ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Arkadaslar lucrin 10mg vurulurken kasiklariniz agriyormuydu?benim baya agriyor,yururken daha da belli?

ay evet yaa .ise git gel zor oliyodur. Allahim yardim etsin. evlatla mujdelen insallah
Ay inslhah hepimiz için kocaman aminnnn
Yarın çat iğnesi olursun galiba canım az daha dayan az kaldı... çok sık gel git oluyor yorucu oluyor ama İnşallah sonu güzel olacak
Bende öyle dusunuyorum yani inslh bu sefer derler alttan muayene de acıyor artik büyüdüler ya valla karnim sis hamile gibi dolaşıyorum cok guzel pratik oldu gercegi hepimizin olur inslhhhhh

Merserayy canim benim insallah 2 yumiyum da sağlıkla devam edip anneciklerine saglikla kavuşurlar. eskisi gibi sen sakrak gormuyorum seni.lutfen pozotif ol canim. sen bizim icin degerlisin.

Çok yorgun hissediyorum kendimi Halidecim, bu iğneler baya zorluyo artık beni, bir de az yumurtanın gelişmesi biraz üzdü, ama umutsuz negatif değilim. Allahın izniyle tutacak inanıyorum, hele sen bi tedaviye başla bak nasıl neşelencem

Hayırlısıyla kaliteli embriyoların olur inşAllah Merserayy sonra bi bakmişsin

İinnnşşşaallah canım, hepimizin inşallah

canimcim, ben 25-28 gun araliginda hasta oluyorum ya, Cumartesi gunu tam 25.gun. biz zaten 3 hafta orda kalacak sekilde gidicez. eger bi surpriz yasanmazsa cumartesi gunku randevudan sonra 1 2 gun icinde hasta olurum.
Boncuğum cuma günü hasta olursanda biley olmaz, ertesi gün drla görüşüp hemen o gün iğnelerine başlarsın işte fena mı olur :))

Canım benim de öyle oldu, geçen hafta çarşamba gittim 18 ve 19 mmde iki yumurta vardı, 2 tane de 15 mm vardı, dr onları da kazanalım bir gün daha vur iğnelerini dedi. Ertesi gün tekrar çağırdı, baktı, bu akşam çatlatma iğnelerini vur dedi, büyük ihtimal sende yarın vurursun çatlatma iğnelerini, Allah kolaylık versin işk denememi bende çalışırken yapmıştım zor oluyor gerçekten

Ayy inslh yarin vurul der valla muayene de zorlamya başladı iş de zorluyor rabbim çektigimz sıkıntılar hatrina yüzümüzü güldürsun inslh senin ikiside tutsun bebislerin inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…