ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Maşallah canim güzel artmış değerin inşallah sağlıklı olsun da önemli değil artışı :) nazli bir bebek belli ki

Aynen ole canim stres yapma sakin inan uzulunmucek biseye uzuyosun kendini hemsirede solemis zaten icini ferah tut bu stres bitmicek ama en azindan en aza indirmende fayda var bebegin seninle cok sukur..kese icin gun verdilermi

Canımm gözün aydın şimdi bol bol ananas yiyoruzzzzz annesi iyi bak ikizlerimize

şimdiden hayırlı olsun benim sana tavsiyem hep böyle pozitif ol ve hep sanki hamileymişsin gibii düşünüp hayaller kur ben bu sefer öyle yaptım işe yaradı galiba

Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
14. güne artar merak etme 12. gün 116 14. gün 210 du benim maşallah sonra arttı ama inşallah senin de öyle olur sonradan katlanacaktır pozitif ol hayırlı olsun şimdiden

arkdaşlar hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnemi vurulcam perşmbe allahın izniyle toplama var ne kadar zamanda ayaklanırım sizce işe tekrar gelebilirmiyim??? bide korkuyorum ya neler olcak anlatrmsınız

Canlarim nasilsiniz okuyamadim bugun sayfalari masallahiniz var.merseray insallah hamissin arkadasim rabbim yuzunu guldursun tamamina erdirsin
yasmin degerin bence guzel artmis canim stres yapma insallah daha da guzel katlanacak.
arkadaslar bugun bebeklerimin kalp atislarini duyduk cok sukur,yanyana büyüyorlardi kuzularim masallah.rabbim sizlere de nasip etsin insallah

Ayy Canım nasıl duygulu bir durum.. maşallah annesi ikisi de iyi demek rabbim bizlerede nasip eder inşallah

arkdaşlar hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnemi vurulcam perşmbe allahın izniyle toplama var ne kadar zamanda ayaklanırım sizce işe tekrar gelebilirmiyim??? bide korkuyorum ya neler olcak anlatrmsınız
Canım iki saat yattıktan sonra ayarlanır sın zaten hatta ben bir saat sonra çıkmak istedim... aynı jinekolojik muayane gibi düşün zaten anestezi alacaksın birşey hissetmeyecen çok çok az adet ağrısı oluyor yarım saat içinde geçiyor...

Oyyyyyy kıyamam kuzularıma maşallah canım

Kizlar benim bugun catlarma ignesi varya simdi ben bugün aspirinle folik asit iceyimmi yarın için iç dediler ama bugun için bisi demediler

Ayy Canım nasıl duygulu bir durum.. maşallah annesi ikisi de iyi demek rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Ah bitanem innsallaah dualarimdasiniz sizden de guzel haberler almayi cok istiyorum.allah yardimciniz olsun
Oyyyyyy kıyamam kuzularıma maşallah canım
allah razi olsun canimmm darisi saglikla sizlere insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…