Normal canım zaten opu sonrası diye bi liste veriyorlar orda yazıyor bi kaç gün ara ara kanama normal diyeKızlar yumurta toplanalı 3 gün oldu ara ara kanamam oluyo normalmi
Kaç yumurtan toplandı canım? Benim işk denemede 2 gün hafif kanama olmuştu ama bu opumda olmadı çok şükürKızlar yumurta toplanalı 3 gün oldu ara ara kanamam oluyo normalmi
11 tane toplandı canım devamlı olmuyo ara ara pembemsi bi kanamam oluyoKaç yumurtan toplandı canım? Benim işk denemede 2 gün hafif kanama olmuştu ama bu opumda olmadı çok şükür
Tamam canım opu sonrası listesinede bakıyım teşekkürlerNormal canım zaten opu sonrası diye bi liste veriyorlar orda yazıyor bi kaç gün ara ara kanama normal diye
Canim adetin 3.gunu gidecegim...2 tup bebekte lucrini 18 gun vurulmustum.hem agri hemde akintim var.sen ne yaptin canimCanım bende olmamıştı, bir sonraki randevun ne zaman? Druna bi sor istersen
@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE
@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE
A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.
ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....18 ocak test tarihi
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi
A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında
E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif
denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi
Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında
@Burcu1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... 12 ocak test tarihi
listede adı olanlar güncel tutmak amaçlı bilgileri kontrol edelim ...
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin gözün aydın :)Kızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın
Kızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın
Ayy ne güzel canım listeye yazalım hemen kaçıncı denemen hangi merkez... hayırlı olsun çok sevindimKızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın
Allah sag salim kucagina da almayi nasip etsin..cok sewindimKızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın
Kızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın
Bende bende hamile kalmak istiyorumAy senin pozitif çıkan sonucunu yesinler, kızlaaaaaaarrrrr bu topic çok uğurluuuuu,
Bende hamile kalcam bende bende
Canım bhcg değerin kaç çıktı?
herifin dahil kim seni strese sokarsa cirmala onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?