmuyo kızlar bugün iki kere gittim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşlh
Herkesin 7 gun silik çıktı içine gömüldüm bı hayal olsun o cızgı dıe ama hazırlamalıydım bu sonuca kendımı ıcıme oturan acıyı anlatamam
Neden canım?Ben hiç iyi değilim
Merserayst: 38693992 .!.:Canım benim de öyle oldu, geçen hafta çarşamba gittim 18 ve 19 mmde iki yumurta vardı, 2 tane de 15 mm vardı, dr onları da kazanalım bir gün daha vur iğnelerini dedi. Ertesi gün tekrar çağırdı, baktı, bu akşam çatlatma iğnelerini vur dedi, büyük ihtimal sende yarın vurursun çatlatma iğnelerini, Allah kolaylık versin işk denememi bende çalışırken yapmıştım zor oluyor gerçekten
canım hemşire bana böyle kanamalar olabilir demişti,kahverengi pembemsi lekelenmeler,eğer yoğun bi şekilde değilse endielenme..Kızlar yumurta toplanalı 3 gün oldu ara ara kanamam oluyo normalmi
Canım bende olmamıştı, bir sonraki randevun ne zaman? Druna bi sor istersenArkadaslar lucrin 10mg vurulurken kasiklariniz agriyormuydu?benim baya agriyor,yururken daha da belli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?