ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bende çok heyecanlıyım canım inşallah herşey yolunda gider senin kaç yıldır olmuyor canım? Benim 4 yıldır olmuyor
Aaaahhhh aaahhhh, kız ben 8,5 yıllık evliyim, eşim çocuk sahibi olmayı çok istediği için sadece 2-3 ay korunduk, yani benim 8 yıldır olmuyor canım, inşallah Rabbim bu tedavilerimizi vesile eder

Aaaahhhh aaahhhh, kız ben 8,5 yıllık evliyim, eşim çocuk sahibi olmayı çok istediği için sadece 2-3 ay korunduk, yani benim 8 yıldır olmuyor canım, inşallah Rabbim bu tedavilerimizi vesile eder
Ayy Canım senin baya olmuş bende 6 yıllık evliyim ilk iki yıl istemedik ahh ahh şimdiki aklım olaydı hiç korunmazdım eşim varıkosel ameliyatı oldu Belki normal olur diye bir yılda öyle bekledik hep doktorlar yüzünden normal yolla olur dediler sonra bi doktor gözümüzü açtı ve kendimizi aşılma tüpte bulduk bu ikinci deneme olacak inşallah son tedavilerimiz olur canım çok Yıprandk

Arkadaşlar esim çok kötü hastalnmis atesi var grip kolmus göğüs kafesi Sıkısıyor mus ben ne yapcam smdi yarin sperm ornegi verecek ilac kullanabilirmiki acil yardım lütfen
Canım benim nasıl oldu eşin?en güzeli limon doğra kabuklarıyla birazcıkda tuz at onu yesin.parol varsa eğer bir tanede ondan içsin.evde vicks varsa azıcıkda ondan sür yatır iyice uyusun.hiç bişey olmaz kalbini ferah tut

canim transferin olmuş maşallah yumoslarini almissin Rabbim hayirli güzel sonuçlar almayi nasip etsin inşallah,bu kadar inanman da pozitif olmanda cok güzel,
neler yapiosun transfer sonrasi ?

canim transferin olmuş maşallah yumoslarini almissin Rabbim hayirli güzel sonuçlar almayi nasip etsin inşallah,bu kadar inanman da pozitif olmanda cok güzel,
neler yapiosun transfer sonrasi ?

Amin canım amin, inşallah hepimiz peşpeşe güzel haberler vercez burdan.
Transfer sonrası bişey yapmıyorum canım, aslına bakarsan normal hayatımı yaşıyorum, genel olarak iş yapmıyorum zaten annemde misafirim, sadece bu akşam bi yemek yaptım onun dışında birşey yapmıyorum, oturuyorum. Çok yatmanın iyi bişey olmadığını biliyoruz rahimde kan dolaşımı için hareket lazım, drum transferden sonra "ağır kaldırma ağır spor yapma, ayakta ılık duş al, onun dışında normal hsystına dön" dedi.
Sen 1 haftayı bitirdin nerdeyse canım az kaldı, önümüzdeki hafta baya bi arkadaş sonuç alcak, şenlenecek buralar imşallah.

Kızlaaarr ben uyuyamıyorım yaa dün sabah geç kalktım ondan heralde

gunaydiiiiinnn karli bi sabahtan herkese merabaaaaaaa biz sozde bugun trabzona gececektik amma velakin kar yagiyooooorrrrr . hava kosullari cok kotu ya ucak iptal olursaaa kizlar acaba bunlar negatif haber alicam diye bi isaret mi... yok yaa sacmaliyorum de miii. hem kar yagiyor yani rahmet ve bereket. yani bebegim bereketle rahmetle bana gelicek de miiiii oy annesi yesin o popişiniiiiii

Evet canım az kaldı 21 ocak adet olmam lazım canım inşallah biaksilik çıkmazsa bende tedaviye başlıyorum ne güzel siz atlattınız hayırlısı ile başlasam halide başlayacak ne güzel
Canım sende beni düşün mutlu ol... 28 Ocak'ı bekliyorum adet olmak için... Sıranın en sonundayım hepiciğinizi görüyorum ve gözümün önünden ayrılmayın diyorummmm taammııııı...

Gelmiş geçmiş olsun canımcım... Evet maalesef İstanbul'da da seni soğuk hava dalgası karşılayacak... Çantana öncelikli olarak kaymayan ve sıcak tutun bir bot, En kalınında mont,kaban,çorap,içlik falan koy... Şapka,atkı,eldiven üçlüsünü unutma :))) Ama sen gönlünü hep sıcak tut... Merserayy gibi sende bebişlerinle ayrılacaksın bu şehirden....

En iyisi yapıyorsun canım anne kucağı ve baba ocağı gibisi var mı hiç?
İnşallah zaman çabuk geçer ve sen kocaman göbişinle şuan oturduğun koltuğa geri dönersin...

Canım sende beni düşün mutlu ol... 28 Ocak'ı bekliyorum adet olmak için... Sıranın en sonundayım hepiciğinizi görüyorum .
Çok mutlu oldum canım tek kaldım sanıyordum hemen hemen birlikte başlamış olacaz biran önce 20 ocak gelse bari zaman durdu sanki senin buz bebek olacak dimi özel güzel bebeklerimiz

Kıı kar yağdı demek burda yağmıyor ayy Halidem şaka maka senin gün geldi çattı kızlar kızlar gözünüz halide de olsun hepimizin nazını çekti sıra onun nazı na geldi

günaydın kızceler... Türkiye nin her bir tarafı karla kaplı beyaz renk iyiye işaret demek ki bol bol yumurta kaliteli embiryolar ve tek ikiz ve üçüz bebekler olacak buna işaret galiba

Geçmiş olsun canım.inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı embriyolar olurlar.

Maşallah canım inşallah hepsi birinci kalite embiryo olur en zor kısmı atlattın canım çok çok geçmiş olsun ağrıların yarım saate kadar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…