ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amin güzelim haberleşelim inşallah yarın dışarı çıkarsam ben yarın yaptırcam olmadı cuma dua edelim birbirimize

burcu sende hiç belirti bişey var mı ya?Kafama takılıp duruyo benim,sanki bişeyler olması gerekiyomuş da olmuyomuş gibi,üff,okullar da tatil,ne güzel kafam dağılıyodu gidince,şimdi dşün dur..

canım benım agrılarım var az az kasıklarımda sızı belımde adet agrısı gıbı bazen bazende değil ilk zamanalr coktu sımdı yok gıbı az ... bende de hıc bır belırtı yok belırtı olmadıgı ıcın değil benım galıba hamılelıgım yok

benim de kasıklarıma ani kramplar giriyodu düne kadar,şimdi hiiiç birisi yok çok az ağrı oluyo o da ara ara,yine jelle birlikte kara kara tortular geliyo,sıkıldım artık ya,ne olacaksa olsun...

Sağol canım, test tarihim 18 ocak, sen nasılsın Menescim? Değerlerin nasıl gidiyor, keseyi gördünmü? Transferden donrasını nasıl geçirdiğini anlatırmıdın?
Haydi bakalim heyecanli bekleyis basladi hepimiz icin cunku bende cok buyuk bir merakla bekliyorum.Degerlerim iyi en son baktirdigimda 5000gecmisti 3gundur de baktirmadim.pazartesi keseyi gormeye gidecegiz.Transferden sonra 5gun raporluydum okula itmedim ama yatmadimda digerlerinde yattim hicbir faydasini gormedim.Agir is yapmadim evde gezindim ufak ufek seylerle oyalandim sonra zaten okula basladim .Sadece dikkat ettim okadar.Sen neler yapiyorsun

Ne güzel canım ya, pazartesi altın keseyi görceksin demek, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım zaten transferden sonra orda 20 dk falan yatırdılar, eve geldikten sonra 4-5 saat daha yattım akşam yeneğinden sonra annemlerle oturdum çay içtik sohbet ettik. Çok yatarak geçirmeyi düşünmüyorum, zaten cuma günü Almanya'ya döncez, hazırlanıyorum bir yandan, yatma imkanım zaten yok. Genel olarak iyi geçiyor, iğneler zorlamaya başladı artık ama yapcak birşey yok, hesapladım bu güne kadar yaklaşık 50 iğne vurunmuşum. Her gün kan sulandırıcı fraxiparine, neupogen göbekten yapmaya devam ediyorum. Onlar neyse de progestan iğnesi kalçamı mahvediyor, portakal büyüklüğünde iğne yerleri ağrıyor. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sabahları aç karnına ve gün içinde de gidip gelip kuru kaysı yiyorum çok iyi geliyor, çünkü ben kronik kabızlığı olan biriyim.

Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Bu arada Halide nerelerde acaba? Kocasıyla barışmıştır umarım.
Ah canım iyiyim inşallah ara ara kasık ağrılarım oluyo bazen moralim bozuluyor ama bazen takmıyorum ne bilim karışık iştebirazdan hepimiz için meryem suresi okuyacam Rabbim kabul etsin. Halide bilmiyorum ki canım barışmıştır inşallah

Allah razı olsun arkadaşım, amin, Rabbim kabul etsin

Canım halide yarın istanbul a uçuyor galiba o bavul topluyordur bir ay önceden başladı gerçi

Yok kız yarın değil cuma günü uçacak, ikimiz aynı anda uçacaz ordan biliyorum,
Sen nasılsın jonguilim yaklaştı senin günün de, 10 gün falan var galiba dimi?

Arkadaşlar esim çok kötü hastalnmis atesi var grip kolmus göğüs kafesi Sıkısıyor mus ben ne yapcam smdi yarin sperm ornegi verecek ilac kullanabilirmiki acil yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…