Çok geçmiş olsun canım, ilacın spermlere hemen etki edeceğini zannetmiyorum ama dra sormak lazım, inşallah bi sorun çıkmaz canımArkadaşlar esim çok kötü hastalnmis atesi var grip kolmus göğüs kafesi Sıkısıyor mus ben ne yapcam smdi yarin sperm ornegi verecek ilac kullanabilirmiki acil yardım lütfen
Evet canım az kaldı 21 ocak adet olmam lazım canım inşallah bi aksilik çıkmazsa bende tedaviye başlıyorum ne güzel siz atlattınız hayırlısı ile başlasam halide başlayacak ne güzelYok kız yarın değil cuma günü uçacak, ikimiz aynı anda uçacaz ordan biliyorum,
Sen nasılsın jonguilim yaklaştı senin günün de, 10 gün falan var galiba dimi?
canım emeklerin ve cektiğin acıların boşa çıkmasın Rabbim kucuğını doldursun yarın benimde transferim var bu işlem nasıl yapılıyor çok heycanlıyım bebeğimle ilk buluşmam olacak inşallah.Ne güzel canım ya, pazartesi altın keseyi görceksin demek, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım zaten transferden sonra orda 20 dk falan yatırdılar, eve geldikten sonra 4-5 saat daha yattım akşam yeneğinden sonra annemlerle oturdum çay içtik sohbet ettik. Çok yatarak geçirmeyi düşünmüyorum, zaten cuma günü Almanya'ya döncez, hazırlanıyorum bir yandan, yatma imkanım zaten yok. Genel olarak iyi geçiyor, iğneler zorlamaya başladı artık ama yapcak birşey yok, hesapladım bu güne kadar yaklaşık 50 iğne vurunmuşum. Her gün kan sulandırıcı fraxiparine, neupogen göbekten yapmaya devam ediyorum. Onlar neyse de progestan iğnesi kalçamı mahvediyor, portakal büyüklüğünde iğne yerleri ağrıyor. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sabahları aç karnına ve gün içinde de gidip gelip kuru kaysı yiyorum çok iyi geliyor, çünkü ben kronik kabızlığı olan biriyim.
Ayy Canım eviniz müstakil mi salı günü temizlik yaptıracam diyordun üstüne bu olunca çok kötü olmuş ya neyse canım nazar bozan olsun.... inşallah canım benimde herşey yolunda gider rapor olayı var bende bakalım ne olsun ikinci kere deneyeceğim ya yeni rapora gerek yok dediler ama sorun çıkma ihtimali de olabilir inşallah sorun olmaz ona dua ediyorumselam kizlar nasılsiniz :) ben cok garip duygulqr icindeyim :) merserayy cim hamilesin tabi. Bugün gozunun ustundek kasi gorerek ilk hamilelik belirtisini yasadin.yarin da dudaginin ustundeki burnu gorcen kizzz hadi yine iysin
ben herifle baristim barismasina da basimiza gelneyen kalmadi :) obce catimiz uctu.elektrigimiz kesildi.telefon hatlari gitti.cep telefonlarimizin sarji bitti. sabah kalktim catidan su akmis halilarim islanmis. yani bizim orda derler ki yetim hirsizliga cikinca,ay geceden basarmis. simdi bizde iki yetim istanbula gitcez dedik yaaa basimiza olmadik isler geldi .neyse bu gunumuze sukur bavul bile hazirlayamadim inanin ki :) bu arrada merserayvim haklisin cuma gunu ucuyoruz ve jonguilum hadi erken hasta ol da beraber start verelim
Canım inşallah hayırlı olur hakkında, diğer topikte yazmıştım sanacanım emeklerin ve cektiğin acıların boşa çıkmasın Rabbim kucuğını doldursun yarın benimde transferim var bu işlem nasıl yapılıyor çok heycanlıyım bebeğimle ilk buluşmam olacak inşallah.
selam kizlar nasılsiniz :) ben cok garip duygulqr icindeyim :) merserayy cim hamilesin tabi. Bugün gozunun ustundek kasi gorerek ilk hamilelik belirtisini yasadin.yarin da dudaginin ustundeki burnu gorcen kizzz hadi yine iysin
ben herifle baristim barismasina da basimiza gelneyen kalmadi :) obce catimiz uctu.elektrigimiz kesildi.telefon hatlari gitti.cep telefonlarimizin sarji bitti. sabah kalktim catidan su akmis halilarim islanmis. yani bizim orda derler ki yetim hirsizliga cikinca,ay geceden basarmis. simdi bizde iki yetim istanbula gitcez dedik yaaa basimiza olmadik isler geldi .neyse bu gunumuze sukur bavul bile hazirlayamadim inanin ki :) bu arrada merserayvim haklisin cuma gunu ucuyoruz ve jonguilum hadi erken hasta ol da beraber start verelim
Kız o lafı bizim oralarda da derler :)
Halidem senin yavru büyük adam olcak demekki, büyük insanların gelişi sıkıntılı olurmuş. Çok geçmiş olsun, o sorunlar zamanla hallolur sen canını sıkma, inşallah güzel bir tedavi süreci geçirceksin
canim benim, sagolsin gecti cok sukur .elektrigimiz geldi.ayrica sen ne guzel laflar diyon oyle kizzz.insallah anam buyuk adam olmasi icin once anasinin dizinin dibine gelmesi gerekzaten bi gelsin popisine polisine vurcam onun. ayrica senin gunler nasi geciyo.az kaldi alamanyaya donmene.annenle hasret giderebildinmi neler yaptin
Vur valla bende vurcam kı, nedir bu çektiğimiz akşam iğnemi vururken yine kanadı göbeğim, birazdan bir tane daha vurcam. Ooyyy oooyyyy biz bu bebelerin popişine vurmayalım da ne yapalım bacım.
