Evet canım günlük liste ilk başta bi ara liste yoktu ya ondan böyle liste oldu güncelse ordan takip edelim canım
Benimde çok yeni daha transferimin 12. Gunu bugün 2-3 gundur yuzumde hafif pullanma oldu, hiç gebelige yormadım siz deyince dikkatimi çekti. Sizin nekadalık gebelik?
Testt yapmayi bekliyorm
Olsun canım yeterki bir tane olsun sağlam olsun canım rabbim kimseyi evlat ile sınamasın İnşallah... az kalmış transferine inşallah herşey yolunda gider üzme kendini hepimiz aynı durumdayız arada gel yaz Canım moral olurMerserayy S Sky_sun hosbuldumm kizlarr valla bn bi turlu basimi hastaliktan kurtaramadim karnimdaki sivi bosalinca bu seferde bronsit oldum oluyorum resmen ama kismetse ayin 19. Transferim olucak ya hepiniz bnm gibimi oldunuz bn bi turlu psikolojik olark toplanamadim sacma sapan agliorum falan biktim valla en son 24 yumurtadan 3 embrio olusunca moralim cok bozuldu
Merserayy S Sky_sun hosbuldumm kizlarr valla bn bi turlu basimi hastaliktan kurtaramadim karnimdaki sivi bosalinca bu seferde bronsit oldum oluyorum resmen ama kismetse ayin 19. Transferim olucak ya hepiniz bnm gibimi oldunuz bn bi turlu psikolojik olark toplanamadim sacma sapan agliorum falan biktim valla en son 24 yumurtadan 3 embrio olusunca moralim cok bozuldu
bwn herifle kavfmga ettim. o yuzden yazilan mesajlarin hepsini alintiliyamiyicam moralman kotuyum.gunumuze az kaldi biz gerile gerilw sonunda patladik hic yoktan yere. ladcy nicli arkadasim hamileliğin hayirli olsun.merseray canim insallah once senin hamis haberini kutluyicaz sonra ozlem ben jonguil hepimiz pwsinden gelicez.ozlemcim az kaldi trdaviye ama adamla girince birbirimize dedim gitmiyorum tedaviye filan. bu nu. boyle bisey olamaz.ben zaten gerginim kafamda bi milyon tane sey.ustume bi de beni daha cok geriyo... Allahim yarabbim.adami dusunmek bile su an beni sinirlendiriyoooorr
Canım boşver olur böyle şeyler tedavi aşamasında öncesi sonrası insan geriliyor .. git herifin yanağına bi buse kondur geçsin gitsin kavgabwn herifle kavfmga ettim. o yuzden yazilan mesajlarin hepsini alintiliyamiyicam moralman kotuyum.gunumuze az kaldi biz gerile gerilw sonunda patladik hic yoktan yere. ladcy nicli arkadasim hamileliğin hayirli olsun.merseray canim insallah once senin hamis haberini kutluyicaz sonra ozlem ben jonguil hepimiz pwsinden gelicez.ozlemcim az kaldi trdaviye ama adamla girince birbirimize dedim gitmiyorum tedaviye filan. bu nu. boyle bisey olamaz.ben zaten gerginim kafamda bi milyon tane sey.ustume bi de beni daha cok geriyo... Allahim yarabbim.adami dusunmek bile su an beni sinirlendiriyoooorr
Canımmm ya iki gündür mide krampları yaşıyorum ardından çıkarıyorum bugün çok sarsıldı korktum doktorumu aradım coraspirin yapar dediNeden canım?
