ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Valla opudan beri devam eden kasık agrilarim var canim onun disinda bisey yok
Cok agir olmayan isleri yapiyorum pek yatmadim zaten supurge agir kaldirma vs gibi isleri yapmiyorum sadece
Anladım canım ben hergun iğne vuruluyorum garip belki komik gelebilir belki de ilaçlardan ama hep eksi yemek istiyorum tatlıyı canım k seven ben yanina yaklasmiyorum sendede oluyormu

Anladım canım ben hergun iğne vuruluyorum garip belki komik gelebilir belki de ilaçlardan ama hep eksi yemek istiyorum tatlıyı canım k seven ben yanina yaklasmiyorum sendede oluyormu
Progestan ignesi mi?
Benim de istahim cok acildi gercekten bide canim inanilmaz şalgam suyu istiyor benim de :)
Hormonlardan sanirim canim

Evet progestan hergun iki ampul çok ağrı yapıyor benimde canım tursu çekiyor evet bencede hormonlardan
Ya evet igne cok agri yapiyormuş maalesef bana fitil verdi dr o da ayri bi dert koyuyosun akıyo ise yaradimi yaramadi mi hic icim rahat degil
Banyo yaptin mii benim artik banyo yapmam gerekiyor cok fenayim

Ya evet igne cok agri yapiyormuş maalesef bana fitil verdi dr o da ayri bi dert koyuyosun akıyo ise yaradimi yaramadi mi hic icim rahat degil
Banyo yaptin mii benim artik banyo yapmam gerekiyor cok fenayim
Canım benim doktor ertesi gun yapabileceğimi söyledi bende yaptım sana embyolarun resmini verdiler mi bana verdiler

Canım benim doktor ertesi gun yapabileceğimi söyledi bende yaptım sana embyolarun resmini verdiler mi bana verdiler
Yok vermediler canim ben arastirma hastanesinde yaptirdim okadar itina gostermiyolar :)
Kac hucreli kacinci gundu?
Benim
8 hucreli 3. Gun embriyosu koyuldu bir tane

Canim
Yok vermediler canim ben arastirma hastanesinde yaptirdim okadar itina gostermiyolar :)
Kac hucreli kacinci gundu?
Benim
8 hucreli 3. Gun embriyosu koyuldu bir tane
Canım 5.gün embryosu iki tane 1.kalite embryolog dediki 10 hücreyi geçince biz başka bi terim kullanıyoruz unuttum ama çok hücreli iste benimde bakalım Allah büyüktür Rabbim gonlumuze gore versin

Canim

Canım 5.gün embryosu iki tane 1.kalite embryolog dediki 10 hücreyi geçince biz başka bi terim kullanıyoruz unuttum ama çok hücreli iste benimde bakalım Allah büyüktür Rabbim gonlumuze gore versin
Blastokist deniyor canim.Benim az sayida embriyo oldugu icin beklenmedi 5. Gun
Hakkimizda hayirlisi olsun insallahh

Kızlar tarsnferin ilk günü sayılmıyormuş oyüzden bugun 9 günüm idrar testim negatif odlugu ıcın kan verme hevesim kalmadı , karda kapıyı sardı suanda dısarıda çıkamıyorum zaten araba kara gömülmüş durumda

evet 9. günüm benim de,cuma yaıcam testimi ben de,o güne kaar hamile sayılırım,tdıı çıkarayımm...

evet günüm ctesi ama eşimle gitmek istemiyorum kan testine ya,cuma gidip öğrenicem ,olumlu olursa ne ala olmazsa ctesi ona söylicem,o sonucu önce kendim yaşamk istiyorum...

aynı düşüncedeyizzz canım streslıyım cok bıde negatıfı gördüğüm için umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…