Maşallah canim güzel artmış değerin inşallah sağlıklı olsun da önemli değil artışı :) nazli bir bebek belli kiCanim deger konusuna takilma benim kuzenimin gorumcesinin 12.gun 140 2.gunu 250idi ve simdi 8 aylik ikizlerine hamile.. gayette guzel artmis.
bende dun tekrarladim kan testini 11.gun 149du 13.gun 432 cikti..bunyeden bile degisiyo sakin ol tatlim uZme kendini
Canımm gözün aydın şimdi bol bol ananas yiyoruzzzzz annesi iyi bak ikizlerimizeKızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Yaaniii velhasılı kelam Ben HAMİLEYİİİM
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım
Ah be kuzum takıldığın şeye bak üzme bebişi lütfenKızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
Canım benim daha geçmedi bugün 28. Günüm 30-32 günde oluyordum senin geçti mi Ağrın var mı?Pozitif çıkan arkadaşlarım adet gününüz geçmişmiydi
şimdiden hayırlı olsun benim sana tavsiyem hep böyle pozitif ol ve hep sanki hamileymişsin gibii düşünüp hayaller kur ben bu sefer öyle yaptım işe yaradı galibaKızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Yaaniii velhasılı kelam Ben HAMİLEYİİİM
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım
14. güne artar merak etme 12. gün 116 14. gün 210 du benim maşallah sonra arttı ama inşallah senin de öyle olur sonradan katlanacaktır pozitif ol hayırlı olsun şimdidenKızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
Benimde cuma günü normalde geçmedi adet döngüm belli olmuyorCanım benim daha geçmedi bugün 28. Günüm 30-32 günde oluyordum senin geçti mi Ağrın var mı?
Ayy Canım nasıl duygulu bir durum.. maşallah annesi ikisi de iyi demek rabbim bizlerede nasip eder inşallahCanlarim nasilsiniz okuyamadim bugun sayfalari masallahiniz var.merseray insallah hamissin arkadasim rabbim yuzunu guldursun tamamina erdirsin
yasmin degerin bence guzel artmis canim stres yapma insallah daha da guzel katlanacak.
arkadaslar bugun bebeklerimin kalp atislarini duyduk cok sukur,yanyana büyüyorlardi kuzularim masallah.rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Canım iki saat yattıktan sonra ayarlanır sın zaten hatta ben bir saat sonra çıkmak istedim... aynı jinekolojik muayane gibi düşün zaten anestezi alacaksın birşey hissetmeyecen çok çok az adet ağrısı oluyor yarım saat içinde geçiyor...arkdaşlar hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnemi vurulcam perşmbe allahın izniyle toplama var ne kadar zamanda ayaklanırım sizce işe tekrar gelebilirmiyim???bide korkuyorum ya neler olcak anlatrmsınız
Oyyyyyy kıyamam kuzularıma maşallah canımCanlarim nasilsiniz okuyamadim bugun sayfalari masallahiniz var.merseray insallah hamissin arkadasim rabbim yuzunu guldursun tamamina erdirsin
yasmin degerin bence guzel artmis canim stres yapma insallah daha da guzel katlanacak.
arkadaslar bugun bebeklerimin kalp atislarini duyduk cok sukur,yanyana büyüyorlardi kuzularim masallah.rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Ah bitanem innsallaah dualarimdasiniz sizden de guzel haberler almayi cok istiyorum.allah yardimciniz olsunAyy Canım nasıl duygulu bir durum.. maşallah annesi ikisi de iyi demek rabbim bizlerede nasip eder inşallah
allah razi olsun canimmm darisi saglikla sizlere insallah.Oyyyyyy kıyamam kuzularıma maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?