ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydinn kizlarrr bir gunu daha hayirla atlattik insallah S Sky_sun bir ay once gunler gelir mi die aglayan ben aralik ayini bitirp ocak transferimi bekliorum eyyy zaman cOk hizli geciosun umarim bizi iyi bi yere surukluyosundur
Ayy Canım hiç sorma şaka maka ocak ayı geldi adetimi bekliyorum zamanında gelsin diye Şubat ayında adetim gelmesin diye bekleyeceğim inşallah bu son tedavilerimiz olsun

kızlarrr bende dün kontrole gittim rahim kalınlığı 10 mm doktorum cok güzel dedi veee transferi 8 ocakta yapıcak heycanlıım hakkımızda hayırlısı olsun bu sefer yuzumuz gulsun inş..

Selam kizlarrr
Bugun oglen transferim oldu bir adet 8 hucreli :) cok heyecanli bi andı :)
İki saat hastanede yattim patladim resmen varyaa
Hayirlisi hakkimizda insallah sonu guzel gelir

Hadi bakalım inşallah sende de Pozitif sonuç alırız hayırlısı ile...

Cok tesekur ederım, senınde ıkızlerın var sanırım sende deger nasıl cıkmıstı

Yok be canım neredeeee bende ikiz... Benim 16 Aralık da 2 embriyo transferim oldu 5.gün 5aa kalite ama kısmet olmadı ve 29 Aralıkda adet oldum... Ocak sonu dondurulmuş embriyolarım ile devam edeceğim hayırlısı artık...

Kız gel artık da tanışalım inşallah... Cumartesi randevun saat kaçta...

Kızlar 10. Gun sonucum 157 çıkmış şükür :)

Sizlerden böyle güzel sonuçları duydukça geçen ay yıkılan umutlarım tekrar yeşeriyor...
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Kızlarrrr bugün 10. Gündü idrar yaptık ikinci çizgiyi gördüm hemen gidip kan verdim ve sonucum pozitif ne olur dua edin 2 gün sonra 2 ye katlasın

Oyyy ne güzel hergün müjdeli haberler alıyor olduk... Allah devamını nasip etsin tüm arkadaşlar biran önce yavrularına kavuşsun...
İnşallah seninde değerin kat kat katlanır ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini...

Hayirlisi olsun tabiki canim allah tez zamanda nasip etsin insallah.

Kızlaaarr pozitif sonuç alan canım arkadaşlarım çok mutlu oldum Allah tsmamına erdirsin.
Bende hastanedeyim şimdi, birazdan çağırcaklar, minnoşlarımı bana verecekler, transferim olcak,
Ne olur arkadaşlarım, 10 saniye el açıp dua edermisiniz benim için

Ayy Canım hiç sorma şaka maka ocak ayı geldi adetimi bekliyorum zamanında gelsin diye Şubat ayında adetim gelmesin diye bekleyeceğim inşallah bu son tedavilerimiz olsun
Aminnn canim insallah eger kismetse ve dogru hesapliosam subatin 1 bnm icin ya buyuk sevinc yada husran olacak rabbim yuzumuze baksin yaaa valla cok korkuyorm

Yüce rabbim ins sana ve tum isteyen kardeslerime nasip etsin

Ederiz tabi canim, duadan baska elimizden bisey gelmez zaten.. Sen rahat ol ve meleklerini al gel insallah :)

Maşallah canim değerin gayet iyi benim de iki transfer edilmişti ama tek herhalde 10. Gun 157 çıktı bugün kaç cikacak bakalım. Tek olsun sağlıklı olsun bizim olsun hiç farketmez
Seninde hayırlı olsun cnm inş katlanır değerlerimiz Allah kucağımıza alamayıda nasip etsin

Hadi bakalım canım rabbim yardımcın olsun.. inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunsun

İnşallah herşey yolunda gider ve bebeklerin bir ömür seninle olur... Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…