kan testi miCanım dün yaptım negatif
Kızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Yaaniii velhasılı kelam Ben HAMİLEYİİİM
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım
Arkadasim cok cok mutlu oldum bukadar olumlu olmanda cpk ayri guzel.Bende sana cokinaniyorum coook guzel haberleri vereceginede bize eminim.Tahlil tarihin nezaman.Hulusi bey bu isi cokiyi biliyor o bukadar guzel konustuysa kesinlikle bildigi bisey vardir canim.Hayirli ugurlu olsunKızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım
İki taneydi benim hemsirenin soyledigi saatte birini gobek deligimin dort parmak sagina digerinide ayni sekilde soluna vurdumÇatlatma iğnesini daha önce yapan arkadaşlar,nasıl yaptınız ufak bi tarif verseniz çok sevinirim.evde yanlızım be kendim yapıcam iğneyi
kantesti yapmadan adamcağoca deme bence bi kan ver baalım,idrar en son yapılacak test,sıkma canınıııı,hayır canım idrar testı yaptım ama olsa diğer arkadaşlar gibisilik çıkardı sadece koskocaman tek çizgiydi üzgünlüğümü dünden beri anlatamam , bilmiyorum en çokta eşime nasıl megatif dicem onu düşünüyorum o cok umutluydu şimdi maf olucak
Sağol canım, test tarihim 18 ocak, sen nasılsın Menescim? Değerlerin nasıl gidiyor, keseyi gördünmü? Transferden donrasını nasıl geçirdiğini anlatırmıdın?Arkadasim cok buyuk bir merakla bekliyorum bende cooook inaniyorum bebislerinin olacagina.tahlil tarihinne zaman.bu kadar buyuk bir olumlulukla bakmanda beni cok mutlu etti .
hayır canım idrar testı yaptım ama olsa diğer arkadaşlar gibisilik çıkardı sadece koskocaman tek çizgiydi üzgünlüğümü dünden beri anlatamam , bilmiyorum en çokta eşime nasıl megatif dicem onu düşünüyorum o cok umutluydu şimdi maf olucak
canım cok sevindim ne güzel artık tek yapman gereken tevekkül ve bu süreyi huzurla geçirmekKızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Iyıyız canım sen basılsın asıl ıyıce dınlen cok hareket etme olurmuGünaydın kızlaaaarrr nasılsınız bu sabah sevgili anne adayları
bende dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum hemde 23:30 da tesadüfe bakkk. seni takipteyim bakalım neler olcakKızlar iyi akşamlar,benimde kontrolüm vardı bugün.bu akşam 23:30 da çatlatma iğnem var,kısmetse Perşembe sabahda toplanacak.çokk heycanlıyımmmm
Benimde 4.gunum neler hissediyorsunuz acaba ağrı varmı ev isi yapiyormusunGunaydin kizlarr herkes iyidir umarim
Bugun transferin 4. Gunu
Hem zaman gecsin istiyorumm hem test gununun gelmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?