ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar benim bugun 10.günüm ve birdaha idrar testi yapmaya cesaretim yok .. hastane uzak bu karda çıkıp kan verme ihtimalimde yok Galiba test tarıhıne kadar çıkamıcam

Kızlar benim bugun 10.günüm ve birdaha idrar testi yapmaya cesaretim yok .. hastane uzak bu karda çıkıp kan verme ihtimalimde yok Galiba test tarıhıne kadar çıkamıcam
Olumsuz düşünme cnm az kalmıs bekle kanda kesin sonuç çıkar

Canlar yumurta toplama sirasinda verilen anestizi yumurta kalitesini düsürüyor mu?lutfen cewap....

Kızlar merhaba nasılsınız cmrtesı degerım 318.. Pzrtesı degerım 658.. Bugunkı degerımde 1748 cıktı, nasıl sızce dıs gebelık yada bos gebelık kımyasal gebelık nasıl oluyo acaba bılgınız varmı?

C
CaNim asla olumsuz dusunme...bu 12 gunun keyfini cikar ..stres yapma ...stres yok lutfen guzel dusun ..ins..burada hamile yazini gorup cok mutlu olacagiz...

Mrb cnm idare eder iste bnde smdi toplamdan geldim sen ne yaptın nasil gecti

Arkadaşlar crinone jel.kullanan varmi ya hemsire kullanır kullanmaz kalk yürü dedi 5-10 dk hemen yatma dedi doğru mu anlamışım ya jel hemen cikmaz mi alttan

DİKKAT!!!
Bu bir itiraftır
Merserayy @halide25 S Sky_sun sizi bir başka seviyom sankimmm...

Ay canııımm ne de olsa biz burda eski toprak sayılırız, pozitif sonuç alanlar doğal olarak başka topiclere geçtiler, negatif sonuç alanlar aramızdan ayrıldılar, eskilerden bi biz kaldık, öyle bi söyledim ki sanki 50 yıldır bu topicte yazıyoruz
Sonra burda hepberaber 2015 eylülde doğum yapacaklar topiğine geçicez inşallah

Canım şöyle bi uzan koltuğa sıcacık bi çay al biraz kuruyemiş al, bu karlı havanın tadını çıkar, elini karnına koy konuş bebeğinle bak zaman nasıl geçiyor o zaman

Demek bizi sevmiyorsun zaten moralim bozuk burda Moral buluyorum sende sevme bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…