Aaaahhhh aaahhhh, kız ben 8,5 yıllık evliyim, eşim çocuk sahibi olmayı çok istediği için sadece 2-3 ay korunduk, yani benim 8 yıldır olmuyor canım, inşallah Rabbim bu tedavilerimizi vesile ederBende çok heyecanlıyım canım inşallah herşey yolunda gider senin kaç yıldır olmuyor canım? Benim 4 yıldır olmuyor
Ayy Canım senin baya olmuş bende 6 yıllık evliyim ilk iki yıl istemedik ahh ahh şimdiki aklım olaydı hiç korunmazdımAaaahhhh aaahhhh, kız ben 8,5 yıllık evliyim, eşim çocuk sahibi olmayı çok istediği için sadece 2-3 ay korunduk, yani benim 8 yıldır olmuyor canım, inşallah Rabbim bu tedavilerimizi vesile eder
Canım benim nasıl oldu eşin?en güzeli limon doğra kabuklarıyla birazcıkda tuz at onu yesin.parol varsa eğer bir tanede ondan içsin.evde vicks varsa azıcıkda ondan sür yatır iyice uyusun.hiç bişey olmaz kalbini ferah tutArkadaşlar esim çok kötü hastalnmis atesi var grip kolmus göğüs kafesi Sıkısıyor mus ben ne yapcam smdi yarin sperm ornegi verecek ilac kullanabilirmiki acil yardım lütfen
Kızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Yaaniii velhasılı kelam Ben HAMİLEYİİİM
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım
canim transferin olmuş maşallah yumoslarini almissin Rabbim hayirli güzel sonuçlar almayi nasip etsin inşallah,bu kadar inanman da pozitif olmanda cok güzel,
neler yapiosun transfer sonrasi ?
Canım sende beni düşün mutlu ol... 28 Ocak'ı bekliyorum adet olmak için... Sıranın en sonundayım hepiciğinizi görüyorum ve gözümün önünden ayrılmayın diyorummmm taammııııı...Evet canım az kaldı 21 ocak adet olmam lazım canım inşallah biaksilik çıkmazsa bende tedaviye başlıyorum ne güzel siz atlattınız hayırlısı ile başlasam halide başlayacak ne güzel
selam kizlar nasılsiniz :) ben cok garip duygulqr icindeyim :) merserayy cim hamilesin tabi. Bugün gozunun ustundek kasi gorerek ilk hamilelik belirtisini yasadin.yarin da dudaginin ustundeki burnu gorcen kizzz hadi yine iysinben herifle baristim barismasina da basimiza gelneyen kalmadi :) obce catimiz uctu.elektrigimiz kesildi.telefon hatlari gitti.cep telefonlarimizin sarji bitti. sabah kalktim catidan su akmis halilarim islanmis. yani bizim orda derler ki yetim hirsizliga cikinca,ay geceden basarmis. simdi bizde iki yetim istanbula gitcez dedik yaaa basimiza olmadik isler geldi . neyse bu gunumuze sukur bavul bile hazirlayamadim inanin ki :) bu arrada merserayvim haklisin cuma gunu ucuyoruz ve jonguilum hadi erken hasta ol da beraber start verelim
Canım benim, evine dönünce getir anneni, valla herkes çok hassas davranıyo ama annemin şefkati başka, öyle hissediyorumki. Annem de sen gidince ne yapcam ev çok sessizleşecek diyor, evde bekar bir ablam var ona rağmen böyle diyor, anne olunca daha iyi anlarız onları.
Evet canım, yazın biz kesin dönüş yapıyoruz ve hamile döncem inşallah.
Canım dört gözle vekliyorum senin tedaviye başlamanı, tek tek iğnelerini ilaçlarını konuşcaz burdan, sonra jonguil başlıcak onu takip edicez, hadi bakalım
Günaydın bende hic ağrı yok belirti yokAdet sancısı gibi ağrılarım var çok korkuyorum Allah'ım ne olur yardım et
Çok mutlu oldum canım tek kaldım sanıyordum hemen hemen birlikte başlamış olacazCanım sende beni düşün mutlu ol... 28 Ocak'ı bekliyorum adet olmak için... Sıranın en sonundayım hepiciğinizi görüyorum .
Kıı kar yağdı demek burda yağmıyorgunaydiiiiinnn karli bi sabahtan herkese merabaaaaaaabiz sozde bugun trabzona gececektik amma velakin kar yagiyooooorrrrr . hava kosullari cok kotu ya ucak iptal olursaaa kizlar acaba bunlar negatif haber alicam diye bi isaret mi... yok yaa sacmaliyorum de miii. hem kar yagiyor yani rahmet ve bereket. yani bebegim bereketle rahmetle bana gelicek de miiiii oy annesi yesin o popişiniiiiii
Geçmiş olsun canım.inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı embriyolar olurlar.Merhaba herkese;hastane odasından yazıyorum size.yumurta toplamam yapıldı 1 saat kadar önce.sağ kasığım ve belim ciddi ağrıyor şuan.toplamda 16 yumurta aldılar.hayırlısı inşallah.@laleaslan sen nasılsın?
Gayet iyi hayirli ugurlu olsuncanimGünaydın kızlar salı verdiğim kan sonucum 190,76 bugünki sonucum 334,92 çıktı sizce nasıl
Maşallah canım inşallah hepsi birinci kalite embiryo olurMerhaba herkese;hastane odasından yazıyorum size.yumurta toplamam yapıldı 1 saat kadar önce.sağ kasığım ve belim ciddi ağrıyor şuan.toplamda 16 yumurta aldılar.hayırlısı inşallah.@laleaslan sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?