Canim bnm seni cokniyi anliorum bn esimi o kadar bunaltm ki bi kac gunumuzu ayti bile gecirdik iyice kafam atmisti kimseye tahammulum kalmamisti ama bi ara bole bi olayda sen ne demistin tedavinden vazgecme bunu bana akil olarak veren sen lutfen boyle seylerde pes etmebwn herifle kavfmga ettim. o yuzden yazilan mesajlarin hepsini alintiliyamiyicam moralman kotuyum.gunumuze az kaldi biz gerile gerilw sonunda patladik hic yoktan yere. ladcy nicli arkadasim hamileliğin hayirli olsun.merseray canim insallah once senin hamis haberini kutluyicaz sonra ozlem ben jonguil hepimiz pwsinden gelicez.ozlemcim az kaldi trdaviye ama adamla girince birbirimize dedim gitmiyorum tedaviye filan. bu nu. boyle bisey olamaz.ben zaten gerginim kafamda bi milyon tane sey.ustume bi de beni daha cok geriyo... Allahim yarabbim.adami dusunmek bile su an beni sinirlendiriyoooorr
Kızımmmmm herifi boşver demiyon mu sen ne demekmiş tedaviye gitmiyorum ayyyyyy yüklüyüm ben bak teyzesi amabwn herifle kavfmga ettim. o yuzden yazilan mesajlarin hepsini alintiliyamiyicam moralman kotuyum.gunumuze az kaldi biz gerile gerilw sonunda patladik hic yoktan yere. ladcy nicli arkadasim hamileliğin hayirli olsun.merseray canim insallah once senin hamis haberini kutluyicaz sonra ozlem ben jonguil hepimiz pwsinden gelicez.ozlemcim az kaldi trdaviye ama adamla girince birbirimize dedim gitmiyorum tedaviye filan. bu nu. boyle bisey olamaz.ben zaten gerginim kafamda bi milyon tane sey.ustume bi de beni daha cok geriyo... Allahim yarabbim.adami dusunmek bile su an beni sinirlendiriyoooorr
Canımmm ya iki gündür mide krampları yaşıyorum ardından çıkarıyorum bugün çok sarsıldı korktum doktorumu aradım coraspirin yapar dedi
Kız ne istiyon gül gibi adamdan, bu kadın milleti ne çektiriyo bee
Canım şimdi sırasımı kocanla takışmanın. Azcık sakinleşin de düzgünce konuşun sorununuzu halledin,
Valla ben 4 aydır en ufak bişeyde "gebelik öncesi benim psikolojimi bozuyosun" diye sürekli söyleniyorum
Canımcım ne demek gitmiyorum tedaviye falan, ağzına biber sürerim
Canım boşver olur böyle şeyler tedavi aşamasında öncesi sonrası insan geriliyor .. git herifin yanağına bi buse kondur geçsin gitsin kavgayoksa bu topik seninle şenleniyor bize kim laf yetiştirecek
Canim bnm seni cokniyi anliorum bn esimi o kadar bunaltm ki bi kac gunumuzu ayti bile gecirdik iyice kafam atmisti kimseye tahammulum kalmamisti ama bi ara bole bi olayda sen ne demistin tedavinden vazgecme bunu bana akil olarak veren sen lutfen boyle seylerde pes etme
Kızımmmmm herifi boşver demiyon mu sen ne demekmiş tedaviye gitmiyorum ayyyyyy yüklüyüm ben bak teyzesi ama
canım sıkma canını bebeğine odaklan bende adet öncesi gergin olurum hele iğne kullanırken sonuçta hormon yükleniyor vücuda normal bir olay değil daha depresiftim ama hep komşumla geçirdim zamanımı kafamı dağıttı çok iyi gelir muhabbeti bana ve hiç gerilmeden transfere kadar geldim inşallah bebeklerimiz olsun da eşlerimizde katlansın bize :) keyfine bak senkizlar sagolun destekleriniz icin. jonguilum canim benim, herifin yanagina buse kondurmak soyle dursun kafasina tava atmadigima dua etsin. tabi tedaviye gitmiyorum diye soyledim ama gitmemek mumkun mu. hamsi kafayi seviyorum sevmesine ama biliyo hastalik oncesi gerginligim olur benim.tup bebek gerginligi de var tabi. var da var yani. amA o da gergin anacim.onu da anlamaya calisiyorum ama anlamiyorum. cunku yasasin kadin dirdiri ve kadin hakliligi
canım sıkma canını bebeğine odaklan bende adet öncesi gergin olurum hele iğne kullanırken sonuçta hormon yükleniyor vücuda normal bir olay değil daha depresiftim ama hep komşumla geçirdim zamanımı kafamı dağıttı çok iyi gelir muhabbeti bana ve hiç gerilmeden transfere kadar geldim inşallah bebeklerimiz olsun da eşlerimizde katlansın bize :) keyfine bak sen
Canım bu gerginlik uzun sürecek anlayış lazım ben pozitif sonuc aldım ama çok gerginim bu eşime de yansıyor o da dün patladı artık kaç gündür hiç benimle sohbet etmiyorsun evde sıkılıyorum dedi ama kafamda binlerce soru ve endişe var ne yapayım elimde değil :)kizlar sagolun destekleriniz icin. jonguilum canim benim, herifin yanagina buse kondurmak soyle dursun kafasina tava atmadigima dua etsin. tabi tedaviye gitmiyorum diye soyledim ama gitmemek mumkun mu. hamsi kafayi seviyorum sevmesine ama biliyo hastalik oncesi gerginligim olur benim.tup bebek gerginligi de var tabi. var da var yani. amA o da gergin anacim.onu da anlamaya calisiyorum ama anlamiyorum. cunku yasasin kadin dirdiri ve kadin hakliligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?