- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
tamam canım haberleşelim..dua her daim..amin güzelim haberleşelim inşallah yarın dışarı çıkarsam ben yarın yaptırcam olmadı cuma dua edelim birbirimize
benim de kasıklarıma ani kramplar giriyodu düne kadar,şimdi hiiiç birisi yok çok az ağrı oluyo o da ara ara,yine jelle birlikte kara kara tortular geliyo,sıkıldım artık ya,ne olacaksa olsun...canım benım agrılarım var az az kasıklarımda sızı belımde adet agrısı gıbı bazen bazende değil ilk zamanalr coktu sımdı yok gıbı az ... bende de hıc bır belırtı yok belırtı olmadıgı ıcın değil benım galıba hamılelıgım yok
Haydi bakalim heyecanli bekleyis basladi hepimiz icin cunku bende cok buyuk bir merakla bekliyorum.Degerlerim iyi en son baktirdigimda 5000gecmisti 3gundur de baktirmadim.pazartesi keseyi gormeye gidecegiz.Transferden sonra 5gun raporluydum okula itmedim ama yatmadimda digerlerinde yattim hicbir faydasini gormedim.Agir is yapmadim evde gezindim ufak ufek seylerle oyalandim sonra zaten okula basladim .Sadece dikkat ettim okadar.Sen neler yapiyorsunSağol canım, test tarihim 18 ocak, sen nasılsın Menescim? Değerlerin nasıl gidiyor, keseyi gördünmü? Transferden donrasını nasıl geçirdiğini anlatırmıdın?
Haydi bakalim heyecanli bekleyis basladi hepimiz icin cunku bende cok buyuk bir merakla bekliyorum.Degerlerim iyi en son baktirdigimda 5000gecmisti 3gundur de baktirmadim.pazartesi keseyi gormeye gidecegiz.Transferden sonra 5gun raporluydum okula itmedim ama yatmadimda digerlerinde yattim hicbir faydasini gormedim.Agir is yapmadim evde gezindim ufak ufek seylerle oyalandim sonra zaten okula basladim .Sadece dikkat ettim okadar.Sen neler yapiyorsun
Ben iyiyim canım sen nasılsın?Merhaba kızlar iyisiniz umarım
Ah canım iyiyim inşallah ara ara kasık ağrılarım oluyo bazen moralim bozuluyor ama bazen takmıyorum ne bilim karışık işteBen iyiyim canım sen nasılsın?
Bu arada Halide nerelerde acaba? Kocasıyla barışmıştır umarım.
Oyyyyyy kuzum unutur muyum güzel sonuçlar alacaksın tatlım ferah tut gönlünüdenizcim benide unutma emi
Canım halide yarın istanbul a uçuyor galiba o bavul topluyordur bir ay önceden başladı gerçiBen iyiyim canım sen nasılsın?
Bu arada Halide nerelerde acaba? Kocasıyla barışmıştır umarım.
Ah canım iyiyim inşallah ara ara kasık ağrılarım oluyo bazen moralim bozuluyor ama bazen takmıyorum ne bilim karışık iştebirazdan hepimiz için meryem suresi okuyacam Rabbim kabul etsin. Halide bilmiyorum ki canım barışmıştır inşallah
Canım halide yarın istanbul a uçuyor galiba o bavul topluyordur bir ay önceden başladı gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?