Canım aynen annemle oturuyoruz bol bol, annemde eşimde üzerime titriyolar, ama ben çok yatmıyorum ağır iş yapmıyorum tabi genel olarak oturuyorum, annemin sevdiği yemek yaptım bu akşam söylemesi ayıp fırına körili patates soğan havuç ve ballı tavuk verdim, bugün tek yaptığım bu, dün hiçbirley yapmadan oturdum yattım.
Canım karman çorman yazdım kusura bakma. Sen bu hafta sonu regl oluyodun dimi?
halide25
Ayy Canım sorma arayıp sordum ilk başta hemşire yeniden rapor yenilemen gerek dedi,sonra ben fakülte hastanesi 6 ay içinde yaparsam ikinci deneme yapabileceğimi söyledi dedim başka birine sordu tamam geçer dedi ama ilk başta midemi bulandırdi hemşire
cbm bwnim korili balli tavuk nasil oliy kiz .ben onu bic yemedim :) ne kadan cahilim yaw :hafta sonu ilk randevuma hasta oldum oldum yoksa oralarda olucam ya muhtelemen 1 2 gün icinde gelir reglim. ay ne guzeelll annecikle hasret gidrrdin.darisi bana. annem gurbette ya da ben gurbetteyim :) tam bilemedim yani tavuk mu mumurtadan yoksa mumurta mi tavuktan cikmis a dondu bu is ama bizde de durum boyle. uzun lafin kisasi annem benden uzakta ve ben tup bebis sonrasi onu yanima getirmek istiyorum.hem de moral olarak destek olur bana :) takiliriz kanka kanka annen de uzuluyodur simdi baya alisti sana .simdi yeniden ayrilmak kotu olacak ama tek geldigin ulkenden simdi cift donuyorsun ve insallah oradan gelirken karnin kocaman olmus sekilde ailene kavusursun. gerci herifinle geldin ama onu saymiyom .yalnizca kadinlar ve cocuklar sayima dahil
Evet canım hatırladımya ordaki hemsirelerin bisey bildiklerini zannetmiyorum .hatirlasana bana da dna hasar testi yapiliyo dediler. 4saatlik yol gittik. orada yok biz yapmiyoruz dediler. ay bak aklima geldi yine ayri bi uyuz oldum onlara.hele ordaki salak sekreter
biz bisey yapamayız demez miiiiiagzini burnunu kirasim geldi ama neyse ki sonradan lanet olsun icimdeki haycan sevgisine deyiop yoluma gittim ama
bence en dogrusu yüzyüze gidip gorusmek.imkanin varsa oyle yap derim ben tatlimm
Ay Canım inşallah hamile kalırız artık bebeklerimizi konuşuruz inşallah inşallah... banane banane ben ve sizler hamile kalıp burda bebeklerimizi konuşmak istiyorumCanım benim, evine dönünce getir anneni, valla herkes çok hassas davranıyo ama annemin şefkati başka, öyle hissediyorumki. Annem de sen gidince ne yapcam ev çok sessizleşecek diyor, evde bekar bir ablam var ona rağmen böyle diyor, anne olunca daha iyi anlarız onları.
Evet canım, yazın biz kesin dönüş yapıyoruz ve hamile döncem inşallah.
Canım dört gözle vekliyorum senin tedaviye başlamanı, tek tek iğnelerini ilaçlarını konuşcaz burdan, sonra jonguil başlıcak onu takip edicez, hadi bakalım
Ay Canım inşallah hamile kalırız artık bebeklerimizi konuşuruz inşallah inşallah... banane banane ben ve sizler hamile kalıp burda bebeklerimizi konuşmak istiyorum
Bende çok heyecanlıyım canım inşallah herşey yolunda gider senin kaç yıldır olmuyor canım? Benim 4 yıldır olmuyorKız tabiki konuşcaz, daha bunlar C vitaminiyken başladık muhabbete, hafta hafta gelişimlerini, sonra doğumlarımızı konuşcaz, sonrada sütümüzü nasıl arttırcağımızı konuşuyo olcaz
Ay çok heyecanlandım şimdi, kız düşünsene seneye bugün kucağımızda bebeklerimiz olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?