ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....18 ocak test tarihi

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

@Burcu1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... 12 ocak test tarihi

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

Son düzenleme:

beni de listeye ekler misin 2. deneme nova art tüp bebek merkezi ankara 10 ocak test

ladycry ..... 3 . Deneme. ... Kocaeli Üniversitesi. .....HAMILE

@elfsuuu.... 1.Deneme.... istanbul şişli memorial. ...HAMILE

@smms. .... 1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. .... HAMILE

A as89247 . .... 3 . Deneme. .... istanbul tüp bebek merkezi. ...HAMILE.

ecrennnn . .. 7 . deneme. .... şişli memorial. .... HAMILE

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....18 ocak test tarihi

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... 14 ocak test tarihi

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... 15 ocak test tarihi

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... HAMILE

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... 15 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

@MatmazeL-G ..... 1.Deneme. ... Gazi novafertil. .... tedavi iptal edildi

A akimel ..... 1.Deneme. .... kayseri memorial. .... tedavi aşamasında

E ela2hilal34 ..... 3. Deneme. ..... Ankara Tıp Fakültesi. ...Negatif

denizce7979 ..... 1.Deneme. ... Bağcılar medipol hastanesi...... 15 ocak test tarihi

Y ysmn37 ..... 1.Deneme. ... Gen- art tüp bebek merkezi ankara.... tedavi aşamasında

@Burcu1251 ..... 1.Deneme. ... istanbul tüp bebek merkezi. ... 12 ocak test tarihi

R rmys_1985 . ... 2.Deneme. .... Ankara nova art tüp bebek merkezi. ... 10 ocak test tarihi

O OREM ..... 3 . Deneme. ... konya ali Acar.. ....tedavi aşamasında

Kızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın

Ay senin pozitif çıkan sonucunu yesinler, kızlaaaaaaarrrrr bu topic çok uğurluuuuu,
Bende hamile kalcam bende bende

Canım bhcg değerin kaç çıktı?

Hayirli aksamlariniz olsun kizlarrr ladycry hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin S Sky_sun liste guzel olmus eline saglik giremesmde arada listeyi guncelliorum suanda guncel zaten ne var ne yok nasilsiniz bakalim

Canım hoşgeldin, ben sana özelden msj atmıştım, hala hastanem yanlış görünüyor, Başkent Üniversitesi Hastanesinde yaptırıyorum ben, sen ne zaman başlıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…