ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Arkadasim cok cok mutlu oldum bukadar olumlu olmanda cpk ayri guzel.Bende sana cokinaniyorum coook guzel haberleri vereceginede bize eminim.Tahlil tarihin nezaman.Hulusi bey bu isi cokiyi biliyor o bukadar guzel konustuysa kesinlikle bildigi bisey vardir canim.Hayirli ugurlu olsun

Çatlatma iğnesini daha önce yapan arkadaşlar,nasıl yaptınız ufak bi tarif verseniz çok sevinirim.evde yanlızım be kendim yapıcam iğneyi

hayır canım idrar testı yaptım ama olsa diğer arkadaşlar gibisilik çıkardı sadece koskocaman tek çizgiydi üzgünlüğümü dünden beri anlatamam , bilmiyorum en çokta eşime nasıl megatif dicem onu düşünüyorum o cok umutluydu şimdi maf olucak

kantesti yapmadan adamcağoca deme bence bi kan ver baalım,idrar en son yapılacak test,sıkma canınıııı,

Sıkılmıcak gibi değil ki... diyemedim zaten yarın hava böle olursa cıkamamda olmadı perşembe verıcem bı kanın ozamanda negatifse işte hayaller çöptee

Arkadasim cok buyuk bir merakla bekliyorum bende cooook inaniyorum bebislerinin olacagina.tahlil tarihinne zaman.bu kadar buyuk bir olumlulukla bakmanda beni cok mutlu etti .
Sağol canım, test tarihim 18 ocak, sen nasılsın Menescim? Değerlerin nasıl gidiyor, keseyi gördünmü? Transferden donrasını nasıl geçirdiğini anlatırmıdın?

Hayır canım diğer arkadaşlarda çıktığı gibi sende de çıkcak diye birşey yok, kanda negatifi görene kadar tutmadı diyemezsin, kanda pozitif çıkmasına rağmen idrarda hala negatif çıkan bir sürü bayan var, canım yapma böyle. Sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlı olanın bu olduğunu unutmamalıyız, Allahım pozitif sonuçla sevindirsin imşallah

canım cok sevindim ne güzel artık tek yapman gereken tevekkül ve bu süreyi huzurla geçirmek

Kızlar iyi akşamlar,benimde kontrolüm vardı bugün.bu akşam 23:30 da çatlatma iğnem var,kısmetse Perşembe sabahda toplanacak.çokk heycanlıyımmmm
bende dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum hemde 23:30 da tesadüfe bakkk. seni takipteyim bakalım neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…