ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ben ettim canm rabbim yüzünü güldürsün inş..

mrb arkdaşlar tekrar usg+e2 için hastaneye gittim en büyüğü 19,5 mm olan 9-10 tane yumurta var bakalım bugün çatltma iğnesi verebilirz dedi kan sonucuna göre söyliceklar hakkmzda hayırlsıı olsun inşlh kızlar Merserayy canım nişlh bebişlerin seni bi ömür bırakmaz hamile arkdaşları tebrik ediyorum inşlh bzde mutlu haberler veririz

Canım arkadaşlarım;Allah dualarınızı kabul etsin ve tez zamanda yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin.mıral olması adına birkaç şey yazmak istiyorum.
1-lütfen yumurta azlığına kafanızı takmayın.benim 3. Denemem ve hep 5 yumurtam toplandı.ve diğerlerinde Döllenme aşamasında hep fire veriyordum.bu denememde ise 5 folükülden sadece 2 yumurta çıktı o kadar çok Ağladım ki ya onlar da döllenmesse diye ama Rabbim bu kez firesiz ikisini de dölledi
2-lütfen embriyoların kaçıncı gün transfer edildiğine takılmayın.benim biri 2. Gün diğeri 3. Gün transfer edildi.ol deyince oluyor yani.5. Gün transfer edilmedi diye üzülmeyin.
3-tutunma belirtilerine hiç takılmayın.zira bende burada arkadaşlarımızın yazdıkları hiçbirşey olmadı.hatta ÇOĞU zaman transfer olduğumu bile unutup herşeyi yapıyordum.ne kasıkta batma ne bel ağrısı ne başka bişey hiçbir belirtim olmadı.o Yüzden lütfen benim gibi ben de hiç belirti yok bu seferde olmadı diye boşuna üzmeyin kendinizi.
Ben bu transferden sonra bol bol Ananas ve hurma yedim belki faydası olmuştur bilemiyorum.
En önemlisi de Sakın yılmayın vazgeçmeyin.ben 8 ayda 1 aşılama 3 tüp denemiş biri olarak her seferinde umutla ve inançla başladım bu işe.
Umarım benim değerlerim gerektiği gibi katlanır,umarım siz kader Arkadaşlarıma en kısa zamanda bu heyecanı tatma şeref-i bahşedilir.dualarım sizlerle:)
Telden Yazdığım için yanlışlıklar olabilir kusura bakmayın

Allah yardimcin olsun insallah hic ayrilmasinlar annelerinden

kızlar transfer gunu 1. gün olarakmı sayılıyor bılıyorsunuz testım negatıf cıktı sadece kan verıcem yarınkı doktorumu arayıp sölım dıye

çok güzel yazmışsın inşlh değern katlanır yavrularınla bi ömür birlikte ve mutlu olun inşlh

Kızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm

Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Yaaniii velhasılı kelam Ben HAMİLEYİİİM
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım

Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya

Mersanay benimde kafamı karıstırn bu kızın transferı olucaktı nezaman sonucu aldı dıyorum :))

yasmıncım öyle bır ıkı rakam olucak dıe bırsey yok bunun ıcın nasıl uzulursun hamılesın ve artıs olmus sayı düşmedıkçe problem yoktur

Yasemincim olurmu öyle şey, sana inanamıyorum yaa, bu kadar yüksek değerle şüpheye dşülürmü hiç. 2 gün sonra kan testini tekrarladığında herşeyin yolunda olduğunu göreceksin, canım değerin yaklaşık 2 kat artması gerekiyor tam iki kat olmak zorunda değil, iki kattan biraz az veya biraz fazla olabilir. Druna sordunmu ayrıca?

Mersanay benimde kafamı karıstırn bu kızın transferı olucaktı nezaman sonucu aldı dıyorum :))

:)))) kusura bakma canım yaa, ama çok mutluyum ben

Canım hemşire ile konuştum %70 üstü gayet iyi dedi. Çok teşekkür ederim bir de iki devlet hastanesi var bugün sağlık ocağına verdim belki aynı hastaneye gondermiyordur içim rahatladı biraz çok sagolun :)

Hayırlı olsun inşallah saglıkla devam eder
Benimde 8. Gün 97 çıktı, 10. Gün 228 tekrar yaptırmana gerek yok dediler, gerçi yaptıracak cesaretimde yok ama hiç birşey hissetmiyorum sadece gece 2-3 kez idrara cikiyorum bazen ya gittiyse diyorum beklemek cok zormus. Sizden 3. Testi istediler mi??

Evet canim istediler benim bu 281 çıktı tam iki katı değil ya yaptıracağım perşembe gunu

Gozun aydinnnn :)
Allah tamamina erdirsin insallahhhh
%60 kadar artis olmasi yeterli canim
Hiccc moralini bozma bazi bebisler cok nazli buyuyor seninki de oyle demekki :)

Canim deger konusuna takilma benim kuzenimin gorumcesinin 12.gun 140 2.gunu 250idi ve simdi 8 aylik ikizlerine hamile.. gayette guzel artmis.
bende dun tekrarladim kan testini 11.gun 149du 13.gun 432 cikti..bunyeden bile degisiyo sakin ol tatlim uZme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…