- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Demek bizi sevmiyorsun
Ama belirti aramıyom ki ağrım olunca çok canım sıkılıyorGunaydin kizlarrrrr
Herkes iyidir insallahhh
Denizce belirti aramaaa kizz kendini strese sokma bosverr
Canım aksi belirtilmediği sürece hamilesin sen ve lütfen hamileliğinin keyfini çıkarAma belirti aramıyom ki ağrım olunca çok canım sıkılıyor
Demek bizi sevmiyorsunzaten moralim bozuk burda Moral buluyorum sende sevme bakalım
Evet ama 7 gün kaldı napim sende varmı belirtiGunaydin kizlarrrrr
Herkes iyidir insallahhh
Denizce belirti aramaaa kizz kendini strese sokma bosverr
Demek bizi sevmiyorsunzaten moralim bozuk burda Moral buluyorum sende sevme bakalım
Saol cnm cok tsk ederim Allahım tum bekleyen arkadaslarada nasip etsin haftaya cumaya ultrason randevusu verdi doktorumGayet iyi hayirli ugurlu olsuncanim
Olumsuz düşünme cnm az kalmıs bekle kanda kesin sonuç çıkarKızlar benim bugun 10.günüm ve birdaha idrar testi yapmaya cesaretim yok .. hastane uzak bu karda çıkıp kan verme ihtimalimde yokGaliba test tarıhıne kadar çıkamıcam
CaNim asla olumsuz dusunme...bu 12 gunun keyfini cikar ..stres yapma ...stres yok lutfen guzel dusun ..ins..burada hamile yazini gorup cok mutlu olacagiz...Kızlar benim bugun 10.günüm ve birdaha idrar testi yapmaya cesaretim yok .. hastane uzak bu karda çıkıp kan verme ihtimalimde yokGaliba test tarıhıne kadar çıkamıcam
Pes etmek yok herzaman dimdik durup yeniden baslamak var sonucta hersey Allahtankesin socuçtan kokruyorum zaten negatif olursa .... hiç umudum kalmıcak birdaha tüp bebek yaptırabilirmiyim onu bile bilmiyorum
Mrb cnm idare eder iste bnde smdi toplamdan geldim sen ne yaptın nasil gectiCanım benim nasıl oldu eşin?en güzeli limon doğra kabuklarıyla birazcıkda tuz at onu yesin.parol varsa eğer bir tanede ondan içsin.evde vicks varsa azıcıkda ondan sür yatır iyice uyusun.hiç bişey olmaz kalbini ferah tut
Tatlım tabiki ağrın olcak, yavrucak asıldı rahmine yer ediniyo orda, küçücük biley diye küçümseme onu valla ne ağrılar verir bu bebeler, zaman grçtikçe daha mutlu olmalısın kızGünaydın... Zaman yaklaştıkça ben pozitifliğimi kaybediyorum sanırım. Ağrılarım da var.
Evet canim doğru anlamışsin 15 dk falan yürüyorum sıvılasması lazım dedi hemşireArkadaşlar crinone jel.kullanan varmi ya hemsire kullanır kullanmaz kalk yürü dedi 5-10 dk hemen yatma dedi doğru mu anlamışım ya jel hemen cikmaz mi alttan
Kızlar benim bugun 10.günüm ve birdaha idrar testi yapmaya cesaretim yok .. hastane uzak bu karda çıkıp kan verme ihtimalimde yokGaliba test tarıhıne kadar çıkamıcam
katılıyorum denizcimmm
Kızlaaaarrr olurmu öyle şey, hepimiz birbirimizi çok seviyoruz burda, biz daha tedaviler başlamadan 1 ay önce başladık muhabbete amanda o yüzden öyle diyor, hormonların oyununa gelmeyin alınganlık yookